Charlotte fik nej til en behandling: “Jeg føler mig tryg og forstået.”

At lægge sin ansigt i andres hænder kræver tillid – denne tillid vil vi gerne leve op til. Vi garanterer dig professionel og ikke mindst ærlig rådgivning, så du kan få det smukkeste resultat. Derfor siger vi også hellere nej én gang for meget end for lidt. Dette oplevede vores kunde, Charlotte, 45 år.

Charlotte behandles med Restylane mod mørke rande under øjnene:

Jeg havde i mange år mørke rande under øjnene, hvilket fik mig til at se træt ud.  For 4 år siden fandt jeg ud af, at Restylane nemt kunne fjerne de mørke rande, og siden har jeg ikke set mig tilbage. Nu ser jeg frisk og veloplagt ud igen!” fortæller Charlotte glad og forsætter: “Der er meget velvære og selvomsorg forbundet ved at gøre noget godt for sig selv. Og det er en kosmetisk behandling helt klart for mig.

“Jeg fik nej til behandling”

Hos N’AGE har vi en naturlig og nordisk tilgang til skønhed. Vi sørger derfor altid for, at du kan gå herfra med et naturligt resultat. Sommetider sker det dog, at mere vil have mere. I de tilfælde er det vores erfarne kosmetiske sygeplejerskers job at rådgive.

Som sagt, er jeg jo meget glad for mit resultat. Derfor var jeg også lidt for hurtig til at komme tilbage og bede om mere. Da sagde den kosmetiske sygeplejerske nej og bad mig om at komme tilbage om et par måneder.

At få et nej gav Charlotte en stor tryghed:

Jeg blev rigtig glad for at få reel og ærlig vejledning i overensstemmelse med mit ønske om at se naturlig og frisk ud. Nu føler jeg mig ikke i fare for at “overgøre.” Jeg synes, det er meget troværdigt og sympatisk!

Vil du også have reel og ærlig vejledning?

Du er altid velkommen til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor du kan tale med en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker om dine ønsker og behov. Du vil altid få skræddersyet, ærlig og professionel rådgivning, så du kan få smukke og naturlige resultater i tråd med dine ønsker.

Book din tid her >>

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Altid en dejlig oplevelse
Jeg elsker at komme hos N'AGE på Kongens Nytorv. Servicen er altid helt i top,...
Michelle
5
23. nov 2023
Jeg kom til en gratis forundersøgelse…
Jeg kom til en gratis forundersøgelse på Kongens Nytorv, som jeg spottede på Instagram, blev...
Fatma B
5
19. nov 2023
Fornyet hud
Utrolig effekt er meget glad for resultatet ...
Anders
5
07. nov 2023
Super professionelle
Super professionelle, teknisk dygtige og imødekommende. Føler mig altid i trygge hænder hos n’age. ...
Firmanavn
5
31. okt 2023
Jeg er kommet hos N'AGE igennem mange år!
Behandlerne her er gode til både at se og høre mig, de tager sig tid...
Jeanett Ørtoft
5
29. okt 2023
Et trygt sted at få behandling
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
Pernille Nielsen
5
24. okt 2023
Professionelle og serviceminded
Super god rådgivning og yderst behageligt personale. Altid søde og rare. Hjalp mig med at...
Mette
5
14. okt 2023
Yderst professionelt & dygtigt…
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
karina
5
13. okt 2023
God oplevelse 🌸
God oplevelse 🌸 ...
Mette Daniel Uldall
5
13. okt 2023
Meget behagelig sygeplejeske
Meget behagelig sygeplejeske. Følt mig tryk ...
tobias