Charlotte fik nej til en behandling: “Jeg føler mig tryg og forstået.”

At lægge sin ansigt i andres hænder kræver tillid – denne tillid vil vi gerne leve op til. Vi garanterer dig professionel og ikke mindst ærlig rådgivning, så du kan få det smukkeste resultat. Derfor siger vi også hellere nej én gang for meget end for lidt. Dette oplevede vores kunde, Charlotte, 45 år.

Charlotte behandles med Restylane mod mørke rande under øjnene:

Jeg havde i mange år mørke rande under øjnene, hvilket fik mig til at se træt ud.  For 4 år siden fandt jeg ud af, at Restylane nemt kunne fjerne de mørke rande, og siden har jeg ikke set mig tilbage. Nu ser jeg frisk og veloplagt ud igen!” fortæller Charlotte glad og forsætter: “Der er meget velvære og selvomsorg forbundet ved at gøre noget godt for sig selv. Og det er en kosmetisk behandling helt klart for mig.

“Jeg fik nej til behandling”

Hos N’AGE har vi en naturlig og nordisk tilgang til skønhed. Vi sørger derfor altid for, at du kan gå herfra med et naturligt resultat. Sommetider sker det dog, at mere vil have mere. I de tilfælde er det vores erfarne kosmetiske sygeplejerskers job at rådgive.

Som sagt, er jeg jo meget glad for mit resultat. Derfor var jeg også lidt for hurtig til at komme tilbage og bede om mere. Da sagde den kosmetiske sygeplejerske nej og bad mig om at komme tilbage om et par måneder.

At få et nej gav Charlotte en stor tryghed:

Jeg blev rigtig glad for at få reel og ærlig vejledning i overensstemmelse med mit ønske om at se naturlig og frisk ud. Nu føler jeg mig ikke i fare for at “overgøre.” Jeg synes, det er meget troværdigt og sympatisk!

Vil du også have reel og ærlig vejledning?

Du er altid velkommen til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor du kan tale med en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker om dine ønsker og behov. Du vil altid få skræddersyet, ærlig og professionel rådgivning, så du kan få smukke og naturlige resultater i tråd med dine ønsker.

Book din tid her >>

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Søde og imødekommende. ...
Signe
5
3 dage siden
God og informativ behandling af…
God og informativ behandling af Josephine. Jeg glæder mig til at se resultatet om nogle...
Anonym
5
3 dage siden
Rigtig god vejledning og behandling!
Rigtig god vejledning og behandling! ...
Marie
5
4 dage siden
Super god behandling
Super god behandling, er tryg hele vejen igennem og resultatet er så fint. ...
Inge Eltong
5
28. jun 2022
Iben er sød og dygtig og lytter til…
Iben er sød og dygtig og lytter til behov. Helt perfekt ...
Naja
5
27. jun 2022
Virkelig tilfreds med både information
Virkelig tilfreds med både information, behandling og resultat. Professionelt og æstetisk! ...
Pia
5
26. jun 2022
Jeg er meget tilfreds med min seneste…
Jeg er meget tilfreds med min seneste behandling med Restylane ...
Gunhild Zacho Maarup
5
21. jun 2022
God rådgivning og vejledning giver ro i maven
God rådgivning og vejledning betyder, at man føler sig godt taget hånd om. Super venligt...
John Darly
5
20. jun 2022
Professionel og grundig behandling.
Professionel og grundig behandling. ...
Anne-Sofie Duch Teglgaard
5
19. jun 2022
En fantastisk oplevelse fra man træder…
En fantastisk oplevelse fra man træder ind ad døren på gl. Kongevej til man går...
Anette