Charlotte fik nej til en behandling: “Jeg føler mig tryg og forstået.”

At lægge sin ansigt i andres hænder kræver tillid – denne tillid vil vi gerne leve op til. Vi garanterer dig professionel og ikke mindst ærlig rådgivning, så du kan få det smukkeste resultat. Derfor siger vi også hellere nej én gang for meget end for lidt. Dette oplevede vores kunde, Charlotte, 45 år.

Charlotte behandles med Restylane mod mørke rande under øjnene:

Jeg havde i mange år mørke rande under øjnene, hvilket fik mig til at se træt ud.  For 4 år siden fandt jeg ud af, at Restylane nemt kunne fjerne de mørke rande, og siden har jeg ikke set mig tilbage. Nu ser jeg frisk og veloplagt ud igen!” fortæller Charlotte glad og forsætter: “Der er meget velvære og selvomsorg forbundet ved at gøre noget godt for sig selv. Og det er en kosmetisk behandling helt klart for mig.

“Jeg fik nej til behandling”

Hos N’AGE har vi en naturlig og nordisk tilgang til skønhed. Vi sørger derfor altid for, at du kan gå herfra med et naturligt resultat. Sommetider sker det dog, at mere vil have mere. I de tilfælde er det vores erfarne kosmetiske sygeplejerskers job at rådgive.

Som sagt, er jeg jo meget glad for mit resultat. Derfor var jeg også lidt for hurtig til at komme tilbage og bede om mere. Da sagde den kosmetiske sygeplejerske nej og bad mig om at komme tilbage om et par måneder.

At få et nej gav Charlotte en stor tryghed:

Jeg blev rigtig glad for at få reel og ærlig vejledning i overensstemmelse med mit ønske om at se naturlig og frisk ud. Nu føler jeg mig ikke i fare for at “overgøre.” Jeg synes, det er meget troværdigt og sympatisk!

Vil du også have reel og ærlig vejledning?

Du er altid velkommen til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor du kan tale med en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker om dine ønsker og behov. Du vil altid få skræddersyet, ærlig og professionel rådgivning, så du kan få smukke og naturlige resultater i tråd med dine ønsker.

Book din tid her >>

Tak til vores mange glade kunder

5
6 timer siden
Rart personale og omgivelser
Rart personale og omgivelser. Følte mig lyttet til ...
Julie Haslund
5
7 timer siden
Bare generelt en god oplevelse og…
Bare generelt en god oplevelse og service ...
Line
5
1 dag siden
God behandling
Søde og imødekommende personale + professionel vejledning. ...
Anette Fogh Axelsen
5
1 dag siden
Kompetente medarbejdere.
På Østerbro klinikken får jeg altid god service, god behandling og der er en dejlig...
Jette Serbest
5
1 dag siden
Altid venlig og trygt behandling
Altid venlig og trygt behandling Man føler sig i dygtige og erfarne hænder. ...
Katja
5
1 dag siden
Meget tilfredsstillende
Jeg er meget tilfreds med N'age - både på Kgs. Nytorv og på Østerbro. Virkelig...
Josefine
5
2 dage siden
Professionel og kompetent
Professionel og kompetent ...
LS
5
2 dage siden
Kyndig vejledning og godt selskab
Kyndig vejledning og godt selskab ...
Jonas Kailay
5
3 dage siden
Følte mig i trygge hænder
Følte mig i trygge hænder ...
Helle lauritsen
5
3 dage siden
Skønt klinik
Meget faglig vurdering og anbefaling af behandlinger skabt til min behøv. Diskret resultat. ...
Izabela