Charlotte fik nej til en behandling: “Jeg føler mig tryg og forstået.”

At lægge sin ansigt i andres hænder kræver tillid – denne tillid vil vi gerne leve op til. Vi garanterer dig professionel og ikke mindst ærlig rådgivning, så du kan få det smukkeste resultat. Derfor siger vi også hellere nej én gang for meget end for lidt. Dette oplevede vores kunde, Charlotte, 45 år.

Charlotte behandles med Restylane mod mørke rande under øjnene:

Jeg havde i mange år mørke rande under øjnene, hvilket fik mig til at se træt ud.  For 4 år siden fandt jeg ud af, at Restylane nemt kunne fjerne de mørke rande, og siden har jeg ikke set mig tilbage. Nu ser jeg frisk og veloplagt ud igen!” fortæller Charlotte glad og forsætter: “Der er meget velvære og selvomsorg forbundet ved at gøre noget godt for sig selv. Og det er en kosmetisk behandling helt klart for mig.

“Jeg fik nej til behandling”

Hos N’AGE har vi en naturlig og nordisk tilgang til skønhed. Vi sørger derfor altid for, at du kan gå herfra med et naturligt resultat. Sommetider sker det dog, at mere vil have mere. I de tilfælde er det vores erfarne kosmetiske sygeplejerskers job at rådgive.

Som sagt, er jeg jo meget glad for mit resultat. Derfor var jeg også lidt for hurtig til at komme tilbage og bede om mere. Da sagde den kosmetiske sygeplejerske nej og bad mig om at komme tilbage om et par måneder.

At få et nej gav Charlotte en stor tryghed:

Jeg blev rigtig glad for at få reel og ærlig vejledning i overensstemmelse med mit ønske om at se naturlig og frisk ud. Nu føler jeg mig ikke i fare for at “overgøre.” Jeg synes, det er meget troværdigt og sympatisk!

Vil du også have reel og ærlig vejledning?

Du er altid velkommen til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor du kan tale med en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker om dine ønsker og behov. Du vil altid få skræddersyet, ærlig og professionel rådgivning, så du kan få smukke og naturlige resultater i tråd med dine ønsker.

Book din tid her >>

Tak til vores mange glade kunder

5
20. maj 2024
Professionelt team
Professionelt team - altid glad og venlig modtagelse ...
Lone Lundberg
5
18. maj 2024
Følelsen af at være i trygge hænder er…
Følelsen af at være i trygge hænder er super vigtig. ...
Sofie
5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
17. mar 2024
Løsningsorienteret service
Efter den store pakke med reducering af cellulite var resultatet meget begrænset, og slet ikke...
Annette
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja