“Det er fedt, at jeg ikke længere skal smide flere liter creme på for, at min hud ser sund ud”

Sådan lyder det fra den 29-årige og sprudlende danserinde, Jenna Bagge, som du helt sikkert er stødt på, hvis du har fulgt med i det populære danseprogram ”Vild med dans” de foregående år. Og nu er Jenna tilbage på dansescenen igen i aften.

Når man ser den altid smilende og friske Jenna i fjernsynet, er det næsten ikke til at tro, at hun har en hverdag med så meget run på. Især i “Vild med dans”-perioderne udsættes Jennas hud for stress, masser af makeup samt timevis af intens dansetræning. Så kan huden få brug for ekstra hjælp. Derfor får hun Restylane skinbooster for at vedligeholde sit friske udseende og pleje sin hud. Behandlingen fylder øjeblikkeligt huden op indefra – den udglatter fine rynker og linjer samtidig med, at den hydrerer huden, så den fremstår frisk, glat og fyldig.

Nu starter  dette års Vild med Dans, hvor jeg skal danse med Emil Thorup (TV-vært og iværksætter), så jeg bruger selvfølgelig en del af min tid på det. Her i starten af programmet har vi brugt et par uger på at træne og lære hinanden at kende. Derudover skal jeg danse til Zulu Comedy Galla, og jeg startede også op på min kandidatuddannelse den 1. september, så der er rigeligt at se til,” lyder det fra en glad Jenna, hvis travle hverdag da heller ikke levner meget tid til den gode nattesøvn og lange daglige skønhedsrutiner.

”I hverdagen prøver jeg at holde min hud frisk og smuk ved altid at sørge for at rense min makeup af hver aften, inden jeg skal sove. Men der er ingen tvivl om, at mine jævnlige besøg hos N’AGE er hovedårsagen til, at min hud fortsat stråler under “Vild med dans”. Jeg er så småt begyndt at kunne se, at jeg bliver ældre. Det er ikke sådan nogle helt vilde forandringer, men jeg føler, at jeg skal begynde at passe lidt bedre på min hud og min krop generelt,” forklarer Jenna.

Dette er hun langt fra alene om. Mange oplever, ligesom Jenna, at deres hud på et tidspunkt trænger til lidt mere end bare en god creme. I denne forbindelse er der flere muligheder, hvorfor det er vigtigt at modtage professionel rådgivning om, hvad der passer netop til din hud og dine ønsker. Jenna fulgte Idas vejledning om en behandling med Restylane skinbooster til at udligne hendes travle hverdag og booste hudens glans og spændstighed.

“Jeg synes, at skinbooster-behandlingen har givet min hud fugt indefra. Jeg har før haft en ret tør hud, så det er fedt, at jeg ikke længere skal smide flere liter creme på for at få huden til at se sund ud,” fortæller Jenna om resultatet af sin behandling og forsætter:

Det er jo kun nogle bittesmå forandringer, men jeg synes, at min hud ser mere frisk og velplejet ud, og så ser mine æblekinder endnu mere sunde ud. Det er faktisk lidt ligesom en almindelig ansigtsbehandling, hvor resultatet bare er endnu bedre og holder længere. Desuden er jeg en meget stor kylling, så jeg var lidt bange, men det var virkelig hurtigt overstået og slet ikke slemt. Ida er super dygtig og professionel, så selv kyllinger som mig kan være helt rolige.”

Prisen på en Restylane Skinboosterkur à 3 behandlinger (som anbefales) koster 8.800 kr.. Ønsker man kun en enkelt behandling, er prisen 3600 kr..

Tak til vores mange glade kunder

5
20. maj 2024
Professionelt team
Professionelt team - altid glad og venlig modtagelse ...
Lone Lundberg
5
18. maj 2024
Følelsen af at være i trygge hænder er…
Følelsen af at være i trygge hænder er super vigtig. ...
Sofie
5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
17. mar 2024
Løsningsorienteret service
Efter den store pakke med reducering af cellulite var resultatet meget begrænset, og slet ikke...
Annette
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja