Book tid

“Det er fedt, at jeg ikke længere skal smide flere liter creme på for, at min hud ser sund ud”

Sådan lyder det fra den 29-årige og sprudlende danserinde, Jenna Bagge, som du helt sikkert er stødt på, hvis du har fulgt med i det populære danseprogram ”Vild med dans” de foregående år. Og nu er Jenna tilbage på dansescenen igen i aften.

Når man ser den altid smilende og friske Jenna i fjernsynet, er det næsten ikke til at tro, at hun har en hverdag med så meget run på. Især i “Vild med dans”-perioderne udsættes Jennas hud for stress, masser af makeup samt timevis af intens dansetræning. Så kan huden få brug for ekstra hjælp. Derfor får hun Restylane skinbooster for at vedligeholde sit friske udseende og pleje sin hud. Behandlingen fylder øjeblikkeligt huden op indefra – den udglatter fine rynker og linjer samtidig med, at den hydrerer huden, så den fremstår frisk, glat og fyldig.

Nu starter  dette års Vild med Dans, hvor jeg skal danse med Emil Thorup (TV-vært og iværksætter), så jeg bruger selvfølgelig en del af min tid på det. Her i starten af programmet har vi brugt et par uger på at træne og lære hinanden at kende. Derudover skal jeg danse til Zulu Comedy Galla, og jeg startede også op på min kandidatuddannelse den 1. september, så der er rigeligt at se til,” lyder det fra en glad Jenna, hvis travle hverdag da heller ikke levner meget tid til den gode nattesøvn og lange daglige skønhedsrutiner.

”I hverdagen prøver jeg at holde min hud frisk og smuk ved altid at sørge for at rense min makeup af hver aften, inden jeg skal sove. Men der er ingen tvivl om, at mine jævnlige besøg hos N’AGE er hovedårsagen til, at min hud fortsat stråler under “Vild med dans”. Jeg er så småt begyndt at kunne se, at jeg bliver ældre. Det er ikke sådan nogle helt vilde forandringer, men jeg føler, at jeg skal begynde at passe lidt bedre på min hud og min krop generelt,” forklarer Jenna.

Dette er hun langt fra alene om. Mange oplever, ligesom Jenna, at deres hud på et tidspunkt trænger til lidt mere end bare en god creme. I denne forbindelse er der flere muligheder, hvorfor det er vigtigt at modtage professionel rådgivning om, hvad der passer netop til din hud og dine ønsker. Jenna fulgte Idas vejledning om en behandling med Restylane skinbooster til at udligne hendes travle hverdag og booste hudens glans og spændstighed.

“Jeg synes, at skinbooster-behandlingen har givet min hud fugt indefra. Jeg har før haft en ret tør hud, så det er fedt, at jeg ikke længere skal smide flere liter creme på for at få huden til at se sund ud,” fortæller Jenna om resultatet af sin behandling og forsætter:

Det er jo kun nogle bittesmå forandringer, men jeg synes, at min hud ser mere frisk og velplejet ud, og så ser mine æblekinder endnu mere sunde ud. Det er faktisk lidt ligesom en almindelig ansigtsbehandling, hvor resultatet bare er endnu bedre og holder længere. Desuden er jeg en meget stor kylling, så jeg var lidt bange, men det var virkelig hurtigt overstået og slet ikke slemt. Ida er super dygtig og professionel, så selv kyllinger som mig kan være helt rolige.”

Prisen på en Restylane Skinboosterkur à 3 behandlinger (som anbefales) koster 8.800 kr.. Ønsker man kun en enkelt behandling, er prisen 3600 kr..

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
N’age
Er nu godt og vel halvvejs i min behandling og kan se en kæmpe forandring....
Cecilie Andersen
5
4 dage siden
Fantastiske søde og mega dygtige piger
Fantastiske søde og mega dygtige piger. Det er ikke sidste gang jeg vil have behandling...
marianne jørgensen
5
25. sep 2023
Altid en virkelig god oplevelse
Altid en virkelig god oplevelse, det sødeste personale og en grundig vejledning og ærlig dialog.
Michelle
5
25. sep 2023
Meget stor tilfredsstillelse
Meget stor tilfredsstillelse, super dygtige😊 ...
Inge Jette Tafdrup
5
25. sep 2023
Altid meget informativ og venlig…
Altid meget informativ og venlig service. Det føles trygt :) ...
Jette Stæhr
5
25. sep 2023
Super professionelt
Super professionelt. Alt i top ...
Karin Lindegaard
5
24. sep 2023
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse Jeg blev mødt af profesionelle og dygtige folk, som kunne hjælpe med...
Jane Madsen
5
24. sep 2023
I trygge professionelle hænder
Jeg har længe været ked af mine nedadgående mundvige og stadig forsvindende overlæbe og da...
Katja Madsen
5
23. sep 2023
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af…
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af døren ,sød og venlig betjening .5 stjerner fra...
Lis
5
23. sep 2023
Behagelig stemning og proffesionel…
Behagelig stemning og proffesionel betjening ...
Lone Møller Brix-Thomsen