“Det er fedt, at jeg ikke længere skal smide flere liter creme på for, at min hud ser sund ud”

Sådan lyder det fra den 29-årige og sprudlende danserinde, Jenna Bagge, som du helt sikkert er stødt på, hvis du har fulgt med i det populære danseprogram ”Vild med dans” de foregående år. Og nu er Jenna tilbage på dansescenen igen i aften.

Når man ser den altid smilende og friske Jenna i fjernsynet, er det næsten ikke til at tro, at hun har en hverdag med så meget run på. Især i “Vild med dans”-perioderne udsættes Jennas hud for stress, masser af makeup samt timevis af intens dansetræning. Så kan huden få brug for ekstra hjælp. Derfor får hun Restylane skinbooster for at vedligeholde sit friske udseende og pleje sin hud. Behandlingen fylder øjeblikkeligt huden op indefra – den udglatter fine rynker og linjer samtidig med, at den hydrerer huden, så den fremstår frisk, glat og fyldig.

Nu starter  dette års Vild med Dans, hvor jeg skal danse med Emil Thorup (TV-vært og iværksætter), så jeg bruger selvfølgelig en del af min tid på det. Her i starten af programmet har vi brugt et par uger på at træne og lære hinanden at kende. Derudover skal jeg danse til Zulu Comedy Galla, og jeg startede også op på min kandidatuddannelse den 1. september, så der er rigeligt at se til,” lyder det fra en glad Jenna, hvis travle hverdag da heller ikke levner meget tid til den gode nattesøvn og lange daglige skønhedsrutiner.

”I hverdagen prøver jeg at holde min hud frisk og smuk ved altid at sørge for at rense min makeup af hver aften, inden jeg skal sove. Men der er ingen tvivl om, at mine jævnlige besøg hos N’AGE er hovedårsagen til, at min hud fortsat stråler under “Vild med dans”. Jeg er så småt begyndt at kunne se, at jeg bliver ældre. Det er ikke sådan nogle helt vilde forandringer, men jeg føler, at jeg skal begynde at passe lidt bedre på min hud og min krop generelt,” forklarer Jenna.

Dette er hun langt fra alene om. Mange oplever, ligesom Jenna, at deres hud på et tidspunkt trænger til lidt mere end bare en god creme. I denne forbindelse er der flere muligheder, hvorfor det er vigtigt at modtage professionel rådgivning om, hvad der passer netop til din hud og dine ønsker. Jenna fulgte Idas vejledning om en behandling med Restylane skinbooster til at udligne hendes travle hverdag og booste hudens glans og spændstighed.

“Jeg synes, at skinbooster-behandlingen har givet min hud fugt indefra. Jeg har før haft en ret tør hud, så det er fedt, at jeg ikke længere skal smide flere liter creme på for at få huden til at se sund ud,” fortæller Jenna om resultatet af sin behandling og forsætter:

Det er jo kun nogle bittesmå forandringer, men jeg synes, at min hud ser mere frisk og velplejet ud, og så ser mine æblekinder endnu mere sunde ud. Det er faktisk lidt ligesom en almindelig ansigtsbehandling, hvor resultatet bare er endnu bedre og holder længere. Desuden er jeg en meget stor kylling, så jeg var lidt bange, men det var virkelig hurtigt overstået og slet ikke slemt. Ida er super dygtig og professionel, så selv kyllinger som mig kan være helt rolige.”

Prisen på en Restylane Skinboosterkur à 3 behandlinger (som anbefales) koster 8.800 kr.. Ønsker man kun en enkelt behandling, er prisen 3600 kr..

Tak til vores mange glade kunder

5
5 timer siden
Tryghed
Tryghed, god tid ...
Astrid Højlund
5
6 timer siden
Man føler sig i gode hænder
Man føler sig i gode hænder, og der er virkelig god service. ...
Vickie
5
1 dag siden
Er så glad for mit forløb hos N’AGE!
Jeg har været så glade for mit forløb hos N’AGE. De er super dygtige og...
Ida Marie Jessen
5
1 dag siden
Top professionel og kompetent…
Top professionel og kompetent behandling. Jeg var i gode hænder fra start til slut. Behandlerne...
Jonas Boye Krag
5
1 dag siden
Verdens bedste n'age
De har været så søde og hjælpsomme - alle sammen. Jeg har fået den bedste...
Maria
5
1 dag siden
Som altid tilfreds !
Som altid leverer Nage et flot stykke arbejde. Denne gang fik jeg restylane i læberne...
Christina Nielsen
5
2 dage siden
Super service
Jeg fik en virkelig god vejledning, og jeg følte at behandleren gav sig tid til...
R. Pentcheva
5
2 dage siden
Nage er dygtige og lever helt op til…
Nage er dygtige og lever helt op til mine forventninger. De kommer med ideer men...
Line
5
2 dage siden
Meget professionelt
Meget professionelt, dejlige smilende medarbejdere og jeg har fået rigtig god resultat efter den første...
Wasan Salman
5
2 dage siden
Altid top professionel og kompetent…
Altid top professionel og kompetent behandling, men i særdeleshed er troværdigheden et overordnet element, som...
Alice Hjorthøj Schmi