“Det er fedt, at jeg ikke længere skal smide flere liter creme på for, at min hud ser sund ud”

Sådan lyder det fra den 29-årige og sprudlende danserinde, Jenna Bagge, som du helt sikkert er stødt på, hvis du har fulgt med i det populære danseprogram ”Vild med dans” de foregående år. Og nu er Jenna tilbage på dansescenen igen i aften.

Når man ser den altid smilende og friske Jenna i fjernsynet, er det næsten ikke til at tro, at hun har en hverdag med så meget run på. Især i “Vild med dans”-perioderne udsættes Jennas hud for stress, masser af makeup samt timevis af intens dansetræning. Så kan huden få brug for ekstra hjælp. Derfor får hun Restylane skinbooster for at vedligeholde sit friske udseende og pleje sin hud. Behandlingen fylder øjeblikkeligt huden op indefra – den udglatter fine rynker og linjer samtidig med, at den hydrerer huden, så den fremstår frisk, glat og fyldig.

Nu starter  dette års Vild med Dans, hvor jeg skal danse med Emil Thorup (TV-vært og iværksætter), så jeg bruger selvfølgelig en del af min tid på det. Her i starten af programmet har vi brugt et par uger på at træne og lære hinanden at kende. Derudover skal jeg danse til Zulu Comedy Galla, og jeg startede også op på min kandidatuddannelse den 1. september, så der er rigeligt at se til,” lyder det fra en glad Jenna, hvis travle hverdag da heller ikke levner meget tid til den gode nattesøvn og lange daglige skønhedsrutiner.

”I hverdagen prøver jeg at holde min hud frisk og smuk ved altid at sørge for at rense min makeup af hver aften, inden jeg skal sove. Men der er ingen tvivl om, at mine jævnlige besøg hos N’AGE er hovedårsagen til, at min hud fortsat stråler under “Vild med dans”. Jeg er så småt begyndt at kunne se, at jeg bliver ældre. Det er ikke sådan nogle helt vilde forandringer, men jeg føler, at jeg skal begynde at passe lidt bedre på min hud og min krop generelt,” forklarer Jenna.

Dette er hun langt fra alene om. Mange oplever, ligesom Jenna, at deres hud på et tidspunkt trænger til lidt mere end bare en god creme. I denne forbindelse er der flere muligheder, hvorfor det er vigtigt at modtage professionel rådgivning om, hvad der passer netop til din hud og dine ønsker. Jenna fulgte Idas vejledning om en behandling med Restylane skinbooster til at udligne hendes travle hverdag og booste hudens glans og spændstighed.

“Jeg synes, at skinbooster-behandlingen har givet min hud fugt indefra. Jeg har før haft en ret tør hud, så det er fedt, at jeg ikke længere skal smide flere liter creme på for at få huden til at se sund ud,” fortæller Jenna om resultatet af sin behandling og forsætter:

Det er jo kun nogle bittesmå forandringer, men jeg synes, at min hud ser mere frisk og velplejet ud, og så ser mine æblekinder endnu mere sunde ud. Det er faktisk lidt ligesom en almindelig ansigtsbehandling, hvor resultatet bare er endnu bedre og holder længere. Desuden er jeg en meget stor kylling, så jeg var lidt bange, men det var virkelig hurtigt overstået og slet ikke slemt. Ida er super dygtig og professionel, så selv kyllinger som mig kan være helt rolige.”

Prisen på en Restylane Skinboosterkur à 3 behandlinger (som anbefales) koster 8.800 kr.. Ønsker man kun en enkelt behandling, er prisen 3600 kr..

Tak til vores mange glade kunder

5
16 timer siden
God og informativ behandling af…
God og informativ behandling af Josephine. Jeg glæder mig til at se resultatet om nogle...
Anonym
5
1 dag siden
Rigtig god vejledning og behandling!
Rigtig god vejledning og behandling! ...
Marie
5
2 dage siden
Super god behandling
Super god behandling, er tryg hele vejen igennem og resultatet er så fint. ...
Inge Eltong
5
28. jun 2022
Iben er sød og dygtig og lytter til…
Iben er sød og dygtig og lytter til behov. Helt perfekt ...
Naja
5
27. jun 2022
Virkelig tilfreds med både information
Virkelig tilfreds med både information, behandling og resultat. Professionelt og æstetisk! ...
Pia
5
26. jun 2022
Jeg er meget tilfreds med min seneste…
Jeg er meget tilfreds med min seneste behandling med Restylane ...
Gunhild Zacho Maarup
5
21. jun 2022
God rådgivning og vejledning giver ro i maven
God rådgivning og vejledning betyder, at man føler sig godt taget hånd om. Super venligt...
John Darly
5
20. jun 2022
Professionel og grundig behandling.
Professionel og grundig behandling. ...
Anne-Sofie Duch Teglgaard
5
19. jun 2022
En fantastisk oplevelse fra man træder…
En fantastisk oplevelse fra man træder ind ad døren på gl. Kongevej til man går...
Anette
5
19. jun 2022
Meget tilfreds
Blev anbefalet N’age af min søster som har haft gode erfaringer med deres behandlinger, og...
Eliza Danesi