Restylane Skinbooster

Restylane Skinbooster er en helt unik behandling, som vi hos N’AGE også kalder foryngelseskuren. Det gør vi, fordi den fylder huden øjeblikkeligt op indefra – den udglatter fine rynker og linjer, samtidig med at den hydrerer huden, så den fremstår frisk, glat og fyldig.

Restylane Skinbooster består af 2% stabiliseret hyaluronsyre og 98% vand. Hyaluronsyre er et sukkerstof, der findes naturligt i huden, men som produceres i mindre grad, når vi aldres. Således er Restylane en naturlig gel, som integreres i vævet og nedbrydes naturligt i løbet af cirka 12 måneder.

Selve behandlingen:

Skinboosteren injiceres i meget små doser under huden, hvor den binder fugt og giver en dyb hydrering indefra. Ikke nok med, at huden synligt forynges, så forbedres også både hudens elasticitet og struktur samtidig.

Restylane Skinbooster vil typisk anvendes som en kur over 3 gange med et interval på 3-4 uger. Behandlingen er yderst skånsom og efterlader huden med et friskt og naturligt resultat.

INDEN BEHANDLINGEN:

Du skal i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler konsulteres inden behandling med Restylane. Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen. Herefter har du en betænkningstid på minimum 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. Konsultationen er gratis og en del af vores service og kan bookes her. Derudover skal du downloade og læse samtykkeerklæringen for behandlinger med Restylane inden din behandling.

Download samtykkeerklæring for behandlinger med Restylane her

Behandlingsområder

Ansigt

Når huden mister sin naturlige fylde og elasticitet med alderen, opstår de mange små eller større vertikale rynker på kinderne. Disse kan meget let behandles. Vi skaber virkeligt smukke resultater med Restylane Skinbooster kur. En Skinbooster-kur kan bedst sammenlignes med en effektiv fugtmaske indvendigt lagt over én eller flere gange, og man kan behandle store områder ad gangen med meget overbevisende resultater.

Læber

Tynd Restylane i læberne hydrerer dine læber, uden at læberne bliver større.

Hals og bryst

Man kan med meget fine resultater behandle rynker på hals og bryst med Skinbooster, der forynger og hydrerer huden, så den bliver mere fyldig og samtidigt reducerer de fine linjer.

Hænder

Hos N’AGE går vi højt op i det naturlige resultat – i denne sammenhæng spiller helheden en stor rolle. Vi oplever mange kunder, som har fokus på ansigt, hals og bryst, men som glemmer hænderne. Med en Skinbooster-kur kan vi skabe meget smukke resultater. Huden fugtes og fyldes op indefra, så den ungdommelige fylde genskabes.

Akne-ar

De fleste ønsker en glat og fin hud. Har man tidligere lidt af akne og fået ar som følge deraf, så kan disse reduceres effektivt ved at lægge en tynd Restylane Skinbooster ind i arret, hvorved fordybningen jævnes ud.

Øreflipper

De færreste ved det, men det er faktisk også muligt at genskabe den ungdommelige fylde i øreflipperne. Efter mange år med øreringe tynges øreflipperne, så de bliver tyndere og slappere. Med Restylane skinbooster fyldes og fugtes øreflippen indefra, og du kan tage dine øreringe på igen direkte efter behandlingen.

Før- og efter behandling – billeder

Denne kvinde har fået en Restylane Skinboosterkur à 3 behandlinger

Denne kunde har fået en Restylane Skinboosterkur på hænderne

Kurven er tom