Dobbelthage

Slip af med din dobbelthage

Dobbelthage er et kendt fænomen, og noget vi alle kender til på den ene eller anden måde. De fleste kan nikke genkendende til, at der skal mere end ét forsøg til, når man stiller op til gruppebilleder. Oftest, fordi der er en, – hvad end det er dig selv eller en af de andre – som gerne vil have taget billedet om, fordi dobbelthagen driller.

Hvorfor du har dobbelthage kan skyldes flere ting. Dobbelthage kommer ofte i takt med overvægt. Ved overvægt øges vores fedtdepoter rundt omkring i kroppen, og det er derfor ikke unormalt, at det også sætter sig under din hage. Sommetider kommer din dobbelthage også i takt med din alder. Det skyldes, at vores hud med alderen mister noget af dens elasticitet, og dermed hænger din hud mere med tiden. Dette gør sig også gældende for huden under din hage.

Genetik kan heller ikke udelukkes, når der tales om disponering af graden af dobbelthage og fedtdepoter. Om du overhovedet får dobbelthage, eller hvor markant den er, er ofte bestemt af dine gener. Den bedste måde at minimere dine dobbelthage mest muligt er via en sund og varieret kost, som bidrager til, at dine fedtdepoter omkring hagen ikke øges.

Men som vi har nævnt, så er man ikke altid herre over det selv, og til trods for en sund livsstil og en slank krop kan det være svært at slippe af med dobbelthagen.

Hos N’AGE tilbyder vi den verdenspatenterede og FDA-godkendte, ikke-kirurgiske teknologi – CoolSculpting. CoolSculpting er også kendt som fedtfrysning. Teknologien fryser simpelthen fedtet på din krop væk – eksempelvis fedtet på din hage.

Hvad er CoolSculpting?

Men hvad er CoolSculpting så? Det er en teknologi, som nedbryder dine fedtdepoter et specifikt sted via kulde. Deraf også navnet CoolSculpting. Til behandlingen benytter vi os af et håndtag, som vil blive sat på det pågældende sted – i dette tilfælde din hage. Det gør man, da det er dobbelthagen, der skal fjernes og fedtdepoterne der, som skal nedbrydes og reduceres. Håndtaget, der er påsat din dobbelthage, køler området ned til minus 11 grader. Det er videnskabeligt bevist, at direkte kulde på et område nedbryder fedtceller. Det reducerer dine fedtdepoter i det behandlede område med op til 25 % og hjælper derved med at komme dobbelthagen til livs.

Det gode ved CoolSculpting, også kaldet fedtfrysning, er, at kulde kun har den effekt på dine fedtceller. Du bør derfor ikke bekymre dig om, om det vil have en negativ effekt på din hud eller andet. Det kan vi i særdeleshed garantere, da CoolSculpting-teknologien har et Anti Freeze Detective System, som er din sikkerhed for at undgå frostskader. CoolSculpting er desuden den eneste teknologi med denne sikkerhedsanordning.

Hvordan foregår behandling af fedtfrysning?

Inden din behandling kommer du ind til en konsultation. Her vil det blive vurderet, hvor mange behandlinger du skal have, samt hvor lang tid de skal vare. Ved selve behandlingen vil håndtaget til CoolSculpting blive påsat via vakuum, og alt efter området vil den skulle sidde mellem 35-60 minutter. I starten af fedtfrysningen af din dobbelthage kan det føles ubehageligt, da din krop lige skal vænne sig til kulden. Den resterende tid vil dog være smertefri.

Under behandlingen sidder du for dig selv, men med konstant mulighed for at komme i kontakt med vores personale. Du har derfor mulighed for at sidde og arbejde under behandlingen, drikke en kop kaffe, eller hvad end du foretrækker at lave.

Hvornår kan jeg se effekten af fedtfrysning på min dobbelthage?

Selvom det ville være drømmescenariet at kunne se det endelige resultat lige efter behandlingen, så skal man lige væbne sig lidt med tålmodighed. Derfor er det også vigtigt at huske på, at fedtfrysning af din dobbelthage ikke er en mirakelkur. Efter din behandling må du forvente 1-3 måneders ventetid, før du kan se det endelige resultat. De døde fedtceller transporteres nemlig ud med kroppens resterende affaldsstoffer, ligegyldigt om du har fået en fedtfrysning af dobbelthagen eller andet sted på kroppen. Du ser det endelige resultat efter 3 måneder.

Jeg har prøvet alt for at slippe af med min dobbelthage

Har du prøvet alt for at slippe af med din dobbelthage? Du er ikke den eneste. Har du prøvet uden succes, er du heller ikke den eneste. Til trods for at spise korrekt eller træne til den helt store guldmedalje, så kan vi ikke selv bestemme, hvor fedtet fra vores krop skal forsvinde.

Hagen er ofte et sted på kroppen, hvor fedtet bare ikke vil trænes eller spises væk – det er bare genstridigt fedt. Ligegyldigt hvad det skyldes, så kan vi hos N’AGE hjælpe dig. Her garanterer vi dig det bedste resultat, som vi finder frem til via den rette mængde af behandlinger. Hele vejen vil du blive vejledt af specialuddannet personale, som har mange års erfaring inden for det, de gør bedst. Vi tør derfor godt garantere, at du er i de bedste hænder hos os.

Fordelene ved fedtfrysning af dobbelthage

Men hvorfor skal du vælge fedtfrysning for at få reduceret din dobbelthage? Der er mange grunde. Først og fremmest viser statistikker, at flere og flere kvinder er utilfredse med noget på deres krop. Det synes vi i sig selv er en skam. Med CoolSculpting sikrer vi et naturligt resultat og reduktion af uønskede fedtdepoter – helt uden kirurgi og downtime.
Efter CoolSculpting forlader du vores klinik og kan fortsætte din dag, som inden du kom ind.

Inden behandlingen

Inden din behandling skal du i henhold til Sundhedsstyrelsens regler ind til en konsultation. Her vil du blive vejledt og informeret både skriftligt og mundtligt om behandlingen.
Efter denne samtale er der en betænkningstid på 48 timer, hvor du kan tænke det hele igennem og sikre, at det er det, du vil. På den måde kan du i vante omgivelser tage en endelig beslutning. De 48 timers betænkningstid betyder også, at vi (lige meget hvad) ikke påbegynder din behandling, før de 48 timer er gået.

I forløbet inden vil du blive vejledt af vores kompetente og specialuddannede sygeplejersker. Vi er Danmarks førende og mest erfarne inden for æstetiske behandlinger. Alt vores personale er nøje udvalgt og har stor erfaring. Vi kan derfor garantere, at du hos os får den bedste behandling og det bedste resultat. Det samme gør sig gældende for vores teknikker samt udstyr, som altid er det bedste, sikreste og mest veldokumenterede på markedet – vi foretrækker faktisk udstyr og teknologier med FDA-godkendelse.

Efter behandlingen

Efter din behandling vil vores sygeplejerske massere området, hvor fedtfrysningen er foretaget. Det kan føles lidt ubehageligt, når området varmes op.

Ellers vil der som nævnt tidligere være minimum af bivirkninger efter en behandling med CoolSculpting for at slippe af med din dobbelthage. Du skal hverken under bedøvelse, kirurgisk indgreb eller andet. Så efter din behandling kan du gå herfra og fortsætte din dag, som om intet var hændt. Det eneste, du kan opleve, er lidt prikken på området, hvor håndtaget har siddet. Du kan også få lidt blå mærker og hævelser, som kan skyldes kulden og presset fra påsætningen. Dette vil dog hurtigt fortage sig.

Kommer fedtcellerne tilbage efter min fedtfrysning?

Nej. Dine fedtceller kommer ikke tilbage efter en behandling med CoolSculpting. Fedtceller vokser, når vi tager på, og de bliver mindre, når vi taber os. CoolSculpting ødelægger fedtcellerne i det behandlede område med op til 25 %, og de kommer ikke tilbage igen. Vi udvikler nemlig ikke flere fedtceller efter puberteten, og resultatet er derfor permanent. Du kan sagtens tage på igen, men fordelingen af dit fedt vil være anderledes, fordi der ikke er lige så mange fedtceller, fedtet kan vokse i i det behandlede område.

Bør jeg få fjernet min dobbelthage?

Det spørgsmål er der kun én, der kan svare på, og det er dig selv. Er du godkendt til behandlingen, så er det helt op til dig selv, hvorvidt du bør, skal eller har lyst. Kosmetiske behandlinger er et emne, der stadig kan være svært at snakke om offentligt. Det skyldes, at det er et emne med mange delte meninger, og noget, som folk først er ved at lære om nu. Statistikker viser dog, at antallet af kosmetiske behandlinger stiger år efter år. Selvom tallene kan virke beroligende for nogen, så bør du ikke træffe din beslutning baseret på det. Der er kun en, der bør bestemme over dig, og det er dig. Har du læst om CoolSculpting, undersøgt alt, du kunne, og brænder du stadig for at få din dobbelthage reduceret ved hjælp af fedtfrysning? Så skal du få det gjort. Livet er bedst levet, hvis du står op og er glad for dig selv.

Kan jeg få fjernet min dobbelthage?

Vi bruger vores gratis konsultation til blandt andet at vurdere, hvorvidt du er egnet til en fedtfrysning af din dobbelthage. Dog behandler vi dig ikke, hvis du er meget overvægtig, gravid, har Raynauds syndrom, pacemaker eller nedsat leverfunktion.

Så kunne du godt tænke dig hjælp til at få fjernet den irriterende dobbelthage, der længe har gået og generet dig, så er du velkommen til at booke en tid til en gratis og uforpligtende konsultation hos os.

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
Astrid , Vejle. SÅ dygtig !
Astrid, Vejle afd. BEDSTE anbefaling. Astrid er MEGA dygtig! Lytter, undersøger og finder frem til...
karina bolund
5
09. jul 2024
Virkelig et sødt personale
Virkelig et sødt personale. Man føler sig i gode hænder her. ...
Nadia
5
09. jul 2024
‘Over sø og land’ ….
Jeg følte mig meget velkommen i en rar og afslappet atmosfære i receptionen. Og det...
Tina Knudsen
5
08. jul 2024
Meget sød sygeplejerske
Meget sød sygeplejerske, jeg følte mig i gode hænder, og trygge omgivelser. Kan varmt anbefales,...
Kunde Kate Funch
5
08. jul 2024
Dejlig atmosfære
Dejlig atmosfære, jeg blev “taget i hånden” gennem hele processen ❤️ ...
Lise Kamstrup
5
08. jul 2024
Man føler sig altid velkommen
Man føler sig altid velkommen på Kongens Nytorv, personalet er søde og venlige. Selve behandlingen...
Berit A.
5
05. jul 2024
10 ⭐️⭐️
Hvis jeg kunne, havde jeg givet 10 ⭐️ Meget kompetent, ærlige og dygtigt personale. Føler...
lena
5
04. jul 2024
Jeg har har kun godt at sige🤩
Jeg har har kun godt at sige🤩 Inden mit første besøg var jeg lidt bekymret...
Trine Guldager Petersen
5
02. jul 2024
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan…
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan jeg gerne vil have det. Elsker at komme hos...
Rikke Pazdecki
5
01. jul 2024
Super venligt personale der tog godt…
Super venligt personale der tog godt imod mig og meget professionel behandling! ...
Marianne Høgh