“Du når så langt mod dit mål på en halv time…”

Vores smukke ambassadør, Mayianne Dinesen, har tidligere ført en meget aktiv livsstil, været slank og trænet. Men alligevel har hun aldrig kunne få bugt med fedtet på siden af lårene, også kaldet ridebukselår. Derfor er hun behandlet med Coolsculpting for endelig at blive kvit med de umulige fedtdepoter.

”Siden jeg var teenager, har jeg haft det svært med mine yderlår. De har altid været bulede og haft et konet udseende, og det var jeg rigtig ked af. Derfor har jeg fået Coolsculpting på mine yderlår. Behandlingen er et mirakel! Du lægger dig på briksen en halv time, og du når bare så langt mod dit mål; jeg ville aldrig kunne træne eller tabe mig til mit resultat,” fortæller skønne Mayianne.

Resultatet efter en behandling med Coolsculpting på både inderlår og knæ.

Overvældende resultater – uden kniv

Mayianne havde længe overvejet at få gjort noget ved de umulige fedtdepoter, men havde ikke lyst til at lægge sig under kniven. Hun havde derfor affundet sig med at være ked af sine lår, indtil hun hørte om Coolsculpting:

”Mange af os går rundt og tænker ’jamen, sådan ser jeg jo ud, og hvis man skal gøre noget ved det, så skal der gang i en kniv, og det vil jeg ikke! Men da jeg så hørte om Coolsculpting, så jeg et håb!

Men hvordan er resultaterne så?

“Resultatet er virkelig overvældende – endnu bedre end jeg havde turde håbe på! Jeg kunne faktisk allerede se resultatet efter tre uger, og efter en måned var det helt tydeligt, hvor stor forskel der var. Man siger jo, at Coolsculpting ikke kan tage appelsinhuden, men huden på mine lår er også er blevet meget mere glat og jævn,” siger Mayianne.

Resultatet efter to behandling med Coolsculpting på maven.

Sådan foregår Coolsculpting

Coolsculpting anvender kontrollerede nedfrysninger til at eliminere fedtceller i et udvalgt område. I de efterfølgende dage udskiller kroppen de døde fedtceller via naturlige processer. Coolsculpting giver således permanent resultater, da antallet af fedtceller i et område er endegyldigt reduceret.

Selve behandlingen tager bare 35 minutter – så er det umulige fedt permanent reduceret!

 

Priser

Coolsculpting koster 4.500 kr. for en mindre påsætning, som eksempelvis mormorarmene eller ridebukselårene, som kræver 1 påsætning per arm eller ben.

Coolsculpting på et større område, som maven, koster 9.000 kr. per påsætning, og kun 1 påsætning er nødvendig.

Vil du også blive permanent kvit med de umulige fedtdepoter? Så bestil din tid allerede i dag!

Book din Coolsculpting behandling her >>

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Isabella er god til af følge op
Isabella er god til af følge op, så man føler sig set og hørt ...
Gitte Müller
5
1 dag siden
Man føler sig velkommen i de lækre…
Man føler sig velkommen i de lækre omgivelser. Personalet er dygtige og søde. Man føler...
Mette
5
1 dag siden
Jeg føler mig altid i trygge og gode…
Jeg føler mig altid i trygge og gode hænder hos N’AGE Aarhus. Dygtige og kompetente...
Rikke
5
1 dag siden
God oplevelse
Man bliver altid mødt af venlige og professionelle behandlere. ...
Simone
5
1 dag siden
Professionel klinik med fantastik service
Jeg har benyttet mig af N'AGEs klinik i Aarhus gennem de sidste 2 år, og...
Maude J.
5
1 dag siden
Sødeste og mest professionelle personale!
Sødeste og mest professionelle personale. Virkelig god oplevelse! Kommer helt sikkert igen :-) ...
Anna
5
1 dag siden
Altid en rigtig god oplevelse
Tak for et altid fantastisk resultat ❤️ ...
mkk
5
1 dag siden
Imødekommenhed og professionel…
Imødekommenhed og professionel behandling. ...
Fru Susanne Maria Lamhauge
5
2 dage siden
Jeg kan klart anbefale N'Age.
Jeg kan klart anbefale N'Age. Yderst profesionelle behandlere og resultatet er jeg super tilfreds med....
Marianne Petersen
5
2 dage siden
Kæmpe anbefaling
Jeg har lige fået restylane- behandling igen. Som altid er Nage meget kompetence, samt dygtige...
Lene Trier