“Du når så langt mod dit mål på en halv time…”

Vores smukke ambassadør, Mayianne Dinesen, har tidligere ført en meget aktiv livsstil, været slank og trænet. Men alligevel har hun aldrig kunne få bugt med fedtet på siden af lårene, også kaldet ridebukselår. Derfor er hun behandlet med Coolsculpting for endelig at blive kvit med de umulige fedtdepoter.

”Siden jeg var teenager, har jeg haft det svært med mine yderlår. De har altid været bulede og haft et konet udseende, og det var jeg rigtig ked af. Derfor har jeg fået Coolsculpting på mine yderlår. Behandlingen er et mirakel! Du lægger dig på briksen en halv time, og du når bare så langt mod dit mål; jeg ville aldrig kunne træne eller tabe mig til mit resultat,” fortæller skønne Mayianne.

Resultatet efter en behandling med Coolsculpting på både inderlår og knæ.

Overvældende resultater – uden kniv

Mayianne havde længe overvejet at få gjort noget ved de umulige fedtdepoter, men havde ikke lyst til at lægge sig under kniven. Hun havde derfor affundet sig med at være ked af sine lår, indtil hun hørte om Coolsculpting:

”Mange af os går rundt og tænker ’jamen, sådan ser jeg jo ud, og hvis man skal gøre noget ved det, så skal der gang i en kniv, og det vil jeg ikke! Men da jeg så hørte om Coolsculpting, så jeg et håb!

Men hvordan er resultaterne så?

“Resultatet er virkelig overvældende – endnu bedre end jeg havde turde håbe på! Jeg kunne faktisk allerede se resultatet efter tre uger, og efter en måned var det helt tydeligt, hvor stor forskel der var. Man siger jo, at Coolsculpting ikke kan tage appelsinhuden, men huden på mine lår er også er blevet meget mere glat og jævn,” siger Mayianne.

Resultatet efter to behandling med Coolsculpting på maven.

Sådan foregår Coolsculpting

Coolsculpting anvender kontrollerede nedfrysninger til at eliminere fedtceller i et udvalgt område. I de efterfølgende dage udskiller kroppen de døde fedtceller via naturlige processer. Coolsculpting giver således permanent resultater, da antallet af fedtceller i et område er endegyldigt reduceret.

Selve behandlingen tager bare 35 minutter – så er det umulige fedt permanent reduceret!

 

Priser

Coolsculpting koster 4.500 kr. for en mindre påsætning, som eksempelvis mormorarmene eller ridebukselårene, som kræver 1 påsætning per arm eller ben.

Coolsculpting på et større område, som maven, koster 9.000 kr. per påsætning, og kun 1 påsætning er nødvendig.

Vil du også blive permanent kvit med de umulige fedtdepoter? Så bestil din tid allerede i dag!

Book din Coolsculpting behandling her >>

Tak til vores mange glade kunder

5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic