“Du når så langt mod dit mål på en halv time…”

Vores smukke ambassadør, Mayianne Dinesen, har tidligere ført en meget aktiv livsstil, været slank og trænet. Men alligevel har hun aldrig kunne få bugt med fedtet på siden af lårene, også kaldet ridebukselår. Derfor er hun behandlet med Coolsculpting for endelig at blive kvit med de umulige fedtdepoter.

”Siden jeg var teenager, har jeg haft det svært med mine yderlår. De har altid været bulede og haft et konet udseende, og det var jeg rigtig ked af. Derfor har jeg fået Coolsculpting på mine yderlår. Behandlingen er et mirakel! Du lægger dig på briksen en halv time, og du når bare så langt mod dit mål; jeg ville aldrig kunne træne eller tabe mig til mit resultat,” fortæller skønne Mayianne.

Resultatet efter en behandling med Coolsculpting på både inderlår og knæ.

Overvældende resultater – uden kniv

Mayianne havde længe overvejet at få gjort noget ved de umulige fedtdepoter, men havde ikke lyst til at lægge sig under kniven. Hun havde derfor affundet sig med at være ked af sine lår, indtil hun hørte om Coolsculpting:

”Mange af os går rundt og tænker ’jamen, sådan ser jeg jo ud, og hvis man skal gøre noget ved det, så skal der gang i en kniv, og det vil jeg ikke! Men da jeg så hørte om Coolsculpting, så jeg et håb!

Men hvordan er resultaterne så?

“Resultatet er virkelig overvældende – endnu bedre end jeg havde turde håbe på! Jeg kunne faktisk allerede se resultatet efter tre uger, og efter en måned var det helt tydeligt, hvor stor forskel der var. Man siger jo, at Coolsculpting ikke kan tage appelsinhuden, men huden på mine lår er også er blevet meget mere glat og jævn,” siger Mayianne.

Resultatet efter to behandling med Coolsculpting på maven.

Sådan foregår Coolsculpting

Coolsculpting anvender kontrollerede nedfrysninger til at eliminere fedtceller i et udvalgt område. I de efterfølgende dage udskiller kroppen de døde fedtceller via naturlige processer. Coolsculpting giver således permanent resultater, da antallet af fedtceller i et område er endegyldigt reduceret.

Selve behandlingen tager bare 35 minutter – så er det umulige fedt permanent reduceret!

 

Priser

Coolsculpting koster 4.500 kr. for en mindre påsætning, som eksempelvis mormorarmene eller ridebukselårene, som kræver 1 påsætning per arm eller ben.

Coolsculpting på et større område, som maven, koster 9.000 kr. per påsætning, og kun 1 påsætning er nødvendig.

Vil du også blive permanent kvit med de umulige fedtdepoter? Så bestil din tid allerede i dag!

Book din Coolsculpting behandling her >>

Tak til vores mange glade kunder

5
16 timer siden
God og informativ behandling af…
God og informativ behandling af Josephine. Jeg glæder mig til at se resultatet om nogle...
Anonym
5
1 dag siden
Rigtig god vejledning og behandling!
Rigtig god vejledning og behandling! ...
Marie
5
2 dage siden
Super god behandling
Super god behandling, er tryg hele vejen igennem og resultatet er så fint. ...
Inge Eltong
5
28. jun 2022
Iben er sød og dygtig og lytter til…
Iben er sød og dygtig og lytter til behov. Helt perfekt ...
Naja
5
27. jun 2022
Virkelig tilfreds med både information
Virkelig tilfreds med både information, behandling og resultat. Professionelt og æstetisk! ...
Pia
5
26. jun 2022
Jeg er meget tilfreds med min seneste…
Jeg er meget tilfreds med min seneste behandling med Restylane ...
Gunhild Zacho Maarup
5
21. jun 2022
God rådgivning og vejledning giver ro i maven
God rådgivning og vejledning betyder, at man føler sig godt taget hånd om. Super venligt...
John Darly
5
20. jun 2022
Professionel og grundig behandling.
Professionel og grundig behandling. ...
Anne-Sofie Duch Teglgaard
5
19. jun 2022
En fantastisk oplevelse fra man træder…
En fantastisk oplevelse fra man træder ind ad døren på gl. Kongevej til man går...
Anette
5
19. jun 2022
Meget tilfreds
Blev anbefalet N’age af min søster som har haft gode erfaringer med deres behandlinger, og...
Eliza Danesi