Fire fantastiske Restylane-behandlinger

Når vi siger Restylane, tænker du måske straks “større læber”. Læberne er nemlig et af det mest velkendte områder at blive behandlet med Restylane. Men måske vidste du ikke, at Restylane også kan bruges til at skabe fantastiske resultater andre områder i ansigtet. Restylane kan skabe balance og symmetri i ansigtet – det kan blandt andet være konturering af kæbelinje og/eller kindben. Tydelige træthedstegn som rande under øjnene kan også behandles med Restylane!

Her er fire populære områder for Restylane-behandlinger, du måske ikke kendte til:

1. Filler i kæbelinjen

Ved brug af Restylane kan man skulpturere kæbelinjen. Restylane lægges langs din kæbelinje, så volumen øges i området, og kæbelinjen fremgår mere skarp. En skarp kæbelinje kan for mange skabe et friskere og mere opstrammet udtryk i ansigtet. Behandlingen har også en foryngende og slankende effekt, da dit ansigt får mere definition. Du kan høre mere om behandlingen hos en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker til en gratis og uforpligtende konsultation her:

2. Filler i kindbenene

Med alderen vil man helt naturligt tabe meget af sin volumen i kinderne, hvilket mange føler giver deres ansigt et ældre udtryk. Hos N’AGE kan vi både forbedre ansigtets konturer og genskabe den ungdommelige fylde i kinderne med RestylaneRestylane Skinbooster kan også anvendes til kindbenene, hvor man fylder linjer ud indefra samt booster kollagenproduktionen og hudkvaliteten.

3. Rande under øjnene

rande

For mange skyldes mørke rande ikke lange vågne nætter, men en genetisk disposition. Vores erfarne kosmetiske sygeplejersker lægger Restylane ind i fordybningen under øjet, hvorved huden løftes op på niveau med resten af ansigtet, og den mørke skygge forsvinder.

4. Filler i næsen

Vi har mange kunder, der kommer for at få korrigeret næsen for buler, eller en lettere ‘hængende’ næsetip. Her bruger vi også Restylane. Det er et trygt og sikkert alternativ til kirurgi, som ikke inkludere den risici, downtime eller ar som følger ved et kirurgisk indgreb.

Hvad er Restylane?

Restylane består af 98 % vand og 2 % hyaluronsyre. Både vand og hyaluronsyre findes allerede naturligt i din hud. Hos N’AGE bruger vi Restylane til både at skulpturere og fremhæve dine naturlige træk samt til hudforyngende behandlinger. Med alderen producerer kroppen mindre hyaluronsyre, og samtidig bliver din hud dårligere til at binde fugt. Det skaber rynker, linjer og en mere ældet hud.

Se flere fantastiske før og efterbilleder fra Restylane-behandlinger her.

En behandling med Restylane er stort set smertefri og tager cirka en halv time. Resultatet holder omkring 12 måneder og cirka 6 måneder i læberne, hvorefter en opfølgende behandling kræves for at vedligeholde resultatet. Ved rynkereducerende behandlinger vil man ikke opleve, at rynkerne pludselig kommer tilbage, men snarere, at effekten aftager lidt efter lidt.

Tak til vores mange glade kunder

5
20. maj 2024
Professionelt team
Professionelt team - altid glad og venlig modtagelse ...
Lone Lundberg
5
18. maj 2024
Følelsen af at være i trygge hænder er…
Følelsen af at være i trygge hænder er super vigtig. ...
Sofie
5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
17. mar 2024
Løsningsorienteret service
Efter den store pakke med reducering af cellulite var resultatet meget begrænset, og slet ikke...
Annette
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja