Fire fantastiske Restylane-behandlinger

Når vi siger Restylane, tænker du måske straks “større læber.” Læberne er nemlig et af det mest velkendte områder at blive behandlet med Restylane. Men måske vidste du ikke, at Restylane også kan bruges til at skabe fantastiske resultater andre områder i ansigtet.

Her er vores 4 mest populære områder for Restylane-behandlinger udover læberne:

1. Kæbelinjen

Denne kunde har fået en kombinationsbehandling , hvilket omfatter konturering af ansigtet med Restylane i kæbelinjen, under øjnene, rynkereduktion med Restylane mellem næse og mund, Botulinum Toxin i panden og bekymringsrynken samt fraktioneret co2 om øjnene.

En skarp, markeret kæbelinje er et smukt og stærkt ansigtstræk. Hvis du ikke fra naturens side er velsignet med en markeret kæbe, så kan vores dygtige kosmetiske sygeplejersker hjælpe dig med at opnå dette med Restylane.

Ved at lægge Restylane langs din kæbelinje, øges volumen i området, så din kæbelinje står skarpere frem. Dette har både en foryngende og slankende effekt, da dit ansigt får mere definition. Rigtig mange vores kunder bliver spurgt, om de har tabt sig efter en Restylane-behandling til kæbelinjen.

2. Kindbenene

Denne kunde har fået Restylane i kinderne, som med alderen har tabt fylde.

Vores kosmetiske sygeplejerske i Århus, Pernille Toft, har fået højere og mere markede kindben med Restylane.

Det er desværre heller ikke os alle, der har flotte og høje kindben fra naturens side. Derudover vil man med alderen tabe meget af sin volumen i kinderne, hvilket i langt højere grad end rynker, får ansigtet til at se gammelt ud.

Hos N’AGE kan vi både forbedre ansigtets konturer og genskabe den ungdommelige fylde i kinderne med Restylane ved at lægge produktet i kinderne. Højere kindben vil endda give et lille løft til hele ansigtet. Restylane Skinbooster kan også anvendes til kinderne, hvor man fylder linjer ud indfra og generelt bare booster sin kollagenproduktion og hudkvalitet.

3. Rande under øjnene

Denne kunde har fået Restylane i randene under øjnene for at fjerne rande under øjnene.

Får du også sovet rigeligt og føler dig frisk og veloplagt, men har stadig mørke rande under øjnene? Så kan vi med en simpel Restylane-behandling fjerne disse. Ligesom vi med alderen mister volumen i kinderne, mister vi det også under øjet. Men problemet behøver slet ikke være forbundet med alder, og man kan sagtens være født med dybe rande, som forårsager skyggeeffekten allerede fra starten af 20’erne. Vores erfarne kosmetiske sygeplejersker lægger Restylane ind i fordybningen under øjet, hverved huden løftes op på niveau med resten af ansigtet, og den mørke skygge forsvinder.

4. Næsen

Denne kunde har fået korrigeret et bump på næsen med Restylane.

Vi har mange kunder, der kommer for at få korrigeret næsten for enten buler eller en lettere ‘hængende’ næsetip. Her bruger vi også Restylane. Det er et alternativ til kirurgi, men uden samme risici og downtime eller ar.

Hvad er Restylane?

Restylane består af 98 % vand og 2 % hyaluron. Både vand og hyaluron findes allerede naturligt i din hud. Hos N’AGE bruger vi Restylane til både at skulpturere og fremhæve de flotte naturlige træk samt til hudforyngende behandlinger. Med alderen producerer kroppen mindre hyaluron, og samtidig bliver din hud dårligere til at binde fugt. Det skaber rynker, linjer og ældet hud. Restylane hjælper dermed også din huds naturlige processer.

Se flere fantastiske før og efterbilleder fra Restylane-behandlinger her >>

En behandling med Restylane er stort set smertefri og tager cirka en halv time. Effekten varer omkring 12 måneder og cirka 6 måneder i læberne på grund af den naturlige mimik ved munden. Ved rynkereducerende behandlinger vil man ikke opleve, at rynkerne pludselig kommer tilbage, men snarere, at effekten aftager lidt efter lidt.

Prisen for en Restylane-behandling starter ved 2.500 kr. og varierer efter behandlingsområde og behov.

Denne måned får du et særligt godt tilbud på kombinationsbehandlinger med Restylane:

Hvis du bliver behandlet med Restylane på til en samlet værdi af 6.500 kr., får du dobbeltpoint og dermed 16 % af den totale værdi af din behandling!

Book din Restylane-behandling her >>

Contour behandling med Restylane

De fleste behandlinger vi laver hos N’AGE er kombinationsbehandlinger hvor man kombinerer flere behandlingsområder eller typer behandlinger. Den allermest populære behandling er N’AGE Contour, hvor flere områder behandles med Restylane.

N’AGE Contour er en skræddersyet behandling til dig og dine behov: Det kan både være at skulpturere ansigtet og fremhæve eller skabe de naturlige konturer, man ikke har fra naturens side eller en foryngende behandling, hvor man genvinder tabt volumen og definition. Mulighederne er mange!

Book en gratis og uforpligtende konsultation og hør, hvad vores dygtige behandlere kan gøre for dig.

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Isabella er god til af følge op
Isabella er god til af følge op, så man føler sig set og hørt ...
Gitte Müller
5
1 dag siden
Man føler sig velkommen i de lækre…
Man føler sig velkommen i de lækre omgivelser. Personalet er dygtige og søde. Man føler...
Mette
5
1 dag siden
Jeg føler mig altid i trygge og gode…
Jeg føler mig altid i trygge og gode hænder hos N’AGE Aarhus. Dygtige og kompetente...
Rikke
5
1 dag siden
God oplevelse
Man bliver altid mødt af venlige og professionelle behandlere. ...
Simone
5
1 dag siden
Professionel klinik med fantastik service
Jeg har benyttet mig af N'AGEs klinik i Aarhus gennem de sidste 2 år, og...
Maude J.
5
1 dag siden
Sødeste og mest professionelle personale!
Sødeste og mest professionelle personale. Virkelig god oplevelse! Kommer helt sikkert igen :-) ...
Anna
5
1 dag siden
Altid en rigtig god oplevelse
Tak for et altid fantastisk resultat ❤️ ...
mkk
5
1 dag siden
Imødekommenhed og professionel…
Imødekommenhed og professionel behandling. ...
Fru Susanne Maria Lamhauge
5
2 dage siden
Jeg kan klart anbefale N'Age.
Jeg kan klart anbefale N'Age. Yderst profesionelle behandlere og resultatet er jeg super tilfreds med....
Marianne Petersen
5
2 dage siden
Kæmpe anbefaling
Jeg har lige fået restylane- behandling igen. Som altid er Nage meget kompetence, samt dygtige...
Lene Trier