Fire fantastiske Restylane-behandlinger

Når vi siger Restylane, tænker du måske straks “større læber”. Læberne er nemlig et af det mest velkendte områder at blive behandlet med Restylane. Men måske vidste du ikke, at Restylane også kan bruges til at skabe fantastiske resultater andre områder i ansigtet. Restylane kan skabe balance og symmetri i ansigtet – det kan blandt andet være konturering af kæbelinje og/eller kindben. Tydelige træthedstegn som rande under øjnene kan også behandles med Restylane!

Her er fire populære områder for Restylane-behandlinger, du måske ikke kendte til:

1. Filler i kæbelinjen

Ved brug af Restylane kan man skulpturere kæbelinjen. Restylane lægges langs din kæbelinje, så volumen øges i området, og kæbelinjen fremgår mere skarp. En skarp kæbelinje kan for mange skabe et friskere og mere opstrammet udtryk i ansigtet. Behandlingen har også en foryngende og slankende effekt, da dit ansigt får mere definition. Du kan høre mere om behandlingen hos en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker til en gratis og uforpligtende konsultation her:

2. Filler i kindbenene

Med alderen vil man helt naturligt tabe meget af sin volumen i kinderne, hvilket mange føler giver deres ansigt et ældre udtryk. Hos N’AGE kan vi både forbedre ansigtets konturer og genskabe den ungdommelige fylde i kinderne med RestylaneRestylane Skinbooster kan også anvendes til kindbenene, hvor man fylder linjer ud indefra samt booster kollagenproduktionen og hudkvaliteten.

3. Rande under øjnene

rande

For mange skyldes mørke rande ikke lange vågne nætter, men en genetisk disposition. Vores erfarne kosmetiske sygeplejersker lægger Restylane ind i fordybningen under øjet, hvorved huden løftes op på niveau med resten af ansigtet, og den mørke skygge forsvinder.

4. Filler i næsen

Vi har mange kunder, der kommer for at få korrigeret næsen for buler, eller en lettere ‘hængende’ næsetip. Her bruger vi også Restylane. Det er et trygt og sikkert alternativ til kirurgi, som ikke inkludere den risici, downtime eller ar som følger ved et kirurgisk indgreb.

Hvad er Restylane?

Restylane består af 98 % vand og 2 % hyaluronsyre. Både vand og hyaluronsyre findes allerede naturligt i din hud. Hos N’AGE bruger vi Restylane til både at skulpturere og fremhæve dine naturlige træk samt til hudforyngende behandlinger. Med alderen producerer kroppen mindre hyaluronsyre, og samtidig bliver din hud dårligere til at binde fugt. Det skaber rynker, linjer og en mere ældet hud.

Se flere fantastiske før og efterbilleder fra Restylane-behandlinger her.

En behandling med Restylane er stort set smertefri og tager cirka en halv time. Resultatet holder omkring 12 måneder og cirka 6 måneder i læberne, hvorefter en opfølgende behandling kræves for at vedligeholde resultatet. Ved rynkereducerende behandlinger vil man ikke opleve, at rynkerne pludselig kommer tilbage, men snarere, at effekten aftager lidt efter lidt.

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Altid en dejlig oplevelse
Jeg elsker at komme hos N'AGE på Kongens Nytorv. Servicen er altid helt i top,...
Michelle
5
23. nov 2023
Jeg kom til en gratis forundersøgelse…
Jeg kom til en gratis forundersøgelse på Kongens Nytorv, som jeg spottede på Instagram, blev...
Fatma B
5
19. nov 2023
Fornyet hud
Utrolig effekt er meget glad for resultatet ...
Anders
5
07. nov 2023
Super professionelle
Super professionelle, teknisk dygtige og imødekommende. Føler mig altid i trygge hænder hos n’age. ...
Firmanavn
5
31. okt 2023
Jeg er kommet hos N'AGE igennem mange år!
Behandlerne her er gode til både at se og høre mig, de tager sig tid...
Jeanett Ørtoft
5
29. okt 2023
Et trygt sted at få behandling
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
Pernille Nielsen
5
24. okt 2023
Professionelle og serviceminded
Super god rådgivning og yderst behageligt personale. Altid søde og rare. Hjalp mig med at...
Mette
5
14. okt 2023
Yderst professionelt & dygtigt…
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
karina
5
13. okt 2023
God oplevelse 🌸
God oplevelse 🌸 ...
Mette Daniel Uldall
5
13. okt 2023
Meget behagelig sygeplejeske
Meget behagelig sygeplejeske. Følt mig tryk ...
tobias