Karsprængninger ansigt

Karsprængninger i ansigtet er noget, du helt sikkert allerede har oplevet og set, hvad end det er på dig selv, eller en du kender. Karsprængninger forekommer, når små blodkar forvilder sig op i det øverste lag af huden. Når du ser karsprængninger i ansigtet, ligner det oftest usynlige eller helt små røde streger i din hud. De er meget små og er som regel omkring en halv til en hel millimeter i tykkelse. Karsprængninger er det samme som blodsprængninger.

Flere end man tror kender til karsprængninger i større eller mindre grad, hvad end det er i ansigtet eller blodsprængninger eller andre steder på kroppen. Men i en verden, hvor make-up er dagligdag, kan man ikke altid se blodsprængningerne på de andre, og det kan føles, som om du er den eneste, der døjer med dem. Men det er du langt fra.
Hvad end du har få eller mange, så kan vi hos N’AGE hjælpe dig.

Hvordan opstår karsprængninger i ansigtet?

Der kan være flere grunde til, at du får karsprængninger i dit ansigt. Oftest kommer det med alderen, mens andre får karsprængninger i huden grundet f.eks. en tidligere operation af en åreknude. Det kan også skyldes, at man har hudsygdommen rosacea, hvor symptomerne blandt andet er blodsprængninger i huden. Vejret har også stor betydning, når vi rammes af karsprængninger i ansigtet. Det skyldes, at vores ansigt i løbet af dagen er udsat af solen, vinden og regnen, og derfor ses karsprængninger i ansigtet ofte ved kinder, kindben og næse.

Mine karsprængninger i ansigtet er små, kan jeg stadig få en behandling?

Lige meget om dine karsprængninger i ansigtet er små eller store, er du altid velkommen til at booke en tid til en konsultation hos os. Vores konsultation er gratis, og vi bruger dem for at kunne vejlede dig bedst muligt til den korrekte behandling for dig. Under konsultationen vil vi både vejlede samt informere dig om, hvordan behandlingen foregår både inden og efter.

Det er en individuel ting, hvordan man har det med karsprængninger i ansigtet, og hvornår man vil gøre noget ved det. Men generer det dig, så synes vi, at det er tid til at gøre noget ved det.

Kan I fjerne blodsprængninger i mit ansigt?

Hos N’AGE hjælper vi dagligt vores kunder med at blive en friskere og smukkere udgave af sig selv. Vi er stolte af vores personale, som alle enten er specialuddannede, kosmetiske sygeplejersker eller dermatologer, som er certificerede af Sundhedsstyrelsen.

Den samme ekspertise gør sig gældende, når vi skal behandle dine karsprængninger i ansigtet. Til at fjerne dine karsprængninger benytter vi os af IPL Laser. IPL står for Intense Pulsed Light. Her benytter vi os af Ellipse Nordlys, som er den bedste og nyeste teknologi på markedet. Vi anvender også YAG-laser til de større kar eller ansamlinger af kar i ansigtet – ofte i kombination med IPL, men det finder vi ud af sammen til en gratis og uforpligtende konsultation.

Sådan virker IPL-teknologi

Ved brug af IPL-teknologien går lysbølgerne fra Ellipse Nordlys ind og absorberes i din hud. Der bliver den optaget af blandt andet dit pigment eller hæmoglobinet i de røde kar, som så omdanner det til varme. Denne varme gør, at dine røde karsprængninger lukker sig og derved forsvinder. Selve behandlingen foregår ved, at pulsen fra lyset rammer det pågældende punkt, hvor karsprængningerne skal fjernes. Pulsens længde er meget kort og varer mellem 10-20 ms.
Den bedste måde at beskrive følelsen på er ved at sammenligne det med en elastik, der bliver slået imod din hud.

Inden behandlingen starter vi altid med en konsultation sammen, da man i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhedens regler skal konsulteres inden en behandling.
Her vil du blive vejledt både mundtligt og skriftligt om selve behandlingen. Det er blandt andet, hvis der er noget, der skal gøres opmærksom på eller tages hensyn til før og efter din behandling. Samtidig fortæller vi også, hvad du kan forvente efter en behandling med IPL.

Før din behandling med IPL skal din hud være sin naturlige farve – du må altså ikke være solbrun. Er din hud solbrun fra en ferie, solarie eller andet kan der opstå pigmentforandringer efter behandlingen. Efter behandlingen kan du forvente, at din hud vil føles varm fra lyset.
Hvor mange behandlinger du skal igennem kommer an på mængden samt typen af blodsprængninger. Oftest har man brug for mellem 1-3 behandlinger med 1 måneds interval.

Kan man selv fjerne karsprængninger?

Vi anbefaler ikke, at du prøver at fjerne dine karsprængninger selv. Karsprængninger er, som nævnt tidligere, noget, der opstår under huden, og udover at prøve sig frem med en creme er der ikke mange muligheder for at få dem fjernet end med kosmetiske behandlinger.

Så går du med tanken om, at du gerne vil have dine karsprængninger i ansigtet fjernet, er du velkommen til at booke en tid til en gratis og uforpligtende konsultation hos os.

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Altid en dejlig oplevelse
Jeg elsker at komme hos N'AGE på Kongens Nytorv. Servicen er altid helt i top,...
Michelle
5
23. nov 2023
Jeg kom til en gratis forundersøgelse…
Jeg kom til en gratis forundersøgelse på Kongens Nytorv, som jeg spottede på Instagram, blev...
Fatma B
5
19. nov 2023
Fornyet hud
Utrolig effekt er meget glad for resultatet ...
Anders
5
07. nov 2023
Super professionelle
Super professionelle, teknisk dygtige og imødekommende. Føler mig altid i trygge hænder hos n’age. ...
Firmanavn
5
31. okt 2023
Jeg er kommet hos N'AGE igennem mange år!
Behandlerne her er gode til både at se og høre mig, de tager sig tid...
Jeanett Ørtoft
5
29. okt 2023
Et trygt sted at få behandling
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
Pernille Nielsen
5
24. okt 2023
Professionelle og serviceminded
Super god rådgivning og yderst behageligt personale. Altid søde og rare. Hjalp mig med at...
Mette
5
14. okt 2023
Yderst professionelt & dygtigt…
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
karina
5
13. okt 2023
God oplevelse 🌸
God oplevelse 🌸 ...
Mette Daniel Uldall
5
13. okt 2023
Meget behagelig sygeplejeske
Meget behagelig sygeplejeske. Følt mig tryk ...
tobias