Kosmetisk sygeplejerske Atusa: Derfor er Fraxel perfekt til efteråret

Kosmetisk sygeplejerske Atusa: Derfor er Fraxel perfekt til efteråret

Efterår betyder mindre sol og mere laser!

Atusa Masolleh, kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE

Hvorfor er Fraxel en populær behandling?

Det er ingen hemmelighed, at Fraxel-laser er en af vores mest populære behandlinger – og med god grund! Vi har derfor adspurgt vores dygtige kosmetiske sygeplejerske Atusa, hvad Fraxel kan, så I kan blive lidt klogere på behandlingen, der både giver glød og forfiner huden!

– Fraxel-laser er en af flere laserbehandlinger, som vi tilbyder på klinikken. Den reducerer effektivt størrelsen på porer, fine linjer og ar – for eksempel efter akne. Personligt er jeg vild med denne behandling, da den går ind og arbejder på den overordnede hudstrukur. Behandlingen kan også være gavnlig for reducering af strækmærker.

En strammere, sundere og finere hud

Den skånsomme og effektive Fraxel-behandling virker hudforyngende, og det kan nærmest synes for godt til at være sandt! Så hvordan virker det egentlig? Atusa forklarer:

– Fraxel virker ved, at den sætter gang i hudens naturlige foryngelsesproces, hvormed huden påbegynder dannelse af bindevæv. Vores bindevæv er noget af det, vi mister med alderen, og derfor får vi en slappere hud.

På den måde stimulerer Fraxel-behandlingen altså hudens egen naturlige cellefornyelse helt nede i dermis – og det resulterer i en opstrammet og mere spændstig hud.

Om hvorfor Atusa får behandlingen, fortæller hun:

–  Når jeg får lavet Fraxel, føler jeg en opstramning af min hud for hver behandling. Jeg får en finere og jævnere hud at se på, og min hud ser generelt sundere ud, fordi behandlingen hjælper med at give en fin og naturlig glød!

Atusa Masolleh, kosmetisk sygeplejerske

Efterår kalder på Fraxel-laser

På grund af Fraxel-behandlingens popularitet får vi tit spørgsmålene: Hvordan foregår behandlingen, hvor lang tid tager det, og hvor mange behandlinger skal man have?

– Selve behandlingen tager cirka en halv times tid, hvis du skal have behandlet hele ansigtet. Cirka 45 minutter inden behandlingen får du smurt noget bedøvelsessalve på, så behandlingen ikke mærkes på samme måde, forklarer Atusa og uddyber:

– Jeg plejer at få lavet cirka 3-4 behandlinger med en måneds mellemrum hen over efteråret, hvor jeg alligevel ikke kan nyde solen. Lige om lidt går vi efteråret i møde, hvilket betyder mindre sol og mere laser!

Husk solbeskyttelse

Prøv vores effektive solbeskyttelser fra de kliniske hudplejemærker ZO Skin Health, iS Clinical og SkinCeuticals!

Ved en laserbehandling er huden nemlig ekstra følsom over for solens skadelige stråler. Får du en Fraxel-behandling i solrige måneder, er det derfor ekstremt vigtigt at anvende solbeskyttelse! Vi anbefaler selvfølgelig, at du anvender solbeskyttelse hele året rundt for at passe bedst muligt på din hud og for at modvirke pigmentforandringer og tidlige aldringstegn.

Det giver dog god mening, hvis du instinktivt har lyst til at beskytte din hud efter Fraxel. Huden er nemlig synligt følsom og medtaget efter behandlingen. Her er det en god idé at bruge beroligende, fugtende hudpleje.

Her anbefaler N’AGE ansigtsmasken Phyto Corrective Masque og serummet Phyto Corrective Gel fra SkinCeuticals. Disse produkter indeholder beroligende, fugtgivende ingredienser såsom agurk, oliven, timian og hyaluronsyre.

Om downtime efter Fraxel fortæller Atusa:

– Det er forskelligt fra hudtype til hudtype, hvor længe man er rød og varm i huden efter behandlingen. I mit tilfælde plejer man efter cirka en halv dag ikke at kunne se, at jeg har fået foretaget behandlingen – altså er rødmen aftaget.

God hudpleje gør en forskel

Find vores Dermaroller Home Care Kit her!

I et af vores blogindlæg guider vi til, hvordan du kan forlænge resultatet fra eksempelvis en behandling med Fraxel ved at anvende gode hudplejeprodukter. Og her har Atusa et ekstra godt tip:

– I mellem mine Fraxel-behandlinger bruger jeg min Dermaroller 2-3 gange om ugen. Det gør jeg for at supplere med en behandling, som virker mekanisk på huden. Det gør, at slutresultatet bliver væsentligt finere! Dermaroller kan man nemt bruges efter sidste Fraxel-behandling for på den måde at holde huden glat og fin.

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Altid en dejlig oplevelse
Jeg elsker at komme hos N'AGE på Kongens Nytorv. Servicen er altid helt i top,...
Michelle
5
23. nov 2023
Jeg kom til en gratis forundersøgelse…
Jeg kom til en gratis forundersøgelse på Kongens Nytorv, som jeg spottede på Instagram, blev...
Fatma B
5
19. nov 2023
Fornyet hud
Utrolig effekt er meget glad for resultatet ...
Anders
5
07. nov 2023
Super professionelle
Super professionelle, teknisk dygtige og imødekommende. Føler mig altid i trygge hænder hos n’age. ...
Firmanavn
5
31. okt 2023
Jeg er kommet hos N'AGE igennem mange år!
Behandlerne her er gode til både at se og høre mig, de tager sig tid...
Jeanett Ørtoft
5
29. okt 2023
Et trygt sted at få behandling
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
Pernille Nielsen
5
24. okt 2023
Professionelle og serviceminded
Super god rådgivning og yderst behageligt personale. Altid søde og rare. Hjalp mig med at...
Mette
5
14. okt 2023
Yderst professionelt & dygtigt…
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
karina
5
13. okt 2023
God oplevelse 🌸
God oplevelse 🌸 ...
Mette Daniel Uldall
5
13. okt 2023
Meget behagelig sygeplejeske
Meget behagelig sygeplejeske. Følt mig tryk ...
tobias