Laserbehandlinger i vintertiden!

Drømmer du også om at slippe af med farveforskelle og pigmentering i ansigtet? Eller at undgå barbering helt? Eller har du måske nogle karsprængninger, du helst var foruden? Så er et behandlingsforløb med laser svaret!

De fleste laserbehandlinger kræver, at huden skal beskyttes fra sol i tiden efter behandlingen – så hvilket bedre tidspunkt at gøre det på end i vintermånederne!

Vi har samlet et overblik over vores laserbehandlinger til dig her. Ens for alle behandlinger er, at vi til den indledende gratis konsultation vil vejlede dig i, hvad der er den rette behandling til netop din hud!

Til dig, der ønsker en mere ensartet hud i ansigtet…

… så er Fraxel din nye bedste ven! Behandlingen, Kim Kardashian sværger til, og som både kan reducere ar, porer, solskader og strækmærker. Og så kan du sagtens lægge makeup og fortsætte din dag som normalt efter behandlingen!

Herhjemme er Fraxel også blevet meget populær de sidste par år. Både fordi det er en helt ny og revolutionerende behandling til reduktion af ar, men også fordi den giver en smuk glød og ensartet hudstruktur, som mange af os gerne vil have.

Vores ambassadør, Lina Rafn, har blandt andet fået Fraxel-behandlinger til sine akne-ar. Hør hende fortælle om det her.

Hvordan foregår behandlingen?

Fraxel-laseren laver små kontrollerede skader i din hud med varmestråling. Skaderne er omgivet af intakt væv, som går i gang med at reparere huden med det samme. Derved tvinges kroppen til at danne ny og frisk hud. Dette resulterer i, at dine celler fornyes, samtidig med der sker en øgning af kollagen, som betyder, at huden forynges. En Fraxel-behandling er en sikker metode og kan målrettes præcist til det ønskede og afgrænsede område af huden.

Du skal have cirka 3-5 behandlinger med 4 ugers mellemrum.

Træt af barbering og røde knopper? Slip af med det for altid.

Mange af os oplever irritation og kløe ved barbering og vil allerhelst være det foruden. Det er der heldigvis råd for: permanent hårfjerning med IPL! Med denne slags laserbehandling skal du aldrig tænke på indgroede hår, dårlige skrabere, røde knopper eller waxing igen.

Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv. Ikke mindst på grund af al den tid, jeg sparer, men også fordi jeg nu slipper for de bivirkninger, som var forbundet med barbering. Min hud er blevet smuk og silkeblød.” – Ussa, kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE Vejle.

Hvordan foregår behandlingen?

Permanent hårfjerning med IPL foregår ved, at lyshovedet i laseren på få millisekunder varmer hårroden op til cirka 70 grader og destruerer den.

Hår har en cyklus, der består af tre faser – IPL-maskinen kan kun fjerne hår i de aktive hårsække. Derfor er der brug for 6-12 behandlinger for at få et permanent resultat. Hos N’AGE bruger vi den nyeste teknologi inden for hårfjerning: IPL Nordlys fra Ellipse.

Hvem kan få behandlingen?

Laseren fungerer ved, at den identificerer hårstråene ud fra farven – derfor skal dine hår være mørke. Behandlingen kan både udføres på mænd og kvinder og alle hudtyper. Du kan ikke få IPL, hvis du er gravid eller ammende.

Mænd kan sjældent blive 100% hårfri på grund af deres testosteronproduktion, der giver en nydannelse af hårsække hele livet. Man kan dog reducere det i en sådan grad, at det kun er få hår, der gror ud en gang imellem.

Derudover er det vigtigt, at din hud har sin naturlige farve, når du får foretaget behandlinger, da der ellers kan opstå pigmentforandringer. Derfor skal du undgå solarium, solbadning og selvbruner inden behandlingen.

Vær også opmærksom på, at du skal have hår i hårsækkene ved behandlingerne. Du må derfor ikke fjerne hårene med en pincet eller voks i mindst tre uger inden behandlingen. Du må gerne barbere dig.

Hvis du er i tvivl, om du kan få behandlingen, vil vi råde dig til at booke en gratis og uforpligtende konsultation hos os her. På den måde kan vi vejlede dig på bedste vis.

Svære rynker eller dybe ar? Her er behandlingen, der holder i årevis!

Nemlig fraktioneret CO2-laserbehandling!

Behandlingen er til dig, der vil have reduceret svære rynker, slap hud ved øjnene, solskadet hud eller alderspletter. Resultatet holder lang tid og giver dig en glattere hud med en fantastisk glød. Behandlingen må kun udføres af vores hudlæger, og du skal beskytte din hud mod sol i tre måneder efter.

Du skal have cirka 2-3 behandlinger med en måneds interval. Vær også opmærksom på, at ophelingen tager 3-7 dage, hvor din hud vil skalle og være hævet og rød. Det kan for nogen være lidt for lang tid, og derfor tilbyder vi også milde CO2-laserbehandlinger uden en særlig lang downtime. Her skal du dog have 5-6 behandlinger.

Har du karsprængninger, som du gerne vil af med?

Mange af os har karsprængninger. De kan se ud på forskellige måder og forekomme både i ansigtet og på kroppen. De kan være nærmest usynlige, men de kan også være store og blå, hvilket kan være irriterende, når de ingen funktion har. Hvis du er træt af at have dem, kan de heldigvis nemt behandles!

Hos N’AGE har vi forskellige behandlingsmetoder til de forskellige typer karsprængninger.

Store karsprængninger i ansigtet? Eller måske nogle små på lårene?

Vores nye YAG-laser er meget effektiv mod de store karsprængninger/karansamlinger i ansigtet og de små spindelvævs-lignende karsprængninger på lårene.

Behandling med YAG-laser

En behandling med YAG-laser foregår ved, at laseren placeres ved karret og skyder det lys ud, som fjerner karrets farve. Det kan kortvarigt føles varmt og sviende. For nogen forsvinder karsprængningerne umiddelbart efter behandlingen, mens de hos andre forsvinder efter et par uger.

Typisk skal du have 2-5 behandlinger med 4-12 ugers interval. Du kan forvente at se det endelige resultat efter 2-4 måneder efter endt behandling.

Små karsprængninger i ansigtet eller rosacea

Vejret er en medvirkende faktor til karsprængninger på især næsen og kinderne og kan også ses, hvis du har rosacea. Nogen synes, det ødelægger den fine hud i ansigtet og vil gerne slippe af med dem. Det er der heldigvis råd for med vores IPL-laser.

Den er perfekt til karsprængninger og rødme i ansigtet og fjerner det effektivt med lyset, der lukker karrene og får dem til at forsvinde.

Behandling med IPL

IPL står for Intensed Pulsed Light og er altså lysbølger, som absorberes i huden og opfanger lyset i de røde kar og omdanner det til varme, som gør, at det farvede element ødelægges. Behandlingen kan føles som et smæld med en elastik mod huden, hvorefter du mærker en varm følelse. Ved denne behandling må din hud ikke være solbrun på grund af enten solarium, solbadning eller selvbruner, da der ellers kan forekomme pigmentforandringer på de behandlede områder.

Afhængigt af hvordan dine karsprængninger ser ud, skal du have cirka 1-3 behandlinger med en måneds interval. Du kan læse om læge Cæcilie Johansens oplevelse med IPL mod rosacea her.

Større karsprængninger på benene

Har du også store blålilla karsprængninger på benene? De kommer ofte med alderen, og der er mange, der får dem. Hvis du ønsker at få dem fjernet, anbefaler vi, at du får det gjort med mikrosklerosering.

Behandling med mikrosklerosering

Modsat de andre behandlinger er mikrosklerosering ikke en laserbehandling. Her fjerner man nemlig karsprængninger med en tynd nål, der indeholder en væske, som får karrene til at trække sig sammen og derefter forsvinde.

Behandlingen tager cirka 20 minutter, og du kan opleve en svien og rødme i området efter. Du bør ikke dyrke sport i op til en uge efter behandlingen, og du skal undgå meget varme bade i to dage efter. Hos de fleste forsvinder karrene helt efter to-tre måneder.

Er du blevet hooked på tanken om at få reduceret dine ar eller karsprængninger? Eller aldrig at skulle barbere dig igen?

Book din næste tid her!

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
Astrid , Vejle. SÅ dygtig !
Astrid, Vejle afd. BEDSTE anbefaling. Astrid er MEGA dygtig! Lytter, undersøger og finder frem til...
karina bolund
5
09. jul 2024
Virkelig et sødt personale
Virkelig et sødt personale. Man føler sig i gode hænder her. ...
Nadia
5
09. jul 2024
‘Over sø og land’ ….
Jeg følte mig meget velkommen i en rar og afslappet atmosfære i receptionen. Og det...
Tina Knudsen
5
08. jul 2024
Meget sød sygeplejerske
Meget sød sygeplejerske, jeg følte mig i gode hænder, og trygge omgivelser. Kan varmt anbefales,...
Kunde Kate Funch
5
08. jul 2024
Dejlig atmosfære
Dejlig atmosfære, jeg blev “taget i hånden” gennem hele processen ❤️ ...
Lise Kamstrup
5
08. jul 2024
Man føler sig altid velkommen
Man føler sig altid velkommen på Kongens Nytorv, personalet er søde og venlige. Selve behandlingen...
Berit A.
5
05. jul 2024
10 ⭐️⭐️
Hvis jeg kunne, havde jeg givet 10 ⭐️ Meget kompetent, ærlige og dygtigt personale. Føler...
lena
5
04. jul 2024
Jeg har har kun godt at sige🤩
Jeg har har kun godt at sige🤩 Inden mit første besøg var jeg lidt bekymret...
Trine Guldager Petersen
5
02. jul 2024
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan…
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan jeg gerne vil have det. Elsker at komme hos...
Rikke Pazdecki
5
01. jul 2024
Super venligt personale der tog godt…
Super venligt personale der tog godt imod mig og meget professionel behandling! ...
Marianne Høgh