Mød din behandler: Else Nimgaard Byrgesen

N’AGE ville ikke være N’AGE uden vores erfarne og dygtige kosmetiske sygeplejersker. Alle som én er de hver dag med til at hjælpe vores fantastiske kunder med at blive den bedste version af dem selv. Derfor synes vi, at det er på tide at introducere vores behandlere ordentligt: Hvilke behandlinger får de selv, hvad er deres hudplejerutine – og ikke mindst deres bedste råd til dig, der overvejer en kosmetisk behandling? Alt dette kan du få svar på i blogindlægget her, hvor Else Nimgaard Byrgesen er i fokus.

Else Nimgaard Byrgesen

Alder: 51 år

Børn: Tre drenge på 15, 17 og 20 – og så har jeg også en hundehvalp og en kat

Klinik: N’AGE Østerbro

Hudtype: Normal hud med tendens til rødme, som jeg får behandlet med IPL

else

Hvilken behandling ville du aldrig kunne undvære?

“Det er svært at vælge! Hvis jeg skulle korte det ned til tre, ville jeg sige Fraxel, IPL og botox omkring øjnene. Profhilo og Restylane er også svære at undvære, når man kommer op i alderen, og så får jeg en årlig behandling med Ultherapy. Det er også ekstra svært at vælge, fordi vi som kosmetiske sygeplejersker jo ved, at én behandling ikke kan gøre det hele – det er kombinationen af flere behandlinger, der giver det pæneste resultat. Derfor er det umuligt at vælge bare én behandling!”

Hvad er dit bedste hudplejetip?

“Husk at rense din hud både morgen og aften! Jeg har altid husket at rense min hud, inden jeg gik i seng – selv da jeg var ung og teenager. Jeg har aldrig sovet med makeup på, for det er om natten, at huden regenererer og har brug for ekstra pleje. Men med tiden er jeg begyndt at prioritere en god renserutine om morgenen også, og det har gjort en kæmpe forskel for min hud. Ved at rense din hud om morgenen fjerner du alle de døde hudceller fra nattens regenerering, så din hud er klar til ny pleje.

Derudover vil jeg til hver en tid anbefale Exfoliating Polish 2-5 gange om ugen om morgenen – det er mit allerbedste hudplejetip.”

Elses hudplejerutine

Morgen

 1. Exfoliating Cleanser
 2. Exfoliating Polish (2 gange om ugen)
 3. Complexion Renewal Pads
 4. C E Ferulic
 5. Daily Power Defense
 6. Growth Factor Serum – også på huden ved øjnene!
 7. Ultra Facial UV Defense SPF50
Exfoliating Cleanser / Exfoliating Polish / Complexion Renewal Pads / C E Ferulic / Daily Power Defense / Growth Factor Serum / Ultra Facial UV Defense SPF50

Aften

 1. Exfoliating Cleanser
 2. Complexion Renewal Pads
 3. Active Serum
 4. Daily Power Defense
 5. Firming Serum
Exfoliating Cleanser / Complexion Renewal Pads / Active Serum / Daily Power Defense / Firming Serum

Hvad er dit ultimative favoritprodukt?

“Jeg kan virkelig ikke undvære min Exfoliating Polish. Min hud føles fløjlsblød hver gang, og den fjerner mine hudorme. Jeg bruger den 2-3 gange om ugen og kan bestemt anbefale den til alle!”

Elses bedste råd til dig, der overvejer en kosmetisk behandling

else

“Jeg har faktisk to råd: Skal du have laser, skal du booke tid i vinter- og efterårsmånederne, for vi behandler ikke, mens der er masser af solskin. Det andet er, at du ikke skal være ikke bange for at komme til at se kunstig ud med kosmetiske behandlinger – det bliver man ikke hos N’AGE. Du kommer i stedet til at se friskere ud og ligne en bedre udgave af dig selv.

Hvis du er nervøs for, hvilket resultat du kan forvente, vil jeg først og fremmest råde dig til at booke en konsultation hos os. Så kan vi have en afslappet samtale om dine ønsker, og om hvad vi kan hjælpe dig med.”

Tak til vores mange glade kunder

5
6 timer siden
Rart personale og omgivelser
Rart personale og omgivelser. Følte mig lyttet til ...
Julie Haslund
5
7 timer siden
Bare generelt en god oplevelse og…
Bare generelt en god oplevelse og service ...
Line
5
1 dag siden
God behandling
Søde og imødekommende personale + professionel vejledning. ...
Anette Fogh Axelsen
5
1 dag siden
Kompetente medarbejdere.
På Østerbro klinikken får jeg altid god service, god behandling og der er en dejlig...
Jette Serbest
5
1 dag siden
Altid venlig og trygt behandling
Altid venlig og trygt behandling Man føler sig i dygtige og erfarne hænder. ...
Katja
5
1 dag siden
Meget tilfredsstillende
Jeg er meget tilfreds med N'age - både på Kgs. Nytorv og på Østerbro. Virkelig...
Josefine
5
2 dage siden
Professionel og kompetent
Professionel og kompetent ...
LS
5
2 dage siden
Kyndig vejledning og godt selskab
Kyndig vejledning og godt selskab ...
Jonas Kailay
5
3 dage siden
Følte mig i trygge hænder
Følte mig i trygge hænder ...
Helle lauritsen
5
3 dage siden
Skønt klinik
Meget faglig vurdering og anbefaling af behandlinger skabt til min behøv. Diskret resultat. ...
Izabela