Molly Egelind: “Det er den behandling, jeg anbefaler alle”

Molly Egelind: “Det er den behandling, jeg anbefaler alle”

Skuespiller og N’AGE-ambassadør Molly Egelind jagtede som ung ligesom så mange andre den brune kulør, hver gang solen tittede frem. Konsekvensen viste sig i solskader og ujævn hudtone, da hun blev ældre. Løsningen på Mollys problem var laserbehandlinger hos N’AGE. Siden har Molly fået øjnene op for, hvor meget laserbehandlingerne kan gøre for huden. Læs i dette indlæg om Mollys laserbehandlinger, der har hjulpet hende af med solskader og farveforskelle i huden og givet hendes hud gløden tilbage.

Slut med solskader og trist hud

Jeg har jo måttet sande, at min hud simpelthen ikke har godt af solen. Uanset hvor ofte jeg bruger solfaktor og solhat, kan jeg ikke undgå at få farveforskelle i huden. Jeg får IPL i ansigtet hvert efterår. Det er ligesom, at få huden i nul efter sommeren. Det er nemt, går hurtigt og giver mig det lækreste resultat, fortæller Molly glad.

IPL er en mild hudforyngende laserbehandling. Behandlingen stimulerer hudens egne celler og bindevæv, samtidig med at den mindsker karsprængninger og ujævnheder i pigmenten. Huden vil heraf fremstå friskere, glattere og mere jævn.

Med alderen følger for mange solskader og farveforskelle i huden, der giver et uensartet udtryk og får en til at se ældre ud. Laserbehandlingen er løsningen:

Da jeg prøvede IPL for første gang, var jeg helt vild med det lækre look det gav! Ens hudtone bliver helt jævn og ensartet. Det der med at opleve: Gud, jeg behøver ikke tage foundation på i dag! Jeg behøver ikke dække de der pletter længere, fortæller Molly smilende og fortsætter:

Jeg ville rigtig gerne fremhæve og forbedre min lyse hud. Jeg har fået en klar hud med en jævn og ensartet hudtone. Det er en af mine go-to behandlinger og den behandling, jeg anbefaler oftest! Det giver et så flot resultat for de fleste hudtyper, fortæller Molly glad.

En enestående kombinationsbehandling

IPL og Fraxel laser er et match made in heaven! Kombinationsbehandlingen er en af de absolut mest populære behandlinger hos N’AGE. Hvor IPL udjævner hudtonen og mindsker pigmentforandringer, forfiner Fraxel den, ved at mindske forstørrede porer og små ar. Behandlingen resulterer i en fornyet glød – det er Molly enig i:  

IPL og Fraxel sammen er bare en vinder! Behandlingerne sammen giver et fantastisk boost til huden, på en så naturlig måde. Resultatet er superlækkert, og man får den vildeste glow. Det ser ud, som om jeg er begyndt at vinterbade, griner Molly.

Tak til vores mange glade kunder

5
4 timer siden
Hos Nage er man i trygge hænder
Hos Nage er man i trygge hænder. Sød, rolig og professionel behandling. Man bliver altid...
Pernille Lorentz
5
12 timer siden
Professionel og behagelig
Hos N'age får man altid en professionel og god behandling. De er søde og venlige...
Anne Kofoed Nannerup
5
1 dag siden
IPL og FRAXEL
Har fået min første behandling med ipl og fraxel mod rødme og ujævn hud struktur....
Rikke
5
1 dag siden
Rigtig god rådgivning og meget søde og…
Rigtig god rådgivning og meget søde og serviceminded. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang...
Freja Carlsen
5
2 dage siden
God service dygtige medarbejdere man…
God service dygtige medarbejdere man føler sig meget forkælet og får mega god vejledning ...
Birte Lund Nielsen
5
2 dage siden
Venlig kompetent behandler
Venlig kompetent behandler ...
Lone Serup Og Paul Thomas Branda
5
2 dage siden
Kompetent sygeplejerske
Kompetent sygeplejerske. God behandling og rådgivning. ...
Tonny Solveig Reimers
5
2 dage siden
Super tilfreds med vejledning og…
Super tilfreds med vejledning og resultat ...
Camilla Bergholdt
5
2 dage siden
Super skøn oplevelse! Kan klart anbefale ❤️
Blev taget så godt imod🤩 der ikke ikke lang tid før jeg blev forstået hvad...
Camilla H. Schmidt
5
3 dage siden
Skønneste personale som er…
Skønneste personale som er imødekommende og gør en tryg ved behandlingen samt gode resultater ...
Pernille