Molly Egelind: “Det er den behandling, jeg anbefaler alle”

Skuespiller og N’AGE-ambassadør Molly Egelind jagtede som ung ligesom så mange andre den brune kulør, hver gang solen tittede frem. Konsekvensen viste sig i solskader og ujævn hudtone, da hun blev ældre. Løsningen på Mollys problem var laserbehandlinger hos N’AGE. Siden har Molly fået øjnene op for, hvor meget laserbehandlingerne kan gøre for huden. Læs i dette indlæg om Mollys laserbehandlinger, der har hjulpet hende af med solskader og farveforskelle i huden og givet hendes hud gløden tilbage.

Slut med solskader og trist hud

Jeg har jo måttet sande, at min hud simpelthen ikke har godt af solen. Uanset hvor ofte jeg bruger solfaktor og solhat, kan jeg ikke undgå at få farveforskelle i huden. Jeg får IPL og Fraxel i ansigtet hvert efterår. Det er ligesom, at få huden i nul efter sommeren. Det er nemt, går hurtigt og giver mig det lækreste resultat, fortæller Molly glad.

IPL er en mild hudforyngende laserbehandling. Behandlingen stimulerer hudens egne celler og bindevæv, samtidig med at den mindsker karsprængninger og ujævnheder i pigmenten. Huden vil heraf fremstå friskere, glattere og mere jævn. Fraxel er en udjævnende behandling, der forfiner hudstrukturen og reducerer fine linjer, grov hud og fremmer dannelsen af kollagen i huden!

Med alderen følger for mange solskader og farveforskelle i huden, der giver et uensartet udtryk og får en til at se ældre ud. Laserbehandlingen er løsningen:

Da jeg prøvede IPL for første gang, var jeg helt vild med det lækre look det gav! Ens hudtone bliver helt jævn og ensartet. Det der med at opleve: Gud, jeg behøver ikke tage foundation på i dag! Jeg behøver ikke dække de der pletter længere, fortæller Molly smilende og fortsætter:

Jeg ville rigtig gerne fremhæve og forbedre min lyse hud. Jeg har fået en klar hud med en jævn og ensartet hudtone. Det er en af mine go-to behandlinger og den behandling, jeg anbefaler oftest! Det giver et så flot resultat for de fleste hudtyper, fortæller Molly glad.

En enestående kombinationsbehandling

IPL og Fraxel laser er et match made in heaven! Kombinationsbehandlingen er en af de absolut mest populære behandlinger hos N’AGE. Hvor IPL udjævner hudtonen og mindsker pigmentforandringer, forfiner Fraxel den, ved at mindske forstørrede porer og små ar. Behandlingen resulterer i en fornyet glød – det er Molly enig i:  

IPL og Fraxel sammen er bare en vinder! Behandlingerne sammen giver et fantastisk boost til huden, på en så naturlig måde. Resultatet er superlækkert, og man får den vildeste glow. Det ser ud, som om jeg er begyndt at vinterbade, griner Molly.

Tak til vores mange glade kunder

5
20. maj 2024
Professionelt team
Professionelt team - altid glad og venlig modtagelse ...
Lone Lundberg
5
18. maj 2024
Følelsen af at være i trygge hænder er…
Følelsen af at være i trygge hænder er super vigtig. ...
Sofie
5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
17. mar 2024
Løsningsorienteret service
Efter den store pakke med reducering af cellulite var resultatet meget begrænset, og slet ikke...
Annette
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja