Molly Egelind: “Det er den behandling, jeg anbefaler alle”

Skuespiller og N’AGE-ambassadør Molly Egelind jagtede som ung ligesom så mange andre den brune kulør, hver gang solen tittede frem. Konsekvensen viste sig i solskader og ujævn hudtone, da hun blev ældre. Løsningen på Mollys problem var laserbehandlinger hos N’AGE. Siden har Molly fået øjnene op for, hvor meget laserbehandlingerne kan gøre for huden. Læs i dette indlæg om Mollys laserbehandlinger, der har hjulpet hende af med solskader og farveforskelle i huden og givet hendes hud gløden tilbage.

Slut med solskader og trist hud

Jeg har jo måttet sande, at min hud simpelthen ikke har godt af solen. Uanset hvor ofte jeg bruger solfaktor og solhat, kan jeg ikke undgå at få farveforskelle i huden. Jeg får IPL og Fraxel i ansigtet hvert efterår. Det er ligesom, at få huden i nul efter sommeren. Det er nemt, går hurtigt og giver mig det lækreste resultat, fortæller Molly glad.

IPL er en mild hudforyngende laserbehandling. Behandlingen stimulerer hudens egne celler og bindevæv, samtidig med at den mindsker karsprængninger og ujævnheder i pigmenten. Huden vil heraf fremstå friskere, glattere og mere jævn. Fraxel er en udjævnende behandling, der forfiner hudstrukturen og reducerer fine linjer, grov hud og fremmer dannelsen af kollagen i huden!

Med alderen følger for mange solskader og farveforskelle i huden, der giver et uensartet udtryk og får en til at se ældre ud. Laserbehandlingen er løsningen:

Da jeg prøvede IPL for første gang, var jeg helt vild med det lækre look det gav! Ens hudtone bliver helt jævn og ensartet. Det der med at opleve: Gud, jeg behøver ikke tage foundation på i dag! Jeg behøver ikke dække de der pletter længere, fortæller Molly smilende og fortsætter:

Jeg ville rigtig gerne fremhæve og forbedre min lyse hud. Jeg har fået en klar hud med en jævn og ensartet hudtone. Det er en af mine go-to behandlinger og den behandling, jeg anbefaler oftest! Det giver et så flot resultat for de fleste hudtyper, fortæller Molly glad.

En enestående kombinationsbehandling

IPL og Fraxel laser er et match made in heaven! Kombinationsbehandlingen er en af de absolut mest populære behandlinger hos N’AGE. Hvor IPL udjævner hudtonen og mindsker pigmentforandringer, forfiner Fraxel den, ved at mindske forstørrede porer og små ar. Behandlingen resulterer i en fornyet glød – det er Molly enig i:  

IPL og Fraxel sammen er bare en vinder! Behandlingerne sammen giver et fantastisk boost til huden, på en så naturlig måde. Resultatet er superlækkert, og man får den vildeste glow. Det ser ud, som om jeg er begyndt at vinterbade, griner Molly.

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Altid en dejlig oplevelse
Jeg elsker at komme hos N'AGE på Kongens Nytorv. Servicen er altid helt i top,...
Michelle
5
23. nov 2023
Jeg kom til en gratis forundersøgelse…
Jeg kom til en gratis forundersøgelse på Kongens Nytorv, som jeg spottede på Instagram, blev...
Fatma B
5
19. nov 2023
Fornyet hud
Utrolig effekt er meget glad for resultatet ...
Anders
5
07. nov 2023
Super professionelle
Super professionelle, teknisk dygtige og imødekommende. Føler mig altid i trygge hænder hos n’age. ...
Firmanavn
5
31. okt 2023
Jeg er kommet hos N'AGE igennem mange år!
Behandlerne her er gode til både at se og høre mig, de tager sig tid...
Jeanett Ørtoft
5
29. okt 2023
Et trygt sted at få behandling
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
Pernille Nielsen
5
24. okt 2023
Professionelle og serviceminded
Super god rådgivning og yderst behageligt personale. Altid søde og rare. Hjalp mig med at...
Mette
5
14. okt 2023
Yderst professionelt & dygtigt…
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
karina
5
13. okt 2023
God oplevelse 🌸
God oplevelse 🌸 ...
Mette Daniel Uldall
5
13. okt 2023
Meget behagelig sygeplejeske
Meget behagelig sygeplejeske. Følt mig tryk ...
tobias