Sådan visker vi tegnene fra livets hårde perioder ud. Læs Rikke Mays ærlige historie

Vores smukke ambassadør og N’AGE model Rikke May går som altid og sysler med en masse projekter i Singapore, hvor hun bor med sin kæreste og datter på 9 år. Rikke er netop nu inde i en periode, hvor hendes liv har taget en pludselig og meget markant drejning, da hun for kun få måneder siden mistede sin far.

Dette har givet anledning til stor sorg og mange tanker, hvorfor Rikke har opstartet hendes måske vigtigste projekt nogensinde. Hun vil nemlig hjælpe andre og særligt børn med at kunne bearbejde sorgen ved at miste en person, som man elsker:

“Efter en masse research, har jeg fundet nogle fantastiske redskaber til børn, der gør det nemmere for dem at komme igennem denne proces, og jeg er derfor ved at lave en bog til børn, som er helt nede i børnehøjde, hvor de kan skrive deres tanker og følelser ned; en fin mindeplatform, som de kan kigge tilbage på, når det bliver svært. Jeg er i gang med at lave interviews med en masse mennesker, som selv har mistet en far, en mor eller en søskende. Og jeg håber på, at der er nogen, der vil signe med mig, så jeg kan få denne fine selvhjælpsbog både for forældre og deres børn trykt” fortæller Rikke om projektet.

“Jeg har ingen uddannelse inden for det felt, men hvilken bedre ekspert findes der, end dem som selv går på samme sti. Dem som selv mærker smerten og udfordringerne. Jeg tror rigtig meget på denne model, så glæder mig til at få den udgivet”.

De fysiske spor…

Udover at episoden har fyldt meget i hjertet hos Rikke, så synes hun også, at den har taget på hende fysisk:

“Jeg føler de sidste par måneder har sat sine spor på mig. Jeg er kommet til at se så gammel ud. Måske det er mere mentalt end en realitet? Men jeg trænger til noget seriøs kærlighed og opstramning over det hele. Et booooost af facial kærlighed”, grinede Rikke, da hun var forbi N’AGE for at få genskabt sin smukke hud og glød.

“Hårde livsepisoder som sorg, skilsmisse og stress efterlader ofte direkte spor i ansigtet i form af rynker, mistet glød, rande og generel tyngen. Vi oplever ofte, at vores kunder gerne vil disse spor til livs. Det kan vi heldigvis sagtens hjælpe med – og når folk får et boost og føler sig friskere, så har det som regel også en positiv effekt på psyken og overskuddet”, fortæller N’AGE direktør Ida Bille Brahe.

Restylane, Botox/Azzalure & Ultherapy

Rikke er blevet behandlet med Restylane og Botulinum Toxin. Begge er behandlinger, som hun også har fået tidligere. Restylane fylder og udglatter rynker og linjer. En hurtig og enkel behandling, som giver et friskere udseende øjeblikkeligt. Botulinum Toxin, også kendt under varemærker som Azzalure og Botox, som effektivt reducerer rynker ved at få musklerne til at slappe af. Det giver et blødere, mere imødekommende og yngre ansigt.

“Begge behandlinger har en hurtig og effektiv virkning på de tegn, som hårde perioder ofte efterlader i ansigtet – ofte kan behandlinger som Medicinsk Dermaroller og peelings også have en rigtig god effekt på træt og mat hud”, fortæller Ida Bille Brahe.

Udover Restylane og Botulinum Toxin har Rikke May fået foretaget en en Ultherapybehandling, som stimulerer huden til at producere mere kollagen ved hjælp af ultralyd. Det giver en markant opstrammende effekt og et helt naturligt resultat.

Ultherapy er nemlig en af de meget få behandlingesformer, som trænger ind i de underliggende lag i huden uden at påvirke overfladen af huden.

Ultralydsbølger stimulerer cellerne til at regenere sig selv, producere ny frisk collagen og reparere eksisterende collagene fibre. Dermed opnås et løft, som ellers tidligere krævede et kirurgisk indgreb. Nogle kunder ser en effekt i form af øget spændstighed direkte efter behandling. Det endelige resultat vil dog for de flestes vedkommende vise sig efter 2-3 måneder, i takt med at de nye collagene fibre dannes.

Jeg har til at starte med slet ikke egentlig forstået, hvor meget der er sket med mit ansigt, før jeg sammenlignede billeder fra før og efter min behandling. Der er en kæmpe forskel. Jeg er blevet meget mere ‘slim’ i udtrykket, og min hud er blevet mere ‘firm’. Inden behandlingen var jeg enormt bange for smerten, for som min far har lært mig ‘intet kommer gratis Rikke’ så jeg troede jo, det ville være samme smerte ‘som at få små veer i ansigtet’, men der var vi jo slet ikke henne, og min smertetærskel er altså IKKE høj.. !!! Det var til at leve med, og det kom egentlig ret meget bag på mig“, fortæller Rikke om behandlingen.

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
Astrid , Vejle. SÅ dygtig !
Astrid, Vejle afd. BEDSTE anbefaling. Astrid er MEGA dygtig! Lytter, undersøger og finder frem til...
karina bolund
5
09. jul 2024
Virkelig et sødt personale
Virkelig et sødt personale. Man føler sig i gode hænder her. ...
Nadia
5
09. jul 2024
‘Over sø og land’ ….
Jeg følte mig meget velkommen i en rar og afslappet atmosfære i receptionen. Og det...
Tina Knudsen
5
08. jul 2024
Meget sød sygeplejerske
Meget sød sygeplejerske, jeg følte mig i gode hænder, og trygge omgivelser. Kan varmt anbefales,...
Kunde Kate Funch
5
08. jul 2024
Dejlig atmosfære
Dejlig atmosfære, jeg blev “taget i hånden” gennem hele processen ❤️ ...
Lise Kamstrup
5
08. jul 2024
Man føler sig altid velkommen
Man føler sig altid velkommen på Kongens Nytorv, personalet er søde og venlige. Selve behandlingen...
Berit A.
5
05. jul 2024
10 ⭐️⭐️
Hvis jeg kunne, havde jeg givet 10 ⭐️ Meget kompetent, ærlige og dygtigt personale. Føler...
lena
5
04. jul 2024
Jeg har har kun godt at sige🤩
Jeg har har kun godt at sige🤩 Inden mit første besøg var jeg lidt bekymret...
Trine Guldager Petersen
5
02. jul 2024
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan…
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan jeg gerne vil have det. Elsker at komme hos...
Rikke Pazdecki
5
01. jul 2024
Super venligt personale der tog godt…
Super venligt personale der tog godt imod mig og meget professionel behandling! ...
Marianne Høgh