N’AGE lancerer behandlingen, Kim Kardashian anbefaler alle!

Girls, you should go get a fraxel laser on your face…”

N’AGE lancerer nu en af de mest efterspurgte behandlinger fra Hollywood, som blandt andet Kim Kardashian og Jennifer Aniston sværger til for at opnå deres smukke, strålende og ensartede hud!

Forestil dig, at du kunne tage alle din hudproblemer – pigmentforandringer, aknear, operationsar, fine linjer, strækmærker, forstørrede porer – og skrælle dem af for at afsløre et nyt lag af sund, spændstig hud med en smuk glød. Det er præcis, hvad Fraxel kan. Den nye, innovative behandling er den perfekte løsning for dig, der er seriøs om at fjerne din huds uregelmæssigheder samt forbedre din huds generelle struktur og kvalitet.

Som Kim Kardashian fortalte Oprah Winfrey: “Girls, you should go get a fraxel laser on your face. I’m really open about telling all my friends and my sisters what the best treatments are!”

Sådan virker Fraxel

Fraxel virker ved, at et præcist mønster af varmestråler laver mikroskopiske kanaler i huden. Disse kontrollerede skader i huden er omgivet af intakt væv, der straks går i gang med at reparere skaderne, og kroppen aktiveres derved selv til at danne ny, frisk hud.

Sletter dine fine linjer

Fraxel kan med fordel benyttes til at fjerne fine linjer omkring øjnene. Behandlingen kan sammenlignes med en mere skånsom version af vores fraktioneret CO2 laser, bare uden downtime. Området vil være lysfølsomt i 14 dage og kan være rødt de første par timer, men du vil kunne lægge makeup og forsætte din dag umiddelbart efter en Fraxel behandling:

Mange af vores kunder er fascinerede af de smukke resultater, som vi i dag kan lave med vores fraktionerede CO2 laser, men for nogle er en downtime på en uge årsagen til, at de aldrig får gjort noget ved det. Til de kunder er Fraxel laserbehandlingen et rigtig godt alternativ. Behandlingen er ikke-invasiv, så der er minimal downtime, men den har alligevel synligt effektive resultater, og giver en smuk og forbedret hudstruktur.” siger Ida Bille Brahe, som stiftede N’AGE for 16 år siden.

Her er Fraxel benyttet til at fjerne et operationsar.

Fjern dine ar

Vi kan også fjerne dine ar med Fraxel – både efter akne, operationer og skader. Jo tidligere man får sine ar behandlet, jo bedre vil resultatet være, dog kan man stadig forvente en synlig reduktion på gamle ar f.eks. efter kejsersnit,bryst forstørrende og andre operationer, aknear.

Her er Fraxel benyttet til at fjerne strækmærker.

Kom af med dine strækmærker

Udover at være en optimal behandling til hudforyngelse, er Fraxel den mest effektive behandlingstype mod ar og strækmærker i Danmark:

Vi har gennem flere år haft en stigende efterspørgsel efter en effektiv behandlingsform til ar og strækmærker, og vi har ledt efter en behandling, som kan levere de bedste resultater på en sikker måde og til alle hudtoner,” fortæller Ida Bille Brahe.

Netop ar og strækmærker er en stor gene for rigtig mange. Både kvinder og mænd får de første strækmærker som en konsekvens af hurtig vækst i teenageårene, og ellers forekommer det ofte i forbindelse med fødsel eller stor vægtøgning. Vi hører personlige historier, hvor vores kunder er lykkedes med at træne deres krop tilbage efter fødsel eller tabe sig, men strækmærkerne kan man desværre ikke træne væk,” fortsætter hun.

Priser

Fraxel til at fjerne de fine linjer om øjnene koster 1.800 kr.
Prisen for hele ansigtet er 3.500 kr.
Fraxel til ar koster 1.800 kr.
Strækmærker behandles fra 3.000 kr.

Det er nødvendigt med 3-5 behandlinger afhængigt af formålet med behandlingen.

Hvad kan Fraxel gøre for dig?

Vil du modtage personlig vejledning i, om Fraxel er den optimale løsning til at komme dit hudproblem til livs? Så vil vi altid gerne se dig til en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vores kosmetiske sygeplejersker vil hjælpe dig.

Book din tid her >>

Tak til vores mange glade kunder

5
20. maj 2024
Professionelt team
Professionelt team - altid glad og venlig modtagelse ...
Lone Lundberg
5
18. maj 2024
Følelsen af at være i trygge hænder er…
Følelsen af at være i trygge hænder er super vigtig. ...
Sofie
5
23. mar 2024
Professionel behandling
Nedenstående var min Trustpilot-anmeldelse for min behandling på N’AGE (gav en enkelt stjerne). Blev herefter...
RG.
5
17. mar 2024
Løsningsorienteret service
Efter den store pakke med reducering af cellulite var resultatet meget begrænset, og slet ikke...
Annette
5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja