NYHED! Medicinsk Dermaroller hos N’AGE – spændstig, elastisk og frisk hud

Microneedling er en teknik, som består af små nåle, som rulles hen over huden i forskellige dybder afhængigt af behandlingsform – behandlingen er også kendt under betegnelsen Dermaroller®. Behandlingen bruges f.eks. til linjer, rynker, ar og generel opfriskning af huden.

Der skelnes imellem to forskellige former for behandling med Dermaroller:

  1. Den medicinske Dermaroller, som foretages på klinikken af specialuddannede og certificerede sygeplejersker og hudterapeuter.
  2. Hjemmerullen, som bruges i den ugentlige skønhedsrutine i hjemmet, og som kun har en nålelængde på 0,2 mm. Den bruges bl.a. til at klargøre huden til en medicinsk Dermaroller-behandling, til at vedligeholde resultater efter en behandling eller i den ugentlige hudplejerutine.

Annelie Tavassoli er mangeårig ekspert i behandlinger med Dermaroller og flittig bruger af behandlingen selv. Måske har du i vores tidligere nyhedsbreve og blogindlæg læst om Annelie, som har en stor passion for æstetik og balancen mellem det indre og det ydre. Annelie fortæller i dette nyhedsbrev om Dermaroller, de forskellige behandlingstyper, og hvad der passer til dig.

I dette blogindlæg vil jeg fortælle alt om den fantastiske microneedling-teknologi og om Dermaroller, som er det originale og mest pålidelige brand inden for microneedling på markedet.

Jeg har personligt arbejdet med microneedling og Dermaroller i mange år, og jeg har efterhånden stor erfaring både igennem mange medicinske behandlinger, men også igennem de spørgsmål, jeg er blevet stillet af kunderne igennem tiden.

Jeg har nu valgt nogle af de vigtigste og hyppigste spørgsmål ud. Det er viden, som er rigtig god at have, hvis du overvejer at prøve Dermaroller behandlinger hos N’AGE.

Læste du mine tips i nyhedsbrevet uge 24? (Hvis ikke, så kan du læse det lige her).

Hvis du gjorde, så ved du, at jeg er rigtigt glad for at arbejde med kroppens og hudens egen evne til at hele og forny sig selv. Det er netop den proces, der sker ved en Dermaroller-behandling.

Hvad er Dermaroller?

Dermaroller er det mærke, som var allerførst på markedet med microneedling-teknologien. Det vil sige behandlinger, som forbedrer hudstrukturen ved at lave små mikroskopiske huller i huden med nåle og på den måde ”snyde” huden til at starte en helingsproces – det kommer jeg nærmere ind på senere.

Dermaroller kalder denne teknik for CIT (Collagen-Induction-Therapy). Dermaroller-produkterne blev patenteret i år 2000, de er FDA-godkendte og forhandles i dag i 55 lande. Behandlingsresultaterne er klinisk veldokumenterede og omtalte i en lang række videnskabelige lægetidsskrifter.

Når huden behandles med Dermaroller, sker der en kontrolleret skade, som stimulerer hudcellerne til at dele sig og regenerere sig selv.

I det øverste beskyttende hudlag dannes der flere keratinocytter, som gør huden tykkere og mere modsatandsdygtig. I det underliggende hudlag stimuleres fibroblaster til at producere mere kollagen og elastin, som giver huden spændstighed og elasticitet.

En behandling med medicinsk Dermaroller giver altså et tykkere ydre hudlag og en mere spændstig, elastisk og frisk hud.

Hvem behandles typisk med Dermaroller?

De fleste kliniske behandlinger er for at mindske synlige rynker og linjer eller ar (f.eks. akne-ar), men den er også til dig, som har mistet den naturlige glød i huden.

Ved medicinsk behandling af ar vil Dermaroller først bryde det gamle arvæv, hvorefter den vil udjævne huden med ny kollagen og elastin, som opløfter det nedsunkne ar.

Fine linjer og rynker reduceres af den øgede mængde kollagen og elastin, som jævner hudens struktur i de dybere hudlag.

Hos N’AGE tilbyder vi flere forskellige måder at behandle huden med CIT-teknikken fra Dermaroller – valg af udstyr afgøres ud fra problemområdet, og hvor dyb behandlingen skal være.

Dette vurderer vi individuelt ud fra dit mål med behandlingen og din huds tilstand.

Vi vil starte med at se dig til en gratis konsultation, hvor vi ser på problemområderne. Herefter planlægger vi det behandlingsforløb, som passer dig bedst.

Da Dermaroller ikke er baseret på laser- eller lysteknologi, passer den også til mørkere hudtyper, og du kan behandles hele året rundt – også selvom du er solbrun!

Og nu til nogle mere konkrete punkter, som jeg synes, du skal vide, inden du starter dit Dermaroller behandlingsforløb hos N’AGE.

Hvornår ser jeg resultatet, og hvor mange medicinske behandlinger skal jeg have?

Som med alt andet, når det angår kroppen, så er vi ret forskellige. Derfor er det svært at give et klart svar på, hvor mange behandlinger du behøver.

Men generelt set kan man følge disse retningslinjer:

  • Finere linjer, tør hud og pigmentering: Dermaroller 1,0 mm 1-3 behandlinger, à 30 min.
  • Milde akne-ar, grov hud, forstørrede porer og rynker: Dermaroller 1,5mm 3-5 gange, à 45 min. Eventuelt eDermastamp 2-3 gange lokalt på dybere ar/rynker, à 30 min.
  • Dybere akne-ar 1-2 gange med 1,5 mm Dermaroller samt manuel stamp i dybere ar, à 45 min. eDermastamp 2-3 gange lokalt på problemområder, à 30 min. I alt 4-6 behandlinger

Baseret på egen erfaring så får du helt klart det bedste resultat, hvis du bruger hjemmerullen med tilpassede produkter 1-3 gange om ugen op til din medicinske behandling.

Din hud vil kunne tåle den medicinske behandlingen bedre, du får bedre resultater og bibeholder resultatet længere.

Resultatet vil kunne ses og mærkes allerede efter 1-2 uger, men processerne i huden fortsætter op til 8 uger efter behandlingen.

Kan man skade huden med en medicinsk Dermaroller-behandling?

Du kan ikke få foretaget behandlinger, hvis du har ubalance i din hudbarriere eller hudfunktion – det vil sige eksem, moderat til svær akne eller rosacea (inflammatorisk hudsygdom med knopper og karsprængninger).

Hvis du er i tvivl, om du er egnet til behandlingen, kan du være helt rolig. Vi har mange års erfaring hos N’AGE, og vi kan altid vurdere, hvilke behandlinger der er bedst til din hud. Ved en gratis og uforpligtende konsultation, kan du tale med mig eller en af vores andre kosmetiske sygeplejersker, som vil vejlede dig optimalt i forhold til dit problemområde.

Book tid til gratis konsultation her

Udover sygeplejersker har vi også hudterapeuter, som kan hjælpe dig med at få din hud i balance.

Kan jeg gå på arbejde efter en medicinsk Dermaroller-behandling?

Nej, det ville jeg faktisk ikke selv umiddelbart gøre. Det afhænger selvfølgeligt af nåledybde og behandlingsmetode, men oftest vil du opleve at blive rød og i værste tilfælde også hævet og øm.

Det bedste er at komme en dag, hvor du har en hel eller halv fridag. Så har du mulighed for at blive behandlet hos N’AGE, for derefter at tage hjem og smøre fugtserum på regelmæssigt, så du kan tilføre en masse fugt og gode vitaminer, mens huden er mest modtagelig.

Skal du behandles imod dybere ar eller rynker, vil det optimale være, hvis du har et par dage til helingsprocessen (f.eks. en weekend). Make-up kan du dog bruge allerede dagen efter behandlingen. Nogle dage efter din behandling vil du føle, at din hud er tør og måske skaller lidt.

Det vigtigste her er at bruge fugtserum/-maske regelmæssigt og en god solcreme, mens du skaller.

Hvorfor bør jeg egentlig købe et hjemmekit og hudplejeprodukter?

I et hjemmekit får du en rulle med 0,2 mm nåle og et lipopeptide-serum med A-vitamin og peptider.

En nåledybde på 0,2 mm vil fjerne døde hudceller, øge blodgennemstrømningen og øge optagelsen af de aktive ingredienser, så serummet når ned i de dybere hudlag, hvor de virker optimalt.

Som både sygeplejerske- og kosmetologuddannet kender jeg meget til problematikken med at få alle de aktive ingredienser dybere ind i huden, hvor de faktisk skal ind og penetrere for at kunne give de resultater, som producenterne lover.

Her vil jeg helt klart anbefale en Dermaroller til hjemmebrug, da den vil gøre, at du kan opnå de bedst mulige resultater med din daglige hudplejerutine.

Køb dit Dermaroller-hjemmekit her

Tip: Hvis du skal se ekstra godt ud en dag med helt frisk og strålende hud, så skal du rulle aftenen før, bruge lipopeptide-serummet og derefter SkinCeuticals B5 serum, som du påfører i rigelig mængde to gange med 10 minutters mellemrum. Efter serummet bruger du masken fra Dermaroller i ca. 45 – 60 minutter. Til sidst slutter du af med en god fugtighedscreme. Dette kan f.eks. være A.G.E Interrupter fra SkinCeuticals – og så kan du roligt lægge dig til at sove over natten, mens de aktive ingredienser gør arbejdet for dig. Næste morgen vil du opleve tydelig forbedring, og din hud vil føles både blød og gennemfugtet og mere ensartet – en helt perfekt base at lægge flot make-up på.

Hvis du skal have foretaget en medicinsk Dermaroller-behandling, anbefales det, at du ruller hjemmefra op til behandlingen for at gøre huden klar og opnå de bedste resultater.

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
Astrid , Vejle. SÅ dygtig !
Astrid, Vejle afd. BEDSTE anbefaling. Astrid er MEGA dygtig! Lytter, undersøger og finder frem til...
karina bolund
5
09. jul 2024
Virkelig et sødt personale
Virkelig et sødt personale. Man føler sig i gode hænder her. ...
Nadia
5
09. jul 2024
‘Over sø og land’ ….
Jeg følte mig meget velkommen i en rar og afslappet atmosfære i receptionen. Og det...
Tina Knudsen
5
08. jul 2024
Meget sød sygeplejerske
Meget sød sygeplejerske, jeg følte mig i gode hænder, og trygge omgivelser. Kan varmt anbefales,...
Kunde Kate Funch
5
08. jul 2024
Dejlig atmosfære
Dejlig atmosfære, jeg blev “taget i hånden” gennem hele processen ❤️ ...
Lise Kamstrup
5
08. jul 2024
Man føler sig altid velkommen
Man føler sig altid velkommen på Kongens Nytorv, personalet er søde og venlige. Selve behandlingen...
Berit A.
5
05. jul 2024
10 ⭐️⭐️
Hvis jeg kunne, havde jeg givet 10 ⭐️ Meget kompetent, ærlige og dygtigt personale. Føler...
lena
5
04. jul 2024
Jeg har har kun godt at sige🤩
Jeg har har kun godt at sige🤩 Inden mit første besøg var jeg lidt bekymret...
Trine Guldager Petersen
5
02. jul 2024
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan…
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan jeg gerne vil have det. Elsker at komme hos...
Rikke Pazdecki
5
01. jul 2024
Super venligt personale der tog godt…
Super venligt personale der tog godt imod mig og meget professionel behandling! ...
Marianne Høgh