Reducer rynker i panden med disse behandlinger

Reducer rynker i panden med disse behandlinger

Rynker i panden opstår helt naturligt med alderen. De fleste vil før eller siden i deres liv stå foran spejlet og pludselig opdage en nyopstået rynke, og en dag lægger du måske mærke til en lille rynke i panden, som du ikke syntes, var der i går.

Rynker er ikke altid en negativ ting, og ofte kan det være med til at give dit ansigt karakter og tilføje noget unikt. Men nogle rynker kan også have en negativ effekt. Nogle rynker kan nemlig få dig til at se træt, vred eller bekymret ud. Der findes heldigvis utallige af behandlingsmetoder, som kan hjælpe dig af med bekymringsrynken i panden og samtidig få dig til at se mere frisk ud.

Hvorfor får jeg rynker i panden?

Rynker i panden kommer helt naturligt, som vi ældes – nogle får rynker i panden tidligere end andre, fordi det er genetisk bestemt, men det vil opstå hos alle før eller siden. Rynken opstår, når de små muskler i ansigtet trækker sig sammen. Det får huden til at folde sig sammen i det, vi kender som en rynke i panden. Med årene mister huden også sin elasticitet, og det gør også, at der opstår rynker og uønskede folder.

Som nævnt tidligere er nogle disponeret for rynker og kan derfor få dem hurtigere end andre, samtidig med at de hos nogle er mere markante.

Udover det har din livsstil også en stor betydning for mængden samt synligheden af dine rynker i panden. Når man siger, at livsstil spiller en rolle, menes der dine spise-, drikke-, sol- og rygevaner.

rynker i panden

Fjerne rynker i panden – hvordan?

Med en verden, hvor alting udvikles og forbedres på daglig basis, gælder det selvfølgelig også behandlingsmetoderne for rynker i panden. Vi hos N’AGE foretager hvert år over 10.000 behandlinger, hvoraf størstedelen er rynkebehandlinger. Vi tør derfor godt at kalde os selv eksperter inden for reducering af rynker, samt inden for behandling af rynker i panden.

Nedenfor vil vi kort forklare nogle af de behandlinger, som vi tilbyder indenfor rynkebehandling. Hos os går vi meget op i den enkelte kunde og finder altid en løsning, der passer til netop dig. Det betyder også, at vi oftest benytter en kombination af flere behandlinger, for at du får den bedste oplevelse og det mest tilfredsstillende resultat.

Behandlingsmetoder til at fjerne rynker i panden

Botulinum Toxin

Botulinum Toxin, som også er kendt under navnet botox, er et muskelafslappende præparat, som ofte er brugt til reducering af rynker. Når botox bliver brugt i forbindelse med rynker i panden, er det, fordi midlet har en afslappende effekt, som går ind og forhindrer dine små muskler i panden i at trække sig sammen. Dette gør, at din hud og rynker bliver glattet ud og derved forsvinder rynkerne.

Rynker i panden skyldes, at vi i løbet af dagen trækker de små muskler i panden sammen, som så får vores hud til at folde, hvilket med tiden bliver til permanente rynker. Til trods for den stigende popularitet af Botox gemmer der sig stadig masser af fordomme for midlet og brugen heraf. Hos N’AGE går vi op i det naturlige resultat, og vores behandlinger med botox til reduktion af rynker i panden er derfor altid tilpasset den enkelte person.

Behandlingen foregår med en lille fin nål, som bliver injiceret på vurderede områder i din pande for at reducere dine rynker på en måde, der ser naturlig ud. Oftest tager det ikke mere end 15 minutter, og du kan efterfølgende gå herfra og fortsætte din dag. Nogle oplever små myggestik-lignende mærker, hvor botox er blevet indsprøjtet. Udover det er behandlingen forholdsvis smertefri, og vi anbefaler blot, at du de næste 24 timer efter ikke dyrker hård motion eller bruger makeup 2-3 timer efter.

Fraktioneret CO2-laser

Fraktioneret CO2-laser er en anvendt metode til behandling af moderate til svære rynker, samt fine rynker i hele ansigtet. Har du dybe rynker i panden, som du er ved at være træt af, kan denne behandling være noget for dig. Behandlingen foregår ved, at vi laver en mild forbrænding af huden i små punkter. De små punkter er for at opnå en hurtigere heling, samt at du efterfølgende mærker minimum af gener. Behandlingen foretages udelukkende af hudlæger.

Alt efter din alder, området og dybden af rynkerne vil vores specialuddannede hudlæger vurdere, hvordan behandlingen skal foregå, samt hvor mange behandlinger der skal til for at opnå det ønskede resultat.

Behandlingen fungerer ved, at huden opvarmes. Grundet varmen vil huden trække sig sammen, og på den måde dannes der nye elastin og kollagene fibre, som bidrager til en synlig foryngelse af din hud, så dine rynker i panden mindskes.

Efter en behandling med fraktioneret CO2-laser vil du opleve, at din hud bliver rød og hævet. Dette vil aftage efter et par dage. Både inden og efter behandlingen vil du blive vejledt og rådgivet i, hvordan du skal pleje din hud bedst muligt.

Fraxel

En mildere laserbehandling til rynker og fine linjer i panden er Fraxel, der også er fraktioneret laser. Her er laves der bittesmå skader i huden ved hjælp af laserstrålen, hvilket får huden til at regenerer sig. Resultatet er en mere ensartet hudstruktur med færre linjer og rynker, ujævnhed og grovhed.

Behandlingen er populær hos vores kunder og hos vores ambassadører, herunder supermodel Helena Christensen, tennisspiller Caroline Wozniacki, sanger Lina Rafn og skuespiller Julie Ølgaard. Fraxel reducerer både ujævnheder – herunder rynker i panden – og giver en smuk, sund og ensartet glød.

Vi anbefaler Fraxel i et forløb af 3-5 behandlinger i vinterhalvåret, da huden er særligt sensitiv over for solens stråler i ugerne efter behandlingen. Start dit forløb med en uforpligtende og gratis samtale hos en af vores kosmetiske sygeplejersker!

rynker i panden

Microneedling med SkinPen

Hos N’AGE udbyder vi også en behandling med microneedling – SkinPen – der effektivt reducerer fine linjer og rynker i panden. Behandlingen er god til de fleste hudtyper, da den også kan reducere akne-ar, rødme, pigmentering, grov hudstruktur og forstørrede porer – mens den også giver en masse glød!

På samme måde som Fraxel laver SkinPen bittesmå, kontrollerede skader i huden ved hjælp af nåle, hvilket narrer huden til at tro, at der er sket en skade. Derfor går huden straks i gang med at reparere sig selv, hvilket booster hudens overordnede fornyelsesproces og giver en mere ensartet, jævn, spændstig og stærk hud.

Du kan få en behandling med SkinPen hele året rundt i modsætning til laserbehandlinger som Fraxel og CO2-laser. Det kræver ofte mellem 3-6 behandlinger med et par ugers mellemrum. Behandlingen tager kun 30 minutter, kræver ingen bedøvelse og fortsætter med at få huden til at arbejde i op til 10 uger efter behandlingen!

Hvad hvis jeg stopper med behandlingerne?

Du har længe gået med en interesse om at få fjernet de rynker i panden, som du bliver mindet om, hver gang du ser dig selv i spejlet. Men hvad hvis du en dag ombestemmer dig og gerne vil stoppe behandlingerne? Hvordan kommer du så til at se ud? Bliver dine rynker i panden endnu tydeligere så? Spørgsmålene er mange, og du er langt fra den eneste, der har haft de tanker, inden du har taget beslutningen om, at nu skal det være.

Hos N’AGE kan vi garantere, at går du i gang med behandlinger til reducering eller fjernelse af rynker i panden, kan du sagtens stoppe igen. Beslutter du efter 15 år med behandlinger, at nu vil du gerne stoppe, så vil dine behandlinger med tiden blot aftage, og til sidst vil din hud nå tilbage til sit udgangspunkt.

Dine rynker i panden vil derfor ikke genopstå fra den ene dag til den anden, men vil med tiden komme tilbage, som behandlingerne aftager. Det vil også sige, at udgangspunktet faktisk bliver bedre, og dine 15 år med behandlinger på ingen måde er spildte.

Stigende interesse for kosmetiske behandlinger

Til trods for et blandet syn på kosmetiske behandlinger blandt folk, så er det faktuelt, at interessen er stigende. Det er stadig et forholdsvist nyt fænomen, men som de seneste år virkelig har taget fat. Dette skyldes mange ting; f.eks. den stigende information og viden fra andre lande om kosmetiske behandlinger. Det er blandt andet på grund af sociale medier og medier generelt, at nye trends rejser hurtigt fra en verdensdel til en anden, og befolkningen derfor de seneste par år har lært så meget og taget det til sig.

Ifølge The International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS) steg antallet af kosmetiske behandlinger fra 2017 til 2018 på verdensplan med 5,4 %. Tallet kan virke småt, men sat i perspektiv på verdensplan er det pludselig mange mennesker, det drejer sig om.

Udover disse tal så man en markant stigning ved non-invasive behandlinger som botox og filler. Fra 2017 til 2018 steg de hver især med hhv. 17,4 % og 11,6 %. Det antages, at den støt stigende interesse for det skyldes, at det ligger i et prisleje, de fleste kan være med til, resultaterne ses hurtigt, samt du slipper for narkose. Det samme gør sig gældende for fjernelse af rynker i panden – ingen narkose og minimal helingsperiode efterfølgende.

Rynker i panden – selve behandlingsforløbet

Hos N’AGE tilbyder vi altid en gratis konsultation inden, hvor vi gerne rådgiver og vejleder dig yderligere. Udover det vil du både blive informeret mundtligt og skriftligt om den specifikke behandling, som du er interesseret i.

Efter konsultationen har du 48 timers betænkningstid, som giver dig tid til at tænke det hele igennem, samt at mærke efter om det nu er noget dig. Vi ønsker ikke at forhaste nogen og vil derfor hellere have, at du får lov at tænke det hele igennem i ro og fred.

Udover det garanterer vi inden for hver enkelt behandling, hvad end det handler om fjernelse af rynker i panden, fedtfrysning eller noget tredje, at du kun bliver behandlet af specialuddannede sygeplejersker eller læger, som er nogle af de bedste i landet.

Efter din behandling skal du altid ind til en kontrol. Dette gør vi, fordi vi vil sikre, at alt er, som det skal være, og fordi vi gerne vil skabe tryghed og følge vores kunder hele vejen igennem. Ønsker du at få fjernet eller reduceret rynker i panden, er du velkommen til at booke en tid til en gratis og uforpligtende konsultation hos os.

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
Astrid , Vejle. SÅ dygtig !
Astrid, Vejle afd. BEDSTE anbefaling. Astrid er MEGA dygtig! Lytter, undersøger og finder frem til...
karina bolund
5
09. jul 2024
Virkelig et sødt personale
Virkelig et sødt personale. Man føler sig i gode hænder her. ...
Nadia
5
09. jul 2024
‘Over sø og land’ ….
Jeg følte mig meget velkommen i en rar og afslappet atmosfære i receptionen. Og det...
Tina Knudsen
5
08. jul 2024
Meget sød sygeplejerske
Meget sød sygeplejerske, jeg følte mig i gode hænder, og trygge omgivelser. Kan varmt anbefales,...
Kunde Kate Funch
5
08. jul 2024
Dejlig atmosfære
Dejlig atmosfære, jeg blev “taget i hånden” gennem hele processen ❤️ ...
Lise Kamstrup
5
08. jul 2024
Man føler sig altid velkommen
Man føler sig altid velkommen på Kongens Nytorv, personalet er søde og venlige. Selve behandlingen...
Berit A.
5
05. jul 2024
10 ⭐️⭐️
Hvis jeg kunne, havde jeg givet 10 ⭐️ Meget kompetent, ærlige og dygtigt personale. Føler...
lena
5
04. jul 2024
Jeg har har kun godt at sige🤩
Jeg har har kun godt at sige🤩 Inden mit første besøg var jeg lidt bekymret...
Trine Guldager Petersen
5
02. jul 2024
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan…
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan jeg gerne vil have det. Elsker at komme hos...
Rikke Pazdecki
5
01. jul 2024
Super venligt personale der tog godt…
Super venligt personale der tog godt imod mig og meget professionel behandling! ...
Marianne Høgh