Sygeplejersken Barbara afslører sin favoritbehandling

Vores dygtige kosmetiske sygeplejersker får dagligt spørgsmål fra vores kunder om behandlinger, og hvilke behandlinger der er deres favoritter.

”Hvilken behandling vil du anbefale til mig? Hvorfor lige den og ikke en anden?”

”Jeg tænker, jeg skal have dén behandling! Nej? Hvorfor ikke?”

Wow, kan behandlingen virkelig bruges på så mange områder?”

I denne uge deler vores erfarne kosmetiske sygeplejerske Barbara sin favoritbehandling.

Den lille behandling med den store effekt

Kender du det, når du ser mere træt ud, end du føler dig? Det kan være, du døjer med indsunkne kinder, nedadvendte mundvige, synlige rande under øjnene, eller måske rynker eller fine linjer? Det er bare nogle af de ting, Barbaras favoritbehandling kan hjælpe med – og endda på under 30 minutter. Barbara er vild med behandlingen. Der er især 2 gode grunde til, hvor behandlingen er hendes favorit: 1) Behandlingen er en ideel løsning til mange problemområder, og 2) Behandlingen giver et æstetisk smukts resultat og en wow-effekt.

“Behandlingen kan både skabe definition, mere fylde, mere fugt, styrke strukturer og forbedre kvaliteten i huden. Derudover kan den også bruges til at reducere rynker, linjer og slaphed og korrigere asymmetri” – Barbara

Hvem har ikke lyst til at få fjernet de rynker og fine linjer, man ikke er helt vilde med? Eller måske få genskabt noget af den tabte volumen i huden? Behandlingen er nemlig ideel, hvis du vil have mere glød og se friskere ud. Og hvem vil ikke det?

”Mange af mine kunder bliver lykkelige over at kunne få behandlet et problemområde, de ikke troede var muligt at få fikset. Jeg oplever nemlig en del gange, at de bliver overrasket over, hvor meget behandlingen egentlig kan gøre og give af resultater. De fleste af mine kunder vild med den glød og friskhed de får tilbage” – Barbara.

Barbara

Måske har du gættet behandlingen?

Barbaras favoritbehandling er Restylane. En veldokumenteret filler, som består af 98 % vand og 2 % hyaluronsyre, som findes naturligt i kroppen. Restylane findes i forskellige tykkelser, og derfor er den ideel til at løse de mange problemområder.

Læs mere om, hvordan behandlingen foregår her >>

Barbara: “Restylane giver et harmonisk og smukt resultat”

Vi ved, at den største barriere for kosmetiske behandlinger er frygten for et unaturligt resultat. Barbaras 8 års erfaring gør hende til ekspert i de æstetiske resultater. Hendes mål er at gøre kunden tilfreds, og resultatet bliver naturligt. Du kan komme til en gratis konsultation, hvor vi kan lægge den helt rigtige behandlingsplan til dig:

”Jeg glæder mig til at du og jeg kan få en spændende og grundig snak. Jeg vil gøre mit ypperste for, at du føler dig tryg, og jeg lover at du altid vil gå herfra med et harmonisk, smukt resultat” – Barbara

 Fra d. 5. oktober kan du finde Barbara i vores nye og sjette klinik på Frederiksberg på den mondæne og hyggelige adresse: Gammel Kongevej 120, 1. sal. Læs alt om vores nye klinik på vores blog her >>

Priser på Restylane starter fra 2.500 kr.

Book en gratis og uforpligtende konsultation her >>

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
Astrid , Vejle. SÅ dygtig !
Astrid, Vejle afd. BEDSTE anbefaling. Astrid er MEGA dygtig! Lytter, undersøger og finder frem til...
karina bolund
5
09. jul 2024
Virkelig et sødt personale
Virkelig et sødt personale. Man føler sig i gode hænder her. ...
Nadia
5
09. jul 2024
‘Over sø og land’ ….
Jeg følte mig meget velkommen i en rar og afslappet atmosfære i receptionen. Og det...
Tina Knudsen
5
08. jul 2024
Meget sød sygeplejerske
Meget sød sygeplejerske, jeg følte mig i gode hænder, og trygge omgivelser. Kan varmt anbefales,...
Kunde Kate Funch
5
08. jul 2024
Dejlig atmosfære
Dejlig atmosfære, jeg blev “taget i hånden” gennem hele processen ❤️ ...
Lise Kamstrup
5
08. jul 2024
Man føler sig altid velkommen
Man føler sig altid velkommen på Kongens Nytorv, personalet er søde og venlige. Selve behandlingen...
Berit A.
5
05. jul 2024
10 ⭐️⭐️
Hvis jeg kunne, havde jeg givet 10 ⭐️ Meget kompetent, ærlige og dygtigt personale. Føler...
lena
5
04. jul 2024
Jeg har har kun godt at sige🤩
Jeg har har kun godt at sige🤩 Inden mit første besøg var jeg lidt bekymret...
Trine Guldager Petersen
5
02. jul 2024
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan…
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan jeg gerne vil have det. Elsker at komme hos...
Rikke Pazdecki
5
01. jul 2024
Super venligt personale der tog godt…
Super venligt personale der tog godt imod mig og meget professionel behandling! ...
Marianne Høgh