Laserbehandling i Aarhus

Laserbehandling hos N’AGE Aarhus

Det er efterhånden ingen hemmelighed, at en laserbehandling er fantastiske til hudforyngende, reparerende og cellefornyende behandlinger. Hos N’AGE tilbyder vi flere forskellige typer laserbehandlinger, alt efter hvad dit behov er. Blandt andet kan laserbehandlinger både reducere rynker, ar, strækmærker og ujævnpigmentering – og fjerne hår permanent!

Hvis du ønsker en laserbehandling hos N’AGE, skal du først konsulteres af en N’AGE-hudlæge eller kosmetisk sygeplejerske alt efter behandlingstype. Det skal du for at sikre, at du får den rigtige behandling til dig og din hud.

Find vej på kort

N’AGE Laserbehandling i Aarhus

Store Torv 6, 2. sal
8000 Aarhus C
Åbningstider
Åbningstider
Mandag
09.00 – 17.00
Tirsdag
09.00 – 20.00
Onsdag
09.00 – 20.00
Torsdag
09.00 – 20.00
Fredag
09.00 – 17.00
Lørdag
Lukket
Søndag
Lukket
Parkering og transport
Parkering og transport

Magasins parkeringshus på Åboulevarden 70 ligger få minutters gang fra klinikken – men vær opmærksom på, at der kan være fyldt op på travle handelsdage (fx- fredag eftermiddag, i skoleferier osv.). På havnen, ca. 5-10 minutters gang fra klinikken, ligger Dokk1 – her er et stort og moderne parkeringshus. Sallings P-hus på Østergade 25 er også en mulighed og ligger ligeledes 5 minutters gang fra klinikken.

Kommer du med offentlig transport, kan du tage toget til Århus banegård. Herfra kan du enten nyde en kort gåtur (ca. 10-15 minutter) ned gennem strøget frem til klinikken eller tage en bybus. Linie 1A, 2A, 3A, 4A, 14 og 17 går fra Banegårdspladsen/Park Allé til Busgaden ca. 5 minutters gang fra klinikken.

Bemærk venligst at ingen kæledyr er tilladt i klinikken.

laserbehandling

Information om behandling

Laserbehandlinger er effektive til at reducere ujævn pigmentering, hår, karsprængninger og ar. Laser også kan forfine hudteksturen, reducere fine linjer, opstramme og formindske porer.

Alt efter hvilken laserbehandling du ønsker, kan du forvente specifik restitutionstid, behandlingstid og resultat. Eksempelvis har Fraxel og IPL til hårfjerning meget lav restitutionstid, hvor CO2-laser har en længere downtime efter behandlingen.

Læs mere om hver enkelt behandlinger her eller på deres behandlingssider.

Fraxel-laserbehandling

En af de mest populære laserbehandlinger hos N’AGE er Fraxel-laser, som reducerer fine linjer, ar fra eksempelvis akne og strækmærker. Fraxel forbedrer din huds overordnede struktur, da de præcise laserstråler booster hudens kollagendannelse, så huden reparerer og opstrammer sig selv.

Fordi laseren er så præcis og sikker, er der ingen langvarig downtime efter behandlingen. Behandlingen kan derfor også målrettes til det præcise, afgrænsede område – såsom et ar eller fine linjer ved øjnene.

Inden Fraxel-behandlingen skal du konsulteres hos en kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE, så vi er sikre på, at behandlingen passer til din hud.

Fraktioneret CO2-laser

Til en langvarig overfladebehandling af solskader, ar og rynker på både små og større områder anvendes ofte fraktioneret CO2-laser. Behandlingen reducerer effektivt ujævnheder i huden og giver en glattere, fastere hudstruktur. En behandling med CO2-laser er især god til moderate til svære rynker, solskadet hud, slap hud omkring øjnene, alderspletter og dybe aknear.

CO2-laserbehandlingen udføres kun af erfarne N’AGE-hudlæger og kun i klinikken på Kongens Nytorv i København og i Aarhus. Du skal i henhold til Styrelsen for Patientsikkerhed også konsulteres med en af vores hudlæger inden behandlingen. Her vil din hud blive vurdere, og behandlingsforløbet gennemgås omhyggeligt.

IPL-laserbehandling

IPL, som står for Intense Pulsed Light, er en multifunktionel laserbehandling, der kan anvendes både til overordnet hudforyngelse, permanent hårfjerning, pigmentering, ar og karsprængninger.

IPL-lasers teknologi fungerer på den måde, at lysenergibølgerne målrettet søger efter ujævne farver i huden – blandt andet ujævn pigmentering eller den rød-lilla farve i karsprængninger. Når lysbølgen rammer den ujævne farve, absorberes det i den, og så destruerer varmen fra laseren det farvede område.

IPL-laser virker på samme måde med hårfjerning. Her finder laseren farven i hårsækken og destruerer det.

Det kræver altid flere behandlinger med IPL-laser, før du opnår det ønskede resultat. Med inkluderet restitutionstid skal du derfor sætte flere måneder af til dit behandlingsforløb. Alt dette bliver gennemgået til din indledende konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske.

YAG-laser

Den sidste type laserbehandling er vores YAG-laser. Den behandler effektivt de små karsprængninger på benene eller de lidt større i ansigtet. YAG-laser kan fjerne blå kar under øjnene eller røde ansamlinger i ansigtet, som ikke kan reduceres med IPL.

Større kar på benene fjerner vi med mikrosklerosering, der er en injektion af en væske direkte i karrene, der får dem til at lukke og forsvinde.

Hvis du ønsker en laserbehandling mod karsprængninger, er det vigtigt, at du først booker en tid til konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske. Her vil det blive vurderet, hvilken laserbehandling der er bedst til at behandle lige netop dine karsprængninger.

Specialister i Århus

At udføre kosmetiske behandlinger er et særligt håndværk. Vores N’AGE-behandlere er alle nøje udvalgte og har mange års kosmetisk erfaring, stor faglig stolthed og høj æstetisk sans. Alle vores behandlere er desuden trænede i at vejlede grundigt i klinisk hudpleje til lige præcis din hud. Som en af de eneste klinikker i Jylland forhandler N’AGE Aarhus ZO Skin Health, der kræver professionel vejledning inden brug.
Simone Engelbredt

Simone Engelbredt

Klinikchef og kosmetisk sygeplejerske
Ussa Rasmussen

Ussa Rasmussen

Kosmetisk sygeplejerske
Iben Flarup

Iben Flarup

Kosmetisk sygeplejerske
Isabella Maria Johannesen

Isabella Maria Johannesen

Kosmetisk sygeplejerske
Tine Hee

Tine Hee

Kosmetisk sygeplejerske
Lene Hedelund

Lene Hedelund

Hudlæge
Trine Bertelsen

Trine Bertelsen

Hudlæge
Gitte Weiss

Gitte Weiss

Koordinator

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Søde og imødekommende. ...
Signe
5
2 dage siden
God og informativ behandling af…
God og informativ behandling af Josephine. Jeg glæder mig til at se resultatet om nogle...
Anonym
5
3 dage siden
Rigtig god vejledning og behandling!
Rigtig god vejledning og behandling! ...
Marie
5
4 dage siden
Super god behandling
Super god behandling, er tryg hele vejen igennem og resultatet er så fint. ...
Inge Eltong
5
28. jun 2022
Iben er sød og dygtig og lytter til…
Iben er sød og dygtig og lytter til behov. Helt perfekt ...
Naja
5
27. jun 2022
Virkelig tilfreds med både information
Virkelig tilfreds med både information, behandling og resultat. Professionelt og æstetisk! ...
Pia
5
26. jun 2022
Jeg er meget tilfreds med min seneste…
Jeg er meget tilfreds med min seneste behandling med Restylane ...
Gunhild Zacho Maarup
5
21. jun 2022
God rådgivning og vejledning giver ro i maven
God rådgivning og vejledning betyder, at man føler sig godt taget hånd om. Super venligt...
John Darly
5
20. jun 2022
Professionel og grundig behandling.
Professionel og grundig behandling. ...
Anne-Sofie Duch Teglgaard
5
19. jun 2022
En fantastisk oplevelse fra man træder…
En fantastisk oplevelse fra man træder ind ad døren på gl. Kongevej til man går...
Anette