Laserbehandling Odense

Laserbehandling hos N’AGE Odense

Hos N’AGE Odense tilbyder vi laserbehandlinger, som er hudforyngende, reparerende og cellefornyende. Behandlingerne kan blandt andet fjerne hår permanent og reducere alt fra aknear til strækmærker.

Uanset om du ønsker at reducere rynker og fine linjer, bekæmpe pigmentering, forbedre hudens tekstur eller mindske synlige tegn på aldring, kan en laserbehandling hjælpe. Vores erfarne kosmetiske sygeplejersker hos N’AGE Odense sikrer med avancerede teknologier en tryg og skræddersyet laserbehandling, der kan tilpasses dine specifikke behov. Dyk ned i vores sortiment af laserbehandlinger og opdag, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå en strålende og ungdommelig glød.

Hvis du ønsker en laserbehandling, skal du til en gratis konsultation hos en N’AGE-hudlæge eller kosmetisk sygeplejerske i Odense. Her vil I sammen snakke om, hvilken behandling der passer bedst til dig.

Find vej på kort

N’AGE Laserbehandling Odense

Lille Gråbrødrestræde 1 st. tv
5000 Odense C
Åbningstider
Åbningstider
Mandag
10.00 – 18.00
Tirsdag
10.00 – 18.00
Onsdag
10.00 – 18.00
Torsdag
10.00 – 18.00
Fredag
10.00 – 18.00
Lørdag
09.00 – 15 .00
Søndag
Lukket
Parkering og transport
Parkering og transport

Ankommer du i bil, kan du anvende parkeringspladserne på Asylgade bag ved ejendommen. Alternativt er der parkeringshuset Odense P eller Magasins parkeringskælder.

Ankommer du med offentlig transport såsom tog, rutebil eller Fynbus til OBC (Odense Banegårdscenter), er der blot 10 minutters gang til klinikken.

Bemærk venligst, at ingen kæledyr er tilladt i klinikken.

laserbehandling

Hvilke laserbehandlinger kan jeg få i Odense?

Vores behandlingsportefølje af laserbehandlinger i Odense byder på både Fraxel-laser, IPL og YAG-laser, der hver har unikke egenskaber og målrettede fordele.

En laserbehandling kan effektivt både reducere ujævn pigmentering, karsprængninger og ar. Laser også kan fjerne hår permanent og forbedre hudteksturen, mens den reducerer fine linjer, formindsker porerne og virker let opstrammende.

Alt afhængig af hvilken slags laserbehandling der passer til din hud, er der en særegen restitutionstid og behandlingstid. Eksempelvis har Fraxel næsten ingen restitutionstid efter behandlingen, mens der kan være længere behandlingsintervaller ved en IPL-behandling.

Vores erfarne behandlere i Odense står klar til at skræddersy et forløb med laserbehandlinger til dine specifikke behov.

Du kan læse mere om behandlingerne ved at læse videre eller på deres behandlingssider.

Fraxel-laserbehandling

En af vores mest populære laserbehandlinger er Fraxel og med god grund. Ved hjælp af præcise laserstråler kan behandlingen reducere fine linjer, ar og strækmærker. Du kan også få Fraxel mod ujævn hud og forstørrede porer – og så er der ikke nogen downtime ved behandlingen.

Den kan nemlig både reducere fine linjer, ar i ansigt og på kroppen og strækmærker. Derudover kan Fraxel synligt forbedre din hudstruktur, idet Fraxel-laserens præcise stråler sætter gang i hudens naturlige kollagenproduktion. På den måde stimuleres huden til at reparere og opstramme sig selv.

Mange af vores skønne ambassadører får foretaget behandlinger med Fraxel-laser, herunder supermodel Helena Christensen, tennisspiller Caroline Wozniacki, skuespiller Molly Egelind, skuespiller Julie Ølgaard, skuespiller Søs Egelind, fodboldspiller Katrine Veje og beauty-influencer Irina Olsen. De bliver behandlet for alt fra ar fra akne og kejsersnit til en overordnet forfinet og lettere opstrammet hudstruktur.

Fraxel-laseren er en meget sikker behandling, der ikke kræver langvarig downtime. Strålerne er uhyre præcise, så de kan målrettes til et snævert afgrænset område såsom et enkelt ar eller de fine linjer omkring øjnene.

Inden en Fraxel-laserbehandling anbefaler vi en konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE.

Hvad er fraktioneret CO2-laser?

CO2-laseren er en avanceret type laser, der anvender en kraftig lysstråle til at fjerne tynde lag af hud med præcision, hvorefter huden reparerer sig selv. Denne laserbehandling er effektiv til at reducere rynker, ar, solskader og forbedre hudens overflade og tone ved at stimulere kollagenproduktionen og fremme hudens fornyelse.

Vi tilbyder desværre ikke denne laserbehandling i Odense. Ønsker du en CO2-laserbehandling, kan du få en i Aarhus og København.

IPL-laserbehandling

IPL-laserbehandling er også en favorit hos vores kunder. Den kan nemlig både bruges til permanent hårfjerning, hudforyngelse og reduktion af karsprængninger, ar og solskader. Derfor skelner vi mellem fem forskellige IPL-behandlinger: IPL Rejuvenation til hudfornyelse, IPL til ar fra akne eller operationer, IPL til karsprængninger, IPL til at reducere ujævn pigmentering og IPL til permanent hårfjerning.

IPL står for Intense Pulsed Light og indeholder lysenergibølger, som absorberer ujævne farver i huden. Derved fjernes pigmentet i karsprængninger, ar og pigmentpletter. Til permanent hårfjerning leder pigmentet i hårstrået direkte til det hårproducerende anlæg, der således destrueres af laseren.

Hvis du skal behandles med IPL, skal du inden forløbet til en gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker.

Få permanent hårfjerning med IPL i Odense

Laserhårfjerning med IPL kan du få i Odense. Behandlingen bruger lysenergi målrettet hårfollikler, hvor lyset finder og absorberes af melaninet, hvor det omdannes til varme, hvilket skader hårsækkene og forhindrer hårvækst. Denne skånsomme behandling er velegnet til forskellige hudtyper og områder på kroppen, reducerer uønsket hårvækst permanent.

Når du booker permanent hårfjerning hos N’AGE Odense, betaler man altid fuld pris for det dyreste område og -50 % af alle øvrige områder.

YAG-laser

Den sidste laserbehandling, vi tilbyder, er YAG-laser. YAG-laseren anvender en højintensitets lysstråle til at målrette og behandle blodkar, pigmentpletter og ujævnheder i huden. Den trænger dybt ind i vævet og er effektiv til at reducere synlige vaskulære læsioner og forbedre hudens tone med minimal risiko for skade på omgivende hud.

YAG-laserbehandlingen fjerner de små karsprængninger på benene og de store i ansigtet, som ikke kan fjernes med IPL. Har du store kar på benene, som du ønsker at få reduceret, sker det med mikrosklerosering, der er en vævsirriterende væske, som får karsprængningerne til at lukke. 

Hvis du ønsker en behandling med YAG-laser, skal du til en gratis konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske.

Specialister i Odense

At udføre kosmetiske behandlinger er et særligt håndværk. Vores N’AGE-behandlere er alle nøje udvalgte og har mange års kosmetisk erfaring, stor faglig stolthed og høj æstetisk sans.
Pia Anicka

Pia Anicka

Kosmetisk sygeplejerske
michela frahm

Michela Frahm

Kosmetisk sygeplejerske
Maria Søndergaard

Maria Søndergaard

Kosmetisk sygeplejerske
Pernilla Vase

Pernilla Vase

Koordinator & Skincare Specialist
Rikke Elkjær

Rikke Elkjær

Hudlæge

Tak til vores mange glade kunder

5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic