Laserbehandling i Vejle

Laserbehandling hos N’AGE Vejle

Hos N’AGE Vejle tilbyder vi flere typer laserbehandlinger: foryngende, reparerende, ar- og rynkereducerende og hårfjernende. Til det har vi tre forskellige typer laser: Fraxel-laser, der forfiner hudstrukturen; IPL-laser, der forynger og fjerner hår, ar, solskader og karsprængninger og slutteligt YAG-laser, der også fjerner karsprængninger.

I vores klinikker i Aarhus og i København K tilbyder N’AGE desuden en fraktioneret CO2-laserbehandling, der udelukkende udføres af erfarne hudlæger, og som reducerer moderate til svære solskader, ar og rynker.

Ønsker du at blive behandlet med laser hos en N’AGE-klinik, er det første skridt at booke en gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker eller en N’AGE-hudlæge. Her vil din huds tilstand og behov blive vurderet, hvorefter de forskellige behandlinger og dine forventninger til behandlingen gennemgås grundigt. Det gør vi for at sikre, at du får den helt rette behandling til din hud.

Find vej på kort

N’AGE Laserbehandling i Vejle

Orla Lehmannsgade 1A
7100 Vejle
Åbningstider
Åbningstider
Mandag
09.00 – 17.00
Tirsdag
09.00 – 19.00
Onsdag
09.00 – 16.00
Torsdag
09.00 – 18.00
Fredag
09.00 – 16.30
Lørdag
09.00 – 15.00
Søndag
Lukket
Parkering og transport
Parkering og transport

Ankommer du i bil, kan du anvende en af de mange P-pladser i P-husene Bryggen, Albert v. Mary´s eller Trondur kun få minutters gang fra klinikken.

Alternativt i gaderne omkring Musikteatret og ved Føtex. Disse er maks. 5 minutters gang fra klinikken.

Ankommer du med offentlig transport såsom tog eller bus, er der ligeledes kun 5 minutters gang til klinikken via gågaden.

Bemærk venligst at ingen kæledyr er tilladt i klinikken.

Vær desuden opmærksom på, at klinikken kun har åbent lørdage i lige uger (første og tredje lørdag i måneden).

laserbehandling

Information om laserbehandling

Vi tilbyder flere laserbehandlinger hos N’AGE Vejle. Det er både nogle, der kan reducere ujævn pigmentering, karsprængninger og ar. Vi kan med vores IPL-laser også lave permanent hårfjerning. Fraxel kan forbedre hudteksturen, mens den reducerer linjer, formindsker porer og giver en lettere opstramning af huden.

Restitutionstid og behandlingstid afhænger af, hvilken laserbehandling du skal have. For eksempel har Fraxel stort set ingen restitutionstid efter behandlingen, mens der restitutionstiden kan variere ved IPL.

Du kan finde ud af mere om behandlingerne, hvis du klikker ind på deres behandlingssider.

Fraxel-laserbehandling

En af de mest efterspurgte laserbehandlinger er den innovative Fraxel-laserbehandling. Det er den, fordi dens præcise stråler målrettet kan ramme eksempelvis de fine linjer ved øjnene, strækmærker og ar både i ansigtet fra blandt andet akne og på kroppen fra blandt andet operationer. Fraxel kan herudover synligt forfine hudstrukturen, da strålerne også stimulerer hudens naturlige dannelse af kollagen. Herved dannes der nyt, friskt bindevæv, der giver fornyet glød, mens huden også får en let opstramning.

Noget af det, der gør Fraxel-laseren så populær, er, at det er en behandling uden langvarig downtime eller risici. Fordi strålerne er så præcise, kan de nemlig rettes mod meget små områder på huden.

Hvis du ønsker at blive behandlet med Fraxel, skal du til en gratis, indledende konsultation med en kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE.

IPL-laserbehandling

IPL er fantastisk alsidig laserbehandling, der kan bruges til at flere typer behov. IPL står for Intense Pulsed Light. Vi anvender både IPL til hudforyngelse – denne type kaldes IPL Rejuvenation – og til permanent fjernelse af ar, solskader, hår og karsprængninger. Disse kaldes blot IPL til ar, IPL til pigmentering, IPL til karsprængninger og IPL til permanent hårfjerning.

IPL kan bruges til alle disse områder, fordi laserstrålen arbejder således, at den søger efter en farveforskel i det behandlede område. Det kan enten være pigmentering, et hårs pigment, hæmoglobinet i en karsprængning eller det røde i et ar. Her optages lyset fra IPL i farven, hvorefter farven omdannes til varme og destrueres permanent. Ved hårfjerning leder det farvede hår til det hårproducerende anlæg, som da destrueres. På den måde er IPL-behandlinger til ar, karsprængninger, pigmentering og hår altså permanente.

Der er altid behov for flere behandlinger, hvis du skal have IPL-laser. Derfor skal du starte med at booke en konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske for at høre mere om, hvordan dine forudsætninger påvirker dit behandlingsforløb, hvilket vil blive gennemgået både mundtligt og skriftligt.

YAG-laser

Selvom IPL-laserbehandlingen kan fjerne karsprængninger og rødme, er YAG-laseren bedre til at fange de større karsprængninger i ansigtet. Herudover kan YAG-laseren også fjerne små karsprængninger på benene, som ikke altid kan fjernes med IPL. Har man større karsprængninger på benene, bruger vi som regel mikrosklerosering, som er en væskeinjektion i karret, så det lukker sig og forsvinder. Inden en YAG-laserbehandling skal du også have været til en konsultation først. Her vil det vurderes, hvordan dine karsprængninger bedst behandles.

Specialister i Vejle

At udføre kosmetiske behandlinger er et særligt håndværk. Vores N’AGE-behandlere er alle nøje udvalgte og har mange års kosmetisk erfaring, stor faglig stolthed og høj æstetisk sans.
astrid kiholm

Astrid Pedersen

Kosmetisk sygeplejerske
Simone Gadeberg

Simone Gadeberg

Kosmetisk sygeplejerske
Alberte Krøldrup

Alberte Krøldrup

Kosmetisk sygeplejerske
Katrine Broch

Katrine Broch

Receptionist og koordinator

Tak til vores mange glade kunder

5
6 timer siden
Rart personale og omgivelser
Rart personale og omgivelser. Følte mig lyttet til ...
Julie Haslund
5
7 timer siden
Bare generelt en god oplevelse og…
Bare generelt en god oplevelse og service ...
Line
5
1 dag siden
God behandling
Søde og imødekommende personale + professionel vejledning. ...
Anette Fogh Axelsen
5
1 dag siden
Kompetente medarbejdere.
På Østerbro klinikken får jeg altid god service, god behandling og der er en dejlig...
Jette Serbest
5
1 dag siden
Altid venlig og trygt behandling
Altid venlig og trygt behandling Man føler sig i dygtige og erfarne hænder. ...
Katja
5
1 dag siden
Meget tilfredsstillende
Jeg er meget tilfreds med N'age - både på Kgs. Nytorv og på Østerbro. Virkelig...
Josefine
5
2 dage siden
Professionel og kompetent
Professionel og kompetent ...
LS
5
2 dage siden
Kyndig vejledning og godt selskab
Kyndig vejledning og godt selskab ...
Jonas Kailay
5
3 dage siden
Følte mig i trygge hænder
Følte mig i trygge hænder ...
Helle lauritsen
5
3 dage siden
Skønt klinik
Meget faglig vurdering og anbefaling af behandlinger skabt til min behøv. Diskret resultat. ...
Izabela