BEHANDLINGTIL AR, HUDFORYNGELSE OG STRÆKMÆRKER

Fraxel laser 1550 nm er en nænsom behandling, der ikke beskadiger overhuden men som meget effektivt behandler strækmærker, linjer omkring øjne og læber, forstørrede porer og ar – både akne ar, operationsar og ar efter forbrænding – samt forbedrer din huds generelle struktur og kvalitet.

Hidtil har man ikke haft nogen effektive behandlingsmetoder til behandling af strækmærker og ar efter akne, operation eller forbrænding, men med Fraxel 1550 har vi fået en revolutionerende løsning til disse områder.

Effektiv behandling til strækmærker og ar

Fordelene ved behandlingen er, at du opnår en meget stor effekt uden langvarig downtime. Fraxel 1550nm er en sikker behandlingsmetode, der laver minimal indgriben i hudoverfladen. Det betyder, at behandlingen kan målrettes til præcist det ønskede og afgrænsede område af huden.

Huden kickstartes til reperation

Ved hjælp af et præcist mønster af varmestråler laves mikroskopiske kanaler i huden. Disse kontrollerede skader i huden er omgivet af intakt væv, der straks går i gang med at reparere skaderne, og kroppen aktiveres derved selv til at danne ny, frisk hud. Det resulterer i cellefornyelse og en kraftig øgning i produktionen af kollagen, hvorved huden forynges. Porene formindskes, ar reduceres eller fjernes helt, og strækmærker reduceres. Der sker også en lettere hudopstramning.

Fraxel udføres hele året, da behandlingsområdet kun er solfølsomt i maksimalt 14 dage.

INDEN BEHANDLINGEN:

Du skal i henhold til Styrelsen for Patientsikkerheds regler forkonsulteres inden en behandling med Fraxel hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen. Du er velkommen til at have en bisidder med. Konsultationen er en del af vores service og kan bookes her. Derudover skal du downloade og læse samtykkeerklæringen for Fraxel inden din behandling.

Download Samtykkeerklæring for Fraxel-behandling her

SELVE BEHANDLINGEN

Varmestrålerne skaber mikroskopiske kanaler i huden. Disse kontrollerede skader i huden er omgivet af intakt væv, hvilket fremmer ophelingen. Derfor kaldes behandlingen fraktioneret. Kroppen går straks i gang med at reparere skaderne, de elastiske fibre aktiveres og produktionen af kollagen øges, hvilket regenerer huden.

Med Fraxel 1550 nm bevares det yderste hudlag intakt, så der ikke kommer sår og ikke kræves forbinding. Den efterfølgende rødme er pigment i huden, der trækker op.

Man skal have 3-5 behandlinger med 4 ugers mellemrum.

Sommetider anbefaler vi en IPL-behandling inden din Fraxel-behandling for endnu bedre resultater, da IPL kan fjerne eventuel rødme i området. Dette vil en kosmetisk sygeplejersker vurdere og rådgive dig om til forkonsultationen.

EFTER BEHANDLINGEN

Efter Fraxel-behandlingen vil huden være rød, føles varm og hæve lidt eller føles stram i det behandlede område i de første timer efter behandlingen. Du vil kunne lægge makeup umiddelbart efter og forsætte din dag. Mens behandlingsområdet er rødt, må behandlingsområdet ikke være i sol. Denne periode varer maksimalt 14 dage. Efterfølgende anbefales solcreme med SPF 50 og Epidermal Repair fra SkinCeuticals.

Før- og efter behandling – billeder

Efter 5 behandlinger med Fraxel

Resultatet efter 2 behandlinger med Fraxel. Billedet er med tilladelse fra Dr. Alonso.

Resultatet efter 1 behandling med Fraxel. Lag op med tilladelse fra Dr. Özüntürk.

Kurven er tom