Behandlernes behandlinger: Nina løfter afslører sine behandlinger!

 

Smukke Nina Torres, vores klinikchef i Lyngby, er 42 år og mor til hele 5 børn. Hun er født og opvokset i Brasilien, hvor skønhed og skønhedsbehandlinger fylder meget i kulturen, og derfor har hun altid været god til at passe på sin hud.

Laserbehandlinger til solskader og fine linjer

Nina har gennem mange år inkorporeret laserbehandlinger, som en fast del af hendes skønhedsrutine.

Jeg får jævnligt flere forskellige typer laserbehandlinger. Jeg får både IPL-behandlinger, som er generelt hudforyngende og IPL mod pigmentpletter og IPL mod karsprængninger. IPL giver mig en flot og ensfarvet hud, idet den fjerner både fine kar og solskader. Fraktioneret CO2-laser er jeg også meget begejstret for, fordi den jævner mine fine linjer omkring øjnene, og efterlader mig samtidig med al min mimik intakt. Jeg kan jo godt lide at bevare min mimik – vi brasilianere viser jo følelser!

 

Her ses Nina før, umiddelbart efter og én dag efter en IPL-behandling mod pigmentpletter, hvor hendes hud er blevet helt fin og jævn, og solskaderne er fjernet. 

Restylane til de mørke rande

Jeg begyndte for godt 15 år siden at blive behandlet med Restylane, som er en filler, under øjnene, fordi jeg på trods af rigelig med skønhedssøvn så kronisk træt ud. Ingen cremer og produkter hjalp, men denne lille behandling gjorde en kæmpe forskel for mit udseende. Jeg ser meget friskere ud,” fortæller Nina om sin første oplevelse med kosmetiske behandlinger.

Læs mere om Restylane-behandlinger her >>

Her udfører Nina en behandling med Botulinum Toxin.

Skinbooster er et must for Nina

Den brasilianske skønhed har en særlig forkærlighed for en anden behandling med Restylane, nemlig Restylane Skinbooster:

 Jeg kan rigtigt godt lide at give min hud en masse fugt med en Skinbooster-behandling. Den sørger for jeg altid har en dejlig glød, og min hud ser sund og spændstig ud. Så forebygger den også alderstegn. Jeg er jo 42 år og er godt tilfreds med at kunne forsætte med at holde rynker på afstand. Og så gør den jo så bare meget for ens huds generelle sundhed! Jeg får både Skinbooster i ansigtet, men også på décolleté, som var begyndt at få nogle linjer, der kommer af, jeg sover på siden. Heldgivs kan man fjerne dem med Skinbooster!

Nina er ikke den eneste, der er glad for Restylane Skinbooster. Vores ambassadører er også vilde med den, og det er Christiane Schaumburg-Müllers absolutte yndlingsbehandling og hemmeligheden bag hendes fantastiske hud.

Behandlingen kan ikke bare udglatte fine linjer i ansigtet og på décolleté, men giver også exceptionelle resultater på hænderne.

 

Christiane Schaumburg-Müller til behandling hos Ida Bille Brahe, stifter af N’AGE og kosmetisk sygeplejerske.

Se de fantastiske før og efterbilleder fra behandlinger med Restylane Skinbooster >>

 

Vil du pleje dit udseende ligesom Nina? Så får du her en oversigt over hendes behandlinger:

Restylane under øjnene, også kaldet i tåretrug, koster 4.500 kr.

En enkelt behandling med Restylane Skinbooster koster 3.600 kr. Vi anbefaler altid 3 behandlinger for at maksimere både effekten og holdbarheden af behandlingen.

IPL til karsprængninger koster fra 950 kr. for enkelte kar.

IPL til pigmentforandringer koster fra 950 kr. for enkelte pletter.

IPL Rejuvenation til hudforyngelse i ansigtet er til pris 2.450 kr.

Fraktioneret co2 laser i øjenområdet koster 5.000 kr.

 

Book din gratis og uforpligtende konsultation her 

 

Glem ikke hudpleje til at beskytte og bevare dine resultater!

Ninas hudplejerutine er skræddersyet til både at forebygge rynker, men også bevare resultaterne af de kosmetiske behandlinger, hun får lavet:

Hvis man skal forlænge resultatet af sine behandlinger, kan man ikke komme uden om at skulle pleje det yderste hudlag med masser af gode produkter med aktive ingredienser. Jeg bruger altid CE Ferulic til at beskytte min hud mod frie radikaler. Kombinationen af CE Ferulic og en solcreme er faktisk den allerbedste beskyttelse, man kan give sin hud. Udover beskyttelse har jeg meget fokus på mit øjenområde, da det er dér mine linjer kommer. Der bruger jeg AOX Eye Gel til både at forebygge flere og beskytte mit resultat af en fraktioneret laserbehandling. Om natten bruger jeg også altid Reservatrol BE til genopbygge min hud og bevare den lækre glød fra Skinboosteren.”

 

Shop alle Ninas produkter på webshoppen