Behandlingen der fjerner alt, hvad der irriterer Lina Rafn!

 

Smukke Lina Rafn fra Infernal er vild med Ultherapy, den skånsomme behandling med ultralyd, som opstrammer slap hud i ansigtet og på kroppen. Hun har netop været til sin fjerde Ultherapy behandling. Lina får genopfrisket sin behandling cirka én gang om året og blev behandlet sidste gang i september sidste år.

Ultherapy er blevet min yndlingsbehandling, da den retter op på alt, hvad der irriterer mest mig ved mit ansigt.  Nemlig dét at det med alderen er begyndt at dratte sammen i hænge iposer ved kæbelinjen. Og jeg kan se på begge mine forældre, at det ligger i mine gener. Generelt har vi ret gode gener, og jeg står temmelig skarpt af en dame på 43, men lige dét er mit problem. Og her hjælper behandlingen mig,” fortæller Lina.

 

Her er Linas behandling med Ultherapy i underansigtet igang. 

 

Naturlig opstramning

Behandlingen opstrammer huden indefra ved at stimulere hudens egne processer og øge produktionen af kollagen. Dermed arbejder huden selv, og resultatet er helt naturligt.

Jeg vil virkelig anbefale Ultherapy til andre, fordi behandlingen er skånsom og naturlig. Det er kroppen selv, som arbejder. Der bliver ikke klippet og skubbet og skåret rundt. Derfor er resultatet også helt naturligt. Det kan jeg rigtig godt lide; jeg ligner mig selv, bare en bedre udgave af mig selv. Da jeg første hørte om behandlingen, tænkte jeg: “Okay ultralyd? Det kan vel ikke gøre den store forskel.’ Og det sker heller ikke med det samme, det vokser. Og resultaterne har langt overgået mine forventninger,” fortæller Lina.

Ultherapy kan både bruges til at behandle kroppen og ansigtet. Lina har både fået Ultherapy i underansigtet og på maven.

Book din Ultherapy behandling her

 

 

Her kan du se resultaterne af Ultherapy:

Denne kunde har fået  Ultherapy i underansigtet.

Denne kunde har fået  Ultherapy i underansigtet.

 

Denne kunde har fået  Ultherapy på maven.

Denne kunde har fået  Ultherapy på maven.

Se flere før og efterbilleder her >>

 

Vil du have samme behandlingsforløb som Lina Rafn?
Lina er blevet behandlet med Ultherapy i underansigtet, som koster 15.000 kr.

Hun er også blevet behandlet med Ultherapy på maven til pris 15.000 kr.

 

Er Ultherapy den rigtige behandling for dig?

Book en gratis og uforpligtende konsultation hos en af vores erfarne kosmetiske sygeplejersker, som vil vejlede dig.