Bikini igen til sommer?

N’AGE ambassadør, Saszeline, har været forbi til en Ultherapy-behandling – som altid i godt humør og med et smil på læben!

Maveskindet gav op efter andet barn
”Prøv at se, min hud kan blævre,” griner Saszeline med en god portion selvironi. “Mit første graviditet havde ingen indflydelse på mit maveskind, men efter andet barn skete der noget med min hud, den havde ligesom udvidet sig,” forsætter hun.

Saszeline er ikke alene – langt størstedelen oplever, at huden på maven forandrer sig efter en graviditet eller to. I efteråret blev  modekspert og CEO for Global Fashion Agenda, Eva Kruse, også behandlet med Ultherapy på maven:

Man kan jo ikke løbe sig til et stramt maveskind.

 

Ovenstående er før/efter-billederne fra Eva Kruses behandling med Ultherapy på maven efter en graviditet. Der er 5 måneder mellem billederne.

Jeg er meget tilfreds med resultatet og oplever faktisk, at processen stadig er i gang, og maveskindet fortsat forbedrer sig dag for dag,” fortæller Eva Kruse. “Elasticiteten i huden bliver mærkbart bedre, og resultatet er helt naturligt, for det jo er huden selv, der gør arbejdet.”

Det naturlige løft
Det unikke ved Ultherapy er netop, at det er kroppens egne naturlige processer, der løfter huden. Dette er meget tiltalende for rigtig mange af os vores kunder, og Saszeline var også  mærkbart begejstret:
“Jeg har længe gerne ville gøre noget ved min mave, men jeg er ikke til plastikkirurgi. Derfor blev jeg utroligt glad, da jeg opdagede,  N’AGE havde et naturligt alternativ med Ultherapy, hvor man får kroppen til selv at arbejde,” fortæller Saszeline.

Ultherapy virker ikke kun på maven…
Behandlingen kan også løfte og opstramme hud ved kæbelinje, øjne, hals, décolleté og maven, hvor huden ofte bliver slappere med alderen. Ultherapy giver dig dermed mulighed for at få et løft over hele kroppen helt uden kirurgi, risici og downtime.
Læs mere om Ultherapy her >>

Det er måske også derfor, det er en favoritbehandling for alle vores ambassadører.

Læs for eksempel Eva Kruses og Annette Heicks historier >>

Se de utrolige før/efter-billeder >>

Prisen for en behandling med Ultherapy på maven koster fra 15.000 kr.