Caroline Wozniacki: “Det er vigtigt for mig at have en sund hud”

Caroline Wozniacki: “Det er vigtigt for mig at have en sund hud”

Vores nyeste ambassadør, verdensstjerne og tidligere tennisspiller Caroline Wozniacki, har høje krav – både når det kommer til sine tennispræstationer, sin rolle som mor for sine børn og sin hudpleje. Derfor er det intet under, at Caroline vælger N’AGE, der har de samme høje krav til blandt andet resultater, kvalitet og behandlingsmetoder. Vi er ovenud stolte af vores nye ambassadørskab med Caroline, og i blogindlægget her kan du blive meget klogere på hendes skønhedsfilosofi.

“Hvis jeg skulle navigere efter andres holdninger, var jeg aldrig nået til tops”

For N’AGE er tryghed den allerhøjeste prioritet, og det er det også for vores kunder. Vi garanterer et trygt behandlingsforløb, hvor man som kunde føler sig både forstået og klogere, når det kommer til de specifikke behandlingsønsker.

– Kosmetiske behandlinger er en tillidssag – ikke kun selve behandlingen, men også tillid til, at man får den rigtige vejledning, der passer til de ønsker, man kommer med. For mig er N’AGE de bedste og mest erfarne i branchen, fortæller Caroline.

Med sin optrænede vindermentalitet er Caroline vant til – bogstaveligt talt – at have øjet på bolden. Derfor påvirker det hende heller ikke, at kosmetiske behandlinger er et emne, der kan give anledning til diskussion og fordomme:

– Hvis jeg skulle navigere efter alle de holdninger, folk har haft til mig i løbet af min karriere, så var jeg aldrig nået til tops. Allier dig med eksperter, du har tillid til, når du vil opnå et resultat – ligegyldigt om det er træning, kost eller kosmetiske behandlinger, slår Caroline fast.

Skønhed er en prioritet

Hos N’AGE ligger skønhedsfilosofien op af den nordiske minimalisme – det enkle og naturligt smukke. At forene det ydre med den indre skønhed, så du ser ligeså frisk og glad ud, som du føler dig. Den filosofi tilslutter Caroline sig:

– For mig har skønhed altid været at hvile i sig selv – også selvom det kræver lidt hjælpemidler. Jeg har altid været tilfreds med mit udseende, men det har også været en prioritet for mig at passe på min hud. At passe min hud er lige så naturligt for mig som at passe min træning, forklarer hun.

Caroline ved fra sin tenniskarriere, at ønsker man resultater, kræver det dedikation og vedholdenhed. Og selvom man allerede er den bedste, slipper man altså ikke for at træne hver dag. Af samme grund vælger Caroline kosmetiske behandlinger til i en forholdsvist ung alder – hun vil optimere sin huds sundhed og bibeholde sin naturlige skønhed.

– Jeg går sjældent med makeup, så det vigtigt for mig at have en sund hud med en naturlig glød. Det får jeg hos N’AGE med Restylane Skinbooster og Fraxel, fortæller hun.

Hvad kan Carolines behandlinger?

  • Restylane Skinbooster er en fugt- og glødgivende injektionsbehandling. Restylane er en ikke-permanent filler, der består af 98 % vand og 2 % hyaluronsyre, som allerede findes naturligt i huden. Hyaluronsyre er et sukkerstof, der binder fugten i huden, og fordi vi med alderen danner mindre hyaluronsyre, bliver huden tør, slap og mindre spændstig. Ved at tilføre det til huden i form af filler får huden både en let fylde, der giver glød og vitalitet, og en masse fugt, der øger hudens elasticitet.
  • Fraxel er en laserbehandling, der forfiner og udjævner hudstrukturen. Laserbehandlingen laver små kontrollerede skader i huden, der sætter gang i reparationsprocessen. Behandlingen kan på den måde reducere både fine linjer, forstørrede porer, ar og grov hudstruktur og efterlader huden med den smukkeste glød!

Tak til vores mange glade kunder

5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic