“Der er ingen, der skal røre mine smilerynker!”

Emilia van Hauen er kultursociolog, foredragsholder, debattør og forfatter. Og 52 år og realist.

“Jeg ved, at forfaldet kommer. Jeg vil bare gerne have, det kommer lidt langsommere.” Sådan siger Emilia om det at være N’AGE-ambassadør.

“Jeg kan rigtig godt lide, sådan som jeg ser ud nu. Og jeg vil gerne blive ved med at se sådan ud mange år endnu … Så hvis jeg kan gøre noget for at forhale den uundgåelige ældningsproces, så er jeg glad. Jeg vil ikke se yngre ud, end jeg er. Der er ingen, der skal røre mine smilerynker!,” griner Emilia.

“Men jeg vil bare heller ikke se anderledes ud, end jeg føler mig. Min koncentrationsrynke mellem brynene fik mig eksempelvis til at se sur ud, når mit ansigt var i ro. Så den er jeg så glad for at have fået reduceret – for det udtryk svarede jo ikke til, at mit humør normalt er højt og mit sind lyst.”

Emilia har fået reduceret sin bekymringsynke med Botulinum Toxin – også kendt under varemærket Botox, som afslapper musklen, der får én til at rynke.

Det er fristende at spørge en ambassadør, der lever af at udlægge tidsånden, om hvorfor hudforyngende behandlinger er blevet så populære. Emilia van Hauen har også et svar klar, for det er et emne, alle vil høre om:

“Først og fremmest, så har vi altid manipuleret med den måde, vi ser ud på. Det er der intet nyt i, det er kun metoden, der skifter. Og vi ændrer på vores krop og udseende for at signalere status og tilhørsforhold.” 

Hvad er det så, vi vil signalere med sund, frisk og ungdommelig hud?

“Liv og overskud. Vores samfund er indrettet sådan, at vi hele tiden skal vælges til – se bare jobmarkedet og ægteskabsmarkedet – og derfor vil vi gerne se sunde og friske ud, så vi ser ud, som om vi kan bidrage med noget. Vi vil ikke berøves nogen muligheder, bare fordi vi så ud, som om vi ikke var i stand til at løfte opgaven, selvom vi sagtens kan. Ingen ønsker at blive valgt fra på falske præmisser så at sige. Alle vil gerne have muligheden for at være med.”

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Søde og imødekommende. ...
Signe
5
2 dage siden
God og informativ behandling af…
God og informativ behandling af Josephine. Jeg glæder mig til at se resultatet om nogle...
Anonym
5
2 dage siden
Rigtig god vejledning og behandling!
Rigtig god vejledning og behandling! ...
Marie
5
4 dage siden
Super god behandling
Super god behandling, er tryg hele vejen igennem og resultatet er så fint. ...
Inge Eltong
5
28. jun 2022
Iben er sød og dygtig og lytter til…
Iben er sød og dygtig og lytter til behov. Helt perfekt ...
Naja
5
27. jun 2022
Virkelig tilfreds med både information
Virkelig tilfreds med både information, behandling og resultat. Professionelt og æstetisk! ...
Pia
5
26. jun 2022
Jeg er meget tilfreds med min seneste…
Jeg er meget tilfreds med min seneste behandling med Restylane ...
Gunhild Zacho Maarup
5
21. jun 2022
God rådgivning og vejledning giver ro i maven
God rådgivning og vejledning betyder, at man føler sig godt taget hånd om. Super venligt...
John Darly
5
20. jun 2022
Professionel og grundig behandling.
Professionel og grundig behandling. ...
Anne-Sofie Duch Teglgaard
5
19. jun 2022
En fantastisk oplevelse fra man træder…
En fantastisk oplevelse fra man træder ind ad døren på gl. Kongevej til man går...
Anette