“Det er en af de onde ting, Gud har gjort ved os kvinder”

Uønsket hårvækst er kilde til megen frustration blandt de fleste af os kvinder. Det er tidskrævende, dyrt, gør ondt og kan irritere huden med røde knopper.

Som Saszeline siger: “Det er en af de onde ting, Gud har gjort ved os kvinder; at vi skal have hår under armene.

Teknologien inden for permanent hårfjerning er nu så udviklet, at du let kan blive de irriterende hår kvit – for evigt. Ved hjælp af særlige lysstråler, kaldet IPL, destrueres hårroden, så der ikke kan gro hår igen.

Det er jo fantastisk, at man kan slippe for skraberen og waxing,” siger Saszeline.

 

Effektive resultater
– også på mørkere hudtoner

Inden du bestiller tid til permanent hårfjerning, er det vigtigt at undersøge hvilken teknologi, der anvendes, da det har stor betydning for dit resultat. Vi anvender den nyeste og mest effektive teknologi fra Nordlys Ellipse, så du er sikret et tilfredsstillende, hårløst resultat.

Maskinen identificerer de mørke hår i kontrast til den lysere melamin i huden. Derfor har man tidligere kun kunnet behandle mørke hår på lys hud. Men med den nyeste teknologi kan vi nu både behandle mørke hår på mørk hud samt lysere hår end tidligere.

Jeg har længe gerne ville fjerne mine hår. Tidligere har jeg ikke troet, det var muligt på mørk hud, men det kan man så nu hos N’AGE,” siger Saszeline glad. 

Dine resultater

Det er typisk nødvendigt med 6-8 behandlinger for at blive permanent hårfri. Dette skyldes, at hår har vækstcyklusser à tre faser, og IPL-maskinen kun fjerner hår i de aktive hårsække. Derfor er det en god ide at begynde dit behandlingsforløb nu, så du kan nå at gå en hårfri sommer i møde!

Efter hver behandling vil der gå 2-3 uger, hvor håret skubbes ud af sin follikel, falder ud, og du er helt glat, blød og hårfri i området. Så kan du langt om længe smide din skraber ud.

Du må også barbere dig mellem behandlinger modsat sugaring og waxing, så du ikke skal rende rundt med “langt hår”.

 

Priser

Permanent hårfjerning i armhulen koster 500 kr.
Bikinilinjen koster 700 kr.
Brazil koster 1.200 kr.

Husk, at når du køber mere end ét behandlingsområde, betaler du kun fuld pris for det dyreste område og får 50 % på de resterende områder!

 

Bliv permanent hårfri! Book din her >>