Dilemma #2: Vil min mand skilles, hvis jeg fortæller ham sandheden?

N’AGE afholdt torsdag den 9. marts den mest vidunderlige fejring af vores 20-års jubilæum på Hotel d’Angleterre ved Kongens Nytorv. Til festen havde vi et indslag, hvor vi havde bedt jer om at sende dilemmaer, som N’AGE-holdet skulle løse – eller i hvert fald give os deres bedste bud. Til opgaven havde vi vores skønne ambassadører Annette HeickLina Rafn og Uffe Buchard. Læs om det aftenens andet dilemma i dagens blogindlæg her!

Læs det første dilemma her: “Min svigerfamilie ved ikke, hvad jeg arbejder med!”

Dilemmaet

Kære N’AGE-holdet

Jeg er mor til to på 12 og 14, jeg har været sammen med min mand ”Mads” gennem 17 år. Jeg har altid gået op i mit udseende, og jeg har et job, hvor det betyder noget at se præsentabel ud. Da jeg var i midten af 30’erne havde jeg en træls bekymringsrynke og et par sure mundvige, som jeg valgte at få behandlet med botox og filler. Min mand har altid syntes, at den slags var noget unødvendigt pjat, så jeg sagde ikke noget til ham.

Det er 10 år siden, jeg startede, og jeg har holdt mit resultat ved lige gennem årene – både med botox og filler og med andre behandlinger. Jeg får komplimenter ofte, og det får mig til at føle mig godt tilpas med mig selv. Min mand siger ofte, at jeg er smuk og skøn, og han er glad for, at jeg gør noget ud af mig selv. Jeg har dog stadig ikke fortalt ham, at jeg får behandlinger. Faktisk har jeg kun fortalt det til mine to bedste veninder, som godt ved, at min mand ikke må vide noget. Mine veninders mænd er tætte venner med min mand, så vi seks ses ofte.

For et par uger siden er alle tre par samlet, og så falder snakken på en fælles bekendt, der hedder Jan, som efter sin skilsmisse har fået en ny kone, der tydeligt får kosmetiske behandlinger. Hun har både store læber, ingen mimik i ansigtet og ret store bryster. På aftenen begynder vores mænd at joke med, at Jan må være kommet i panikalderen, og at det ville have været billigere for Jan med en oppustelig dukke. Min mand udbryder højt, at det simpelthen ville være skilsmissegrund, hvis jeg begyndte at få alt muligt sprøjtet ind – det er for sølle, og det er for folk uden selvværd, mener han. Mine veninder kigger hurtigt på mig, hvorefter de ser ned i bordet og tier stille.

Så hvad gør jeg nu? Skal jeg blive ved med at få behandlingerne og tage det med mig i graven? Skal jeg krybe til korset og indrømme, at jeg har gjort det i 10 år bag hans ryg? Eller skal jeg stoppe? Så forsvinder effekten jo langsomt, og det ville nok også gøre mig lidt ked af det. Hvad synes I?

Kærlig hilsen ”Iben”

Hvad siger N’AGE-holdet?

Mads Steffensen: ”Den er sgu da meget god. Hvor starter vi? Det er jo en stor fed løgn i 10 år, er det okay, Annette?”

Annette Heick: ”Ja. Altså jeg synes for det første, at hun selvfølgelig skal fortsætte, og for det andet synes jeg, at hun skal fortælle ham det. De der fordomme, han har, skal jo bearbejdes lidt, og hun skal fortælle ham, at han skal slappe the fuck af, for han har da helt klart kørt det der fuldstændigt op i sit hoved. Han har jo ikke opdaget noget!”

Mads: ”Mænd er jo generelt dumme – de opdager ikke en skid. Så du synes, hun skal sige noget? Og at han skal slappe ”the fuck af”? Synes du også det, Lina? Er det ikke okay at lyve lidt for sin mand?”

Lina Rafn: ”Jo jo, det er så fint! Men jeg synes da, at hun skal statuere et eksempel for os alle, fordi han er jo fyldt med en idé om, hvad skønhedsbehandlinger er, og han fatter jo ikke en skid. Jeg ville dog vælge min timing; det bedst mulige scenarie er efter rigtig god sex, hvor han bagefter er sådan: ”Ej, hvor er du bare lækker og smuk!”. Så ville jeg lægge mig op på albuen og sige: ”Mener du det? Kan du lide, hvad du ser? For jeg har fået behandlinger i over 10 år, og du har aldrig lagt mærke til det. Så alt det, du sagde med den oppustelige dukke forleden, ikke? Vi er enige om, at du godt kan lide det her? Så er vi også enige om, at behandlinger kan gøres godt, og det kan gøres dårligt. Nå, super, godnat!” Og så bare lægge sig til at sove.”

Annette: ”Præcis!”

Mads: ”Uffe – held og lykke med at komme tilbage fra den der!”

Uffe Buchard: ”Ja, den er svær at slå. Men jeg ville faktisk sige det på en anden måde: Han har ikke set ordentligt på hende i 10 år. I virkeligheden ligger fejlen jo hos ham. Jeg synes faktisk, at jeg hører det tit fra mine veninder, at deres partnere simpelthen ikke opdager det. Og jeg ville ikke sige det til ham – for jeg magter ikke den diskussion. Jeg ville ikke magte at tale om det med ham, når han har det sådan.”

Mads: ”Ville du så gå og bære den hemmelighed resten af jeres forhold?”

Uffe: ”Jeg synes ikke, at det er en byrde at bære. Jeg ville bære den hemmelighed med stolthed.”

Mads: ”Det kunne også være meget sjovt at blive ved med at tage røven på ham – og han opdager ikke en skid.”

Uffe: ”Nej, han ser ikke en skid!”

Lina: ”Jeg ville simpelthen blive idiot af, at min partner igen og igen blamerede sig med sin uvidenhed, når alle omkring os, eller i hvert fald nogle, vidste bedre, og han sad dér og slog i bordet og mente dit og dut og dat. Det er så usexet! Han er nødt til at blive oplyst, så han kan blive sexet igen.”

Mads: ”Hun er sikkert bange for, at hvis hun siger sandheden, at han så ser hende i et andet lys.”

Uffe: ”Jeg synes også godt, at man kan tage diskussionen uden at indrømme, at man får lavet alt muligt. At kommentere på, hvor uoplyst og pinligt det er.”

Annette: ”Ej, det er da lidt mærkeligt at tage den diskussion uden at sige noget!”

Uffe: ”Det ville jeg godt kunne!”

Annette: ”Ville du det?”

Uffe: ”Ja, jeg ville godt kunne sige: ”Du er totalt idiot!” og så bare nynne lidt. Man skal ikke underkende den hvide løgn. Den kan noget!”

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Imødekommende og service-minded
Imødekommende og service-minded, som ikke ses mange steder 😊 Følte mig velkommen og tryg med...
Tina Jensen
5
2 dage siden
Sød og professionel behandling hos Nage…
Sød og professionel behandling hos N'age i Aarhus :) ...
Julie Seelk
5
2 dage siden
Altid behagelig modtagelse i…
Altid behagelig modtagelse i receptionen. Professionelle behandlere og smukke resultater. ...
Lone Meistrup
5
3 dage siden
Det er altid en dejlig oplevelse
Det er altid en dejlig oplevelse. Man føler sig ventet og velkommen. ...
Helle Gaub
5
3 dage siden
Har fået lavet forskellige behandlinger…
Har fået lavet forskellige behandlinger over tiden, og mødes med stor professionalisme hver gang. Man...
Consumer
5
4 dage siden
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age. Det skønneste personale der er ærlige, kærlige...
Mia
5
4 dage siden
Laser face treatment
I had some laser treatment done on my face and my skin looks much better....
Lydia baril
5
4 dage siden
God behandling
Sød betjening. Man kommer altid til til tiden. ...
Anja
5
15. jun 2024
Virkelig god service
Virkelig god service! Og virkelig godt resultat ...
Ditte Bisgaard
5
15. jun 2024
5 🌟 er ikke nok!
Der findes ikke nok stjerner, der vil afspejle, både den varme men samtidige reelle &...
MSF