Emilia van Hauen “Mit ansigt var på vej sydpå”

Emilia van Hauen er flittig foredragsholder, kultursociolog, forfatter og et helt almindeligt menneske, der ligesom alle os andre også bliver påvirket af tyngdekraften.

“Jeg har en elevator med et særdeles afslørende lys, hvor jeg pludselig kunne se, at mit ansigt var på vej sydpå. Der er lys ligesom i prøverummene. Der kunne jeg tydeligt se tyngden i mit underansigt og en begyndende tendens til hamsterposer – forfærdeligt udtryk, ikke? Det var noget deprimerende. Derfor bliver jeg behandlet med Ultherapy. Behandlingen vender min aldringsproces om og strammer kæbepartiet op. Hamsterposerne forsvandt efter første behandling, så nu holder jeg mit resultat ved lige,” fortæller Emilia på 53 år. 

Ansigtsløft uden skalpel
Ultherapy er en innovativ, opstrammende behandling, hvor ultralyd anvendes til at opvarme de dybereliggende hudlag, som dermed stimuleres til at danne mere kollagen, hvilket har en opstrammende effekt. Behandlingen giver resultater, der ellers hidtil kun har været opnåelige med kirurgi – bare uden skalpel, risici og downtime.

Se selv de imponerende før- og efter billeder her >>

 

 

 

Emilia bliver behandlet med Ultherapy af Christian Holm Madsen, kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE på Kongens Nytorv.

Det naturlige resultat
“Den øverste del af mit ansigt er jeg tilfreds med. Jeg bliver behandlet med Botulinum Toxin og Restylane for at holde de værste rynker væk, men det er vigtigt for mig at bevare at kunne bevæge mit ansigt, når jeg holder foredrag. Jeg siger altid, at jeg hellere vil have lavet for lidt end for meget,” fortæller Emilia.

Ja du skal endelig ikke være overbehandlet, men velbehandlet,” istemmer Christian, kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE på Kongens Nytorv.

Denne kunde har fået en enkelt behandling med Ultherapy i hele ansigtet.

Hvornår ser du resultater?
En behandling med Ultherapy i underansigtet tager cirka en time. Da det er kroppens egne processer, som energien fra ultralyden booster, går der 3-6 måneder, før du har det fulde resultat af din behandling. Men du vil kunne se forandringer i din hud efter bare 1 måned.

Vi anbefaler opfølgende behandlinger hvert andet år for at holde resultatet ved lige. Det betyder dog ikke, at du efter 2 år er tilbage til status quo, blot at din hud igen vil begynde at synke, men fra et langt bedre udgangspunkt.

Emilia blev behandlet med Ultherapy i underansigtet, hvilket koster 15.000 kr.

Man kan med fordel også få et ikke-kirurgisk løft omkring øjnene til pris 10.000 kr.

Ultherapy både i underansigtet og omkring øjnene koster 20.000 kr.

 

Book din Ultherapy-behandling her >>