Emilia van Hauens kur mod en rynket hals

Emilia van Hauen, 53 år, bliver rådgivet af Christian, kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE på Kongens Nytorv.

Som mangeårig kunde hos N’AGE var Emilia van Hauen overbevist om, at hun havde ret godt styr på de kosmetiske behandlinger, hun skulle have for at vedligeholde sit udseende. Hun blev derfor overrasket, da Christian påpegede, at hendes hals var blevet forsømt og var kreppet.

”Christian anbefalede mig at få en behandling med Profhilo på halsen. Indtil da havde jeg ærligt ikke tænkt over, hvor tydelig alderen er på halsen. Så jeg blev overrasket over, hvor stor en forskel Profhilo gjorde – og lige med det samme faktisk! ”

Denne kunde har fået et behandlingsforløb à 2 behandlinger med Profhilo på halsen.

Halsen afslører din alder

Ligesom mange andre havde Emilia aldrig tænkt over, hvor meget den løse hud på hendes hals afslørede hendes alder. Mange af vores kunder glemmer at pleje halsen, især når det kommer til solcreme. Derfor ældes huden på halsen ofte hurtigere end i ansigtet, da denne hele tiden er udsat på solens stråler og ikke får samme opmærksomhed i hudplejerutinen som ansigtet. Det samme gælder for hænderne. Vi anbefaler den innovative Profhilo-behandling, som er den mest effektive behandling til begge områder.

Jeg vil klart anbefale andre at få Profhilo. Behandlingen er hurtig, gør næsten ikke ondt, og der er ingen downtime. Det er så ukompliceret en behandling, og man bliver bare så glad bagefter! Jeg har også fået Profhilo på hænderne siden,” siger en begejstret Emilia.

Denne kunde har fået et dobbelt behandlingsforløb med Profhilo.

Se flere før/efter-billeder af behandlinger med Profhilo her >>
Læs mere om Profhilo her >>

 

Hvordan foregår Profhilo?

Behandlingen foregår ved en unik 5-punkt injektionsteknik, hvorved hylarongelen fordeler sig jævnt ud under huden. Hylarongelen booster hudens kollagene fibre, regenerer fedtvævet og binder fugt. På denne måde boostes hudens egen naturlige foryngelsesproces. Et behandlingsforløb med Profhilo holder cirka et år.

På halsen har Emilia fået et enkelt behandlingsforløb med Profhilo, som består af 2 behandlinger med 4 ugers interval til 7.500 kr.

Emilia har fået et dobbelt behandlingsforløb på hænderne, da dette er et større område, bestående af i alt 4 behandlinger (2 på hver hånd) med 4 ugers interval, hvilket koster 13.500 kr.

Book din gratis konsultation til en Profhilo-behandling i dag