Hvis man får Botox, så mister man sin mimik – og andre myter…

 

 

Hos N’AGE får vi hver dag masser af spørgsmål omkring behandlingerne – specielt om Restylane, som har til formål at udfylde rynker eller konturere og Botulinum Toxin, som mange kender som Botox, som udglatter rynker ved at afslappe musklen. Her bringer vi et uddrag af de mest almindelige fordomme:

1: Når man først er gået i gang med Filler og Botox, så kan man ikke stoppe, uden at ansigtet falder sammen!

Det er ikke korrekt – Restylane er en ikke-permanent filler, som består af 98% vand og 2% stabiliseret hyaluronsyre. Hyaluronet nedbrydes langsomt over tid – normalt aftager effekten efter ca. 12 mdr. Hvis man vælger ikke at gentage sin behandling, så vil man blot ældes naturligt herfra. Botulinum Toxin, som også er kendt under mærker som Botox og Azzalure, er et muskelafslappende præparat, som holder i ca. 4-6 mdr, hvorefter at effekten aftager – dvs. at man igen vil få de mimiske rynker, som man havde inden behandling.

Bonus-info: Med en Restylanebehandling øger man også hudens egen kollagenproduktion og hudkvalitet. Ved at vedligeholde sine behandlinger, har man derfor typisk over tid brug for mindre behandlinger, og de holder også længere for hver gang behandlingen gentages.

Læs mere om Restylane og se før/-efterbilleder her >>

 

 

2. Hvis man får Botox, så man mister man sin mimik!

Nej – Botulinum Toxin, som er den korrekte betegnelse for det aktive stof, som findes i både Botox, Azzalure og Vistabel, virker muskelafslappende, og er i øvrigt et meget gennemtestet præparat. Det har siden 1960’erne været brugt til f.eks. behandling af spasmer og skelen. Når musklen afspændes, glattes rynken ud.

Vi mener, at et smukt ansigt er et ansigt i balance. Vi tilpasser derfor altid behandlingerne til den enkelte kunde, så ansigtsmimikken og personlige træk bevares, men rynkerne udglattes. På den måde sikres et smukt og naturligt resultat, som passer til ansigtets helhed.

Bonus-info: Botulinum Toxin (Botox, Azzalure, Vistabel m.fl.) anvendes også til svedbehandlinger til folk, som producerer for meget sved under fx arme og i håndfladerne. Botulinum Toxin kan også anvendes til behandling af ”Gummi-smile”, hvor tandkødet blottes, når man smiler.

Læs mere om Botulinum Toxin og se før/-efterbilleder her >>

 

 

3. Man skal vælge, om man er til Restylane eller Botox!

Nej – i virkeligheden skabes nogle af de smukkeste resultater med en kombinationsbehandling. I grove træk kan man sige, at Botulinum Toxin fx. Botox glatter ud, mens Restylane fylder ud. Så de mimiske rynker i panden, bekymringsrynken og kragetæerne ved øjnene kan behandles rigtig fint med Botulinum Toxin, mens nedadvendte mundvige, tindinge, kindben og læber behandles med Restylane. En dehydreret, kreppet hud på fx. kinderne eller hænderne kan behandles meget smukt med en Restylane skinbooster.

Bonus-info: Restylane anvendes også til at give volumen og til at skabe eller genskabe konturer i ansigtet. Dette bruges fx til N’AGE Contour behandling, læbebehandlinger, næsekorrektion, korrektion af kindben m.m.

 

4. Der er en risiko for, at en læbebehandling giver ”andenæb”!

Kosmetiske behandlinger er et håndværk, som man skal have respekt for. Vores motto hos N’AGE er; ”Hvis man kan se det, så er behandlingen ikke udført korrekt”. Kosmetiske behandlinger skal efterlade et friskt, smukt udtryk – men det skal ikke være, så andre kan se, hvad der er sket. De såkaldte ”andenæb” eller ”fiskemunde” er enten et udtryk for overbehandling, eller at behandleren har brugt forkerte teknikker.

I øvrigt er der mange som tror, at man får kæmpestore læber ved en læbebehandling med Restylane. Men i virkeligheden er langt de fleste af vores læbebehandlinger en udglatning af rynker på og omkring læberne samt tilførsel af fugt. Resultatet bliver smukke, gennemfugtede læber, hvor læbestift eller lipgloss ligger meget pænere. Og dermed kommer læberne smukt i fokus.

Tak til vores mange glade kunder

5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic