”Jeg har egentligt et godt forhold til min vægt og min krop, men…”

Saszeline er selvstændig iværksætter, influencer, sangerinde, mor og N’AGE-ambassadør. Midt i den travle hverdag har hun dog haft tid til at tage forbi N’AGE, hvor vi tog en snak om Coolsculpting.

”Efter min graviditet har jeg været ked af min mave. Der er lidt fedt ét sted, og så er der andre steder, hvor der er ekstra hud, og hvor der ligesom mangler noget fedt,” fortæller Saszeline og fortsætter:

”Jeg har egentligt et godt forhold til både min vægt og min krop, men jeg har de her to små, irriterende punkter lige under navlen, hvor fedtet bare har sat sig efter min graviditet. Selvom jeg taber mig alle andre steder, så har jeg stadig fedtdepotet under navlen,”

Det er en typisk årsag for vores kunder til at få Coolsculpting. De fortæller os, at de træner og spiser sundt, men alligevel er der et par genstridige fedtdepoter, som ikke går væk ligegyldigt, hvad de prøver. Her er Coolsculpting den perfekte behandling til sikkert og effektivt at fjerne ‘den umulige delle’. Coolsculpting er den eneste FDA-godkendte fedtfrysningsteknologi, som er din garanti for et effektivt og sikkert resultat baseret på klinisk dokumentation. Behandlingen fryser fedtcellerne helt ned til -11 grader, hvorimod andre fedtfrysningsbehandlinger kun fryser ned til -8 grader.

Sikkerheden kommer først

”De sidste år har jeg kigget på en masse forskellige muligheder og endda tænkt på, om jeg skulle finde en kirurgisk løsning. Men jeg blev ved med at vende tilbage til, at det tør jeg simpelthen ikke med de potentielle komplikationer, der kan opstå,” siger Saszeline, der derfor besluttede sig for at prøve Coolsculpting.

Coolsculpting er som den eneste fedtfrysningsteknologi også udstyret med en sensor, der monitorerer hudens temperatur. Hvis huden er ved at blive for kold, vil vores Coolsculpting system automatisk lukke ned.

“Jo mere jeg hørte om Coolsculpting, jo mere tænkte jeg, dét skal jeg bare prøve! Nu har jeg været ked af min mave i tre år, og Coolsculpting er en fuldstændig sikker behandling, hvor jeg kan få det harmoniske resultat, jeg leder efter. Det fantastiske ved Coolsculpting, er, at behandlingen er fuldstændig risikofri! Det gør overhovedet ikke ondt, og man skal hverken bedøves eller skæres i eller risikerer frostskader,” siger Saszeline.

Priser

Prisen for Coolsculpting på et mindre område som armene, hagen, knæene eller yderlårene er 4.500 kr. per påsætning – ved behandling af arme sættes der en påsætning på hver arm.

Coolsculpting på et større område, som maven, koster 9.000 kr.

Pssst… Husk denne måneds tilbud! Køber du 4 påsætninger, får du 1 gratis påsætning med i købet. Køber du 5 påsætninger, får du 2 gratis påsætninger med i købet.

Book din Coolsculpting behandling her >>