”Jeg har egentligt et godt forhold til min vægt og min krop, men…”

Saszeline er selvstændig iværksætter, influencer, sangerinde, mor og N’AGE-ambassadør. Midt i den travle hverdag har hun dog haft tid til at tage forbi N’AGE, hvor vi tog en snak om Coolsculpting.

”Efter min graviditet har jeg været ked af min mave. Der er lidt fedt ét sted, og så er der andre steder, hvor der er ekstra hud, og hvor der ligesom mangler noget fedt,” fortæller Saszeline og fortsætter:

”Jeg har egentligt et godt forhold til både min vægt og min krop, men jeg har de her to små, irriterende punkter lige under navlen, hvor fedtet bare har sat sig efter min graviditet. Selvom jeg taber mig alle andre steder, så har jeg stadig fedtdepotet under navlen,”

Det er en typisk årsag for vores kunder til at få Coolsculpting. De fortæller os, at de træner og spiser sundt, men alligevel er der et par genstridige fedtdepoter, som ikke går væk ligegyldigt, hvad de prøver. Her er Coolsculpting den perfekte behandling til sikkert og effektivt at fjerne ‘den umulige delle’. Coolsculpting er den eneste FDA-godkendte fedtfrysningsteknologi, som er din garanti for et effektivt og sikkert resultat baseret på klinisk dokumentation. Behandlingen fryser fedtcellerne helt ned til -11 grader, hvorimod andre fedtfrysningsbehandlinger kun fryser ned til -8 grader.

Sikkerheden kommer først

”De sidste år har jeg kigget på en masse forskellige muligheder og endda tænkt på, om jeg skulle finde en kirurgisk løsning. Men jeg blev ved med at vende tilbage til, at det tør jeg simpelthen ikke med de potentielle komplikationer, der kan opstå,” siger Saszeline, der derfor besluttede sig for at prøve Coolsculpting.

Coolsculpting er som den eneste fedtfrysningsteknologi også udstyret med en sensor, der monitorerer hudens temperatur. Hvis huden er ved at blive for kold, vil vores Coolsculpting system automatisk lukke ned.

“Jo mere jeg hørte om Coolsculpting, jo mere tænkte jeg, dét skal jeg bare prøve! Nu har jeg været ked af min mave i tre år, og Coolsculpting er en fuldstændig sikker behandling, hvor jeg kan få det harmoniske resultat, jeg leder efter. Det fantastiske ved Coolsculpting, er, at behandlingen er fuldstændig risikofri! Det gør overhovedet ikke ondt, og man skal hverken bedøves eller skæres i eller risikerer frostskader,” siger Saszeline.

Priser

Prisen for Coolsculpting på et mindre område som armene, hagen, knæene eller yderlårene er 4.500 kr. per påsætning – ved behandling af arme sættes der en påsætning på hver arm.

Coolsculpting på et større område, som maven, koster 9.000 kr.

Pssst… Husk denne måneds tilbud! Køber du 4 påsætninger, får du 1 gratis påsætning med i købet. Køber du 5 påsætninger, får du 2 gratis påsætninger med i købet.

Book din Coolsculpting behandling her >>

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Søde og imødekommende. ...
Signe
5
3 dage siden
God og informativ behandling af…
God og informativ behandling af Josephine. Jeg glæder mig til at se resultatet om nogle...
Anonym
5
3 dage siden
Rigtig god vejledning og behandling!
Rigtig god vejledning og behandling! ...
Marie
5
4 dage siden
Super god behandling
Super god behandling, er tryg hele vejen igennem og resultatet er så fint. ...
Inge Eltong
5
28. jun 2022
Iben er sød og dygtig og lytter til…
Iben er sød og dygtig og lytter til behov. Helt perfekt ...
Naja
5
27. jun 2022
Virkelig tilfreds med både information
Virkelig tilfreds med både information, behandling og resultat. Professionelt og æstetisk! ...
Pia
5
26. jun 2022
Jeg er meget tilfreds med min seneste…
Jeg er meget tilfreds med min seneste behandling med Restylane ...
Gunhild Zacho Maarup
5
21. jun 2022
God rådgivning og vejledning giver ro i maven
God rådgivning og vejledning betyder, at man føler sig godt taget hånd om. Super venligt...
John Darly
5
20. jun 2022
Professionel og grundig behandling.
Professionel og grundig behandling. ...
Anne-Sofie Duch Teglgaard
5
19. jun 2022
En fantastisk oplevelse fra man træder…
En fantastisk oplevelse fra man træder ind ad døren på gl. Kongevej til man går...
Anette