“Jeg tænkte bare – dét er det, jeg skal prøve”

Saszeline er selvstændig iværksætter, influencer, sangerinde, mor og N’AGE-ambassadør. Midt i den travle hverdag har hun dog haft tid til at tage forbi N’AGE, hvor vi tog en snak om Coolsculpting.

”Jeg fik min søn for fire år siden, og de sidste tre år har jeg været ked af min mave. Under graviditeten blev min hud strakt, og siden har min mave generelt bare set anderledes ud – udseendemæssigt hænger den ikke rigtig sammen længere. Der er lidt fedt ét sted, og så er andre steder, hvor der er ekstra hud, og hvor der ligesom mangler noget fedt,” fortæller skønne Saszeline og fortsætter:

”Jeg har egentligt et godt forhold til både min vægt og min krop, men jeg har de her to små, irriterende punkter lige under navlen, hvor fedtet bare har sat sig efter min graviditet. Selvom jeg taber mig alle andre steder, så har jeg stadig fedtdepotet under navlen,”
 
”De sidste år har jeg kigget på en masse forskellige muligheder og endda tænkt på, om jeg skulle finde en kirurgisk løsning. Men jeg blev ved med at vende tilbage til, at det tør jeg simpelthen ikke med de potentielle komplikationer, der kan opstå,” siger Saszeline, der derfor besluttede sig for at prøve Coolsculpting.

Læs mere om behandling med Coolsculpting her >>

“Jo mere jeg hørte om Coolsculpting, jo mere tænkte jeg bare – dét er det, jeg skal prøve! Nu har jeg været ked af min mave i tre år, og Coolsculpting er en fuldstændig sikker behandling, hvor jeg kan få det harmoniske resultat, jeg leder efter,” siger Saszeline

Det, jeg er vild med ved Coolsculpting, er, at behandlingen er fuldstændig risikofri! Det gør overhovedet ikke ondt, og man hverken skal bedøves eller skæres i,” 

”Jeg glæder mig virkelig til, at resultatet viser sig, og jeg får min mave tilbage, hvor det giver mening, når man ser hele maven – og så glæder jeg mig til, at jeg kan vise min navle frem igen!”.

Coolsculpting af de irriterende fedtdepoter nederst på maven koster 4.500 kr. pr. påsætning.

Antallet af nødvendige påsætninger afhænger af ønsket til behandlingsområdet. Typisk er 2 påsætninger tilstrækkeligt.

Psst.. Vidste du,

… at Coolsculpting med fordel kan kombineres med Ultherapy, hvis du efter en fødsel både ønsker fedtreduktion og opstramning af huden? Mens Coolsculpting sikkert og permanet reducerer de genstridige fedtdepoter, så giver Ultherapy et løft, som det ellers kræver kirurgi at opnå.

Ultherapy starter fra 10.000 kr.