Katrine Veje: “At have en smuk hud er vigtigt for mig”

Katrine Veje: “At have en smuk hud er vigtigt for mig”

Byd velkommen til vores N’AGEs nye ambassadør: fodboldspiller Katrine Veje! Superseje og skønne Katrine Veje afviger lidt fra vores andre ambassadører, da hun hverken er skuespiller, model, tv-vært eller iværksætter. Derimod er hun professionel fodboldspiller. Katrine Veje spiller for tiden for den svenske klub FC Rosengård, men hun har også spillet hos blandt andet Arsenal FC og Brøndby IF. Alt i alt en sej sportskvinde med ben i næsen!

Dog kan selv de sejeste kvinder have problemer med deres hud, og det kan være en opslidende del af hverdagen at skulle forholde sig til det. Og det er noget, vores nye ambassadør kender til.

Katrine Veje har nemlig i årevis døjet med akne, som efterfølgende har givet hende ar, og dem har vi hjulpet hende med at reducere betydeligt. Vi er meget glade for, at Katrine Veje vil være en del af vores N’AGE-familie – og heldigvis er det gengældt! Om hvorfor Katrine Veje valgte N’AGE, fortæller hun:

– Jeg valgte N’AGE efter mange års kamp mod urenheder i form af akne og ar. Det er ingen hemmelighed, at jeg i en alder af 27-29 år ikke blev glad, når jeg så mig selv i spejlet, hvilket var meget frustrerende.

Fraxel reducerer ar

Katrine Vejes ar bliver behandlet med Fraxel, som er en laserbehandling, der både forfiner hudens tekstur og giver glød. Det betyder, at den blandt andet kan reducere ar og fine linjer. Fraxel-laseren laver meget små, præcise skader i huden, hvorefter huden aktiveres og tvinges til at reparere sig selv. Dette virker cellefornyende og stimulerer produktionen af kollagen. Resultatet er derfor en mere opstrammet, forfinet og synligt forynget hud.

Indtil Fraxel har man ikke haft nogen effektive behandlingsmetoder til behandling af ar fra akne, operationer, strækmærker eller forbrændinger. Men med Fraxel har vi altså fået en revolutionerende måde at komme dem til livs på – én gang for alle. Du kan læse mere om vores behandlinger til aknear her.

Hvis du ønsker at blive behandlet med Fraxel, skal du først konsulteres hos en af vores kosmetiske sygeplejersker. Her vil det blive vurderet, om behandlingen passer til dig og din huds behov, eller om noget andet vil virke bedre for dig.

Hud som et Instagram-filter

Fraxel er en meget populær behandling hos både kunder og ambassadører, da den behandler mange ting på én gang uden langvarig downtime. Den er også populær, fordi den giver en mere ensartet hud – næsten som et Instagram-filter! Fraxel er nænsom og sikker og anvendes både til at forebygge og behandle aldringstegn eller forstørrede porer. Katrine Veje er også en af dem, der er blevet begejstret for Fraxel-behandlingen:

– At have en smuk hud er vigtigt for mig, og derfor er jeg glad for resultaterne hos N’AGE, siger hun.

Katrine Vejes hudpleje

Ud over kosmetiske behandlinger har Katrine Veje lært betydningen af effektiv hudpleje, der er målrettet bestemte udfordringer. Katrine har derfor brugt ZO Skin Health i over to år og er ambassadør for brandet, og hun har med sine egne ord “endelig en hud i balance”.

Hun fremhæver især tre produkter, hun aldrig ville kunne undvære i sin rutine

– Min rens har jeg brugt, siden jeg fik voldsomme hudproblemer. Jeg kan nu slet ikke forestille mig en morgen eller aften uden at have brugt min rens! Jeg føler mig “nøgen” de få gange, jeg ikke har brugt den. Jeg er så glad for Exfoliating Cleanser, fordi den har de her små korn, som virkelig renser i dybden og er ideel til normal til olieret hudtype som min.

– Min hud har aldrig haft det bedre end med denne lette creme fra ZO Skin Health! Jeg benytter faktisk både cremen morgen og aften, da det har fungeret godt for min hud – til trods for at der findes mange gode natcremer fra ZO Skin Health også.

– Min elskede solcreme! Den er let og fedter overhovedet ikke som andre solcremer. Jeg bruger den hver dag efter min dagcreme og sommetider tilføjer jeg et lag til, hvis jeg er ude i solen i mange timer, eller hvis jeg har svedt til fodbold.

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Altid en dejlig oplevelse
Jeg elsker at komme hos N'AGE på Kongens Nytorv. Servicen er altid helt i top,...
Michelle
5
23. nov 2023
Jeg kom til en gratis forundersøgelse…
Jeg kom til en gratis forundersøgelse på Kongens Nytorv, som jeg spottede på Instagram, blev...
Fatma B
5
19. nov 2023
Fornyet hud
Utrolig effekt er meget glad for resultatet ...
Anders
5
07. nov 2023
Super professionelle
Super professionelle, teknisk dygtige og imødekommende. Føler mig altid i trygge hænder hos n’age. ...
Firmanavn
5
31. okt 2023
Jeg er kommet hos N'AGE igennem mange år!
Behandlerne her er gode til både at se og høre mig, de tager sig tid...
Jeanett Ørtoft
5
29. okt 2023
Et trygt sted at få behandling
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
Pernille Nielsen
5
24. okt 2023
Professionelle og serviceminded
Super god rådgivning og yderst behageligt personale. Altid søde og rare. Hjalp mig med at...
Mette
5
14. okt 2023
Yderst professionelt & dygtigt…
Yderst professionelt & dygtigt personale. Her får man den bedste oplevelse. Personalet er rigtig gode...
karina
5
13. okt 2023
God oplevelse 🌸
God oplevelse 🌸 ...
Mette Daniel Uldall
5
13. okt 2023
Meget behagelig sygeplejeske
Meget behagelig sygeplejeske. Følt mig tryk ...
tobias