Den komplette guide til læbebehandlinger

Den komplette guide til læbebehandlinger

Har du et ønske om at få lavet læber, men er bange for, at resultatet bliver unaturligt? Så er du ikke alene. Heldigvis er vi hos N’AGE eksperter i at udføre naturlige og æstetiske resultater – faktisk er en del af vores varemærke, at vi aldrig laver læber, der ser alt for store og kunstige ud. Vores dygtige kosmetiske sygeplejerske Simone Gadeberg vil i dette blogindlæg fortælle dig alt, du bør vide inden din læbebehandling.

Læg dit ansigt i kyndige hænder

Kosmetisk sygeplejerske Simone Gadeberg.

Læber er en af de mest fremtrædende elementer i vores ansigt. Derfor bliver det ofte bemærket, hvis du får en læbebehandling – især hvis læberne ikke passer proportionelt med resten af dit ansigt. En af de bekymringer, vi får oftest, når det kommer til læber er, om man får såkaldte ‘andelæber’.

– Myten omkring “andelæber” hører vi af og til, men vores faste kunder ved, at det ikke er noget, vi laver. Andelæber laves, når en behandler “glemmer” at kigge på kundens proportioner, forklarer Simone og peger på en helt konkret fejl i teknikken:

– Faktisk er det vores underlæbe, som skal fylde lidt mere end vores overlæbe. En årsag til ”andelæber” skyldes ofte, at behandleren har fyldt mere filler i overlæben end underlæben.

Hvilken filler bruger I?

– Vi bruger Restylane i alle vores klinikker. Restylane er en ikke-permanent filler, som består af 98 % vand og 2 % hyaluronsyre. Produktet er stabiliseret og nedbrydes i løbet af 6 måneder i læberne, fortæller Simone Gadeberg.

Hvor mange milliliter skal man have?

– Det bliver jeg tit spurgt om. Idet jeg laver en del læbebehandlinger, så kan jeg ofte svare på spørgsmålet, men det kommer igen an på dit udgangspunkt og resultatet, du ønsker. Har du aldrig fået filler i læberne og ønsker større læber, så skal din behandling ofte bygges op, fordi vævet i dine læber skal kunne følge med. På den måde får du også et naturligt resultat, forklarer Simone.

– Du bliver tilbudt en gratis kontrol 14 dage efter din behandling, hvor vi her vurderer dit resultat og eventuelt booker en tid 4 måneder efter til en opfyldning. Man kan altså ikke få x antal milliliter i sine læber, fordi vi skal være sikre på, at dit resultat er naturligt.

Hvilken teknik skal man vælge til sin læbebehandling?

Hos N’AGE anvender vi forskellige teknikker, når vi laver en læbeforstørrende behandling. Valg af teknik afhænger af dit udgangspunkt og din forventning til dit resultat, fortæller Simone.

Det kan nemlig skabe forskellige resultater, alt afhængigt af hvilken teknik du vælger.

– Vi anvender blandt andet en teknik, der hedder keyhole-teknikken, hvor vi meget nøjagtigt kan løfte og definere læbekanten. Vi anvender også en teknik, der hedder XO-teknikken, som virkelig støtter vævet i og omkring læben, fortæller Simone.

– Det er en perfekt teknik til dig, der måske ønsker en diskret, men stadig voluminøs læbeforstørrelse, eller til dig, som har rygerrynker eller nedadvendte mundvige.

Se vores resultater på naturligt smukke læbebehandlinger:

Hvordan foregår behandlingen?

  1. Du møder op i en af vores klinikker til en uforpligtende og gratis konsultation. Her snakker vi om dine ønsker, og sammen laver vi en skræddersyet behandlingsplan til dig.
  2. Der skal gå minimum 48 timer fra denne konsultation, før du kan få foretaget behandlingen.
  3. Når du kommer til din behandling, taler vi igen kort sammen i forhold til dit ønskede resultat. Derefter får du lokalbedøvende creme på læberne. Når cremen har virket, så starter vi behandlingen.
  4. Efter behandlingen kan du godt hæve lidt op. Derfor anbefaler vi, at du kommer til en gratis kontrol 14 dage efter, hvor vi sammen kan se dit endelige resultat.

Hvad er dit bedste råd, hvis man ønsker en læbebehandling?

Simone har et klart råd til dig, der ønsker en læbebehandling:

– Mit bedste råd til dig, som er nervøs for behandlingen, er at komme ind til en gratis og uforpligtende konsultation. Det kan skabe tryghed og en nærmere viden om, hvilket resultat du kan forvente.

Hvad koster en læbebehandling?

Priserne for en læbeforstørrende behandling hos os starter fra 2.500 kroner!

Perfekte produkter efter din læbebehandling

H. A. Intensifier

Ønsker du at vedligeholde dit resultat af din filler-behandling?

Så skal du prøve den fantastiske H. A. Intensifier. Serummet er en kraftfuld fugtbinder, som regulerer fugtniveauet i huden. Du kan anvende den i hele ansigtet, men den er også helt fantastisk at smøre på læberne.

Antioxidant Lip Repair

Antioxidant Lip Repair har en unik formel med antioxidanter, der neutraliserer de frie radikaler, som kan forårsage aldringstegn.

Herudover styrker den læbernes barriere og genopretter fugtbalancen, så dine læber fremstår glattere og fyldigere.

Fås i vores klinikker og på vores webshop.

Lip Duo Set

Lip Duo indeholder med to effektive produkter:

Lip Polish er en blid eksfolieringscreme med kraftfulde antioxidanter, som hjælper med at udglatte og hydrere dine læber.

Youth Lip Elixir er en stærk fugtgivende eliksir, der forbedrer, blødgører og plumper læberne.

Tak til vores mange glade kunder

5
13 timer siden
Kompetent personale!
Jeg har/er super glad og tilfreds med mit forløb hos N’Age i Vejle! De er...
Amalie Wibrand
5
19 timer siden
God oplevelse!
God oplevelse! ...
Anna
5
19 timer siden
Professionel og tryg behandling
Jeg følte mig godt modtaget ved den gratis konsultation og senere ved 1. behandling hos...
Lisbeth Frederiksen
5
19 timer siden
Vanedannende
Vanedannende. :-) Man er i hænderne på søde og dygtige medarbejdere hver gang. ...
Bente
5
1 dag siden
Er begyndt på behandling hos N’Age i…
Er begyndt på behandling hos N’Age i Vejle ved Simone og er super glad og...
Betina Jacobsen
5
1 dag siden
Altid en god oplevelse hos N’age!
Altid en god oplevelse hos N’age! ...
Isabella
5
1 dag siden
Rigtig god
Rigtig god, positiv behandling, god service og grundig information. ...
Lise Sørensen
5
2 dage siden
Tryghed
Tryghed, god tid ...
Astrid Højlund
5
2 dage siden
Man føler sig i gode hænder
Man føler sig i gode hænder, og der er virkelig god service. ...
Vickie
5
3 dage siden
Er så glad for mit forløb hos N’AGE!
Jeg har været så glade for mit forløb hos N’AGE. De er super dygtige og...
Ida Marie Jessen