Læbebehandling med Restylane

Læberne er noget af det mest karakteristiske og æstetiske ved dit ansigt. De er sanselige, sensuelle og er med til at skabe symmetri.

Derfor er netop læbebehandlinger utroligt udbredte, da en let behandling kan skabe de smukkeste resultater og skabe et mere overall symmetrisk og æstetisk look.

Vores 15 års erfaring, æstetiske blik og individuelle vurderinger sikrer dig, at dine læber matcher dit ansigt og giver dig et naturligt og sundt udseende. Hos N’AGE går vi højt op i ansigtets helhed og propertioner og behandler derefter, så dine læber matcher dit ansigt naturligt, og du ikke går herfra med “andenæb” eller “fiskemund”.

Vores yngre kunder ønsker gerne mere læbefylde og at få rettet op på eventuelle asymmetrier, mens vores lidt ældre kunder typisk ønsker at få genskabt den fylde, de tidligere har haft. Nogle ønsker også mere fugtede og sunde læber, men uden mere fylde.

Mange ønsker at få ”indrammet” deres læber. Her markerer vi læbekanten. En uklar læbekant kan komme med årerne, og kan bl.a. skyldes for megen direkte sol i området.

Restylane

Restylane er en ikke-permanent filler, som består af 98% vand og 2% hyaluron, som er et sukkerstof, der naturligt findes i huden, men som man producerer mindre af med alderen. Restylane er en gel, som injiceres med en fin nål. Produktet er stabiliseret, og nedbrydes i løbet af ca. 6-9 mdr. ved læbebehandlinger. Under nedbrydningen bindes væsken i vævet, hvorved resultatet stort set er uændret, indtil behandlingen skal fornyes.

Restylane bruges også i forbindelse med andre kontureringsbehandlinger og rynkereduktion.

Download Samtykkeerklæring for behandlinger med Restylane her

Før- og efter behandling – billeder

Denne kunde har fået fylde i læberne med Restylane.

Denne kunde har fået Restylane i læberne for mere fylde.

Denne kunde har fået Restylane i læberne for mere fylde.

Denne kunde er blevet behandlet med Restylane for at korrigere en asymmetri.

Denne kunde har fået Restylane i underlæben for at skabe en mere harmonisk profil.

Denne kunde er blevet behandlet med Restylane for mindre indadgående overlæbe.

Denne kunde er blevet behandlet med Restylane for en mere markeret læbekant.

Kurven er tom