Lad ikke dine hænder afsløre din alder!

Hænderne er ofte, ligesom halsen, det mest afslørende område for vores alder. Det er både på grund af det generelle tab af volumen, som vi bliver ældre, så blodårerne og senerne i hænderne fremstår tydeligere, og fordi hænderne næsten konstant udsat for sol. Og for at gøre det endnu værre, husker vi sjældent at smøre solcreme på vores hænder. Huden på vores hænder ældes derfor også hurtigere end på resten af kroppen og i ansigtet.

Derfor får du her en guide til, hvordan dine hænder kan blive pæne igen:

1. Restylane Skinbooster mod tab af volumen

For at tilføre hænderne et fugtboost og ungdommelig volumen, så de igen bliver lækre og bløde, behandler vi med Restylane Skinbooster. Behandlingen tilfører et jævnt lag af Restylane, som fordeler sig under din hud og giver fylde og fugt samt udglatter din hud indefra. Sener og blodårer bliver mindre tydelige, og din hænder vil ser markant foryngede ud.

Emilia van Hauen har netop fået en behandling med Restylane Skinbooster på hænderne: “Det er jo et område, de færreste af os tænker på at behandle eller overhovedet ved, man kan behandle! Så da jeg fik Restylane Skinbooster til hænderne anbefalet hos N’AGE måtte jeg skraks prøve den, da mine hænder er begyndt at både føles og se meget tørre ud.”

Her er Emilia til behandling med Restylane Skinbooster på hænderne

Restylane Skinbooster er ikke kun perfekt til at tilføre ekstra volumen og fugt til hænderne, men kan også med fordel benyttes til dekolletage og ansigt for at udglatte rynker og forbedre din huds kvalitet.

Se de imponerende før/efter-billeder her >>

Du får det fulde resultat af en behandling med Restylane Skinbooster efter 3-4 uger, da det er hudens egne naturlige processer, som stimuleres til at binde fugt, øge produktionen af kollagen og forbedre elasticiteten.

Læs mere om Restylane Skinbooster her >>

Prisen for en behandling med Restylane Skinbooster på hænderne er 3.600 for enkelt behandling. Vi anbefaler et kurforløb á 3 behandlinger og interval på 3-4 uger for at få det bedste resultat og længere varighed til pris 8.800 kr.

Book din Restylane Skinbooster-behandling her >>

2. Profhilo mod løs og kreppet hud

Denne kunde er blevet behandlet med et behandlingsforløb á 2 behandlinger med Profhilo på hænderne. Her er resultatet en måned efter. 

Da solen accelerer aldringsprocessen, og hænderne er meget i sol uden solcreme, er huden her ofte væsentligt mere løs og kreppet på hænderne end resten af din krop. Det behandler vi med Profhilo, som effektivt opstrammer huden på hænderne.

Profhilo påvirker også hudens egne foryngelsesprocesser til at opstramme løs hud ved at booste hudens kollagene fibre, regenere bindevæv og binde fugt. Behandlingen kan også opstramme løs hud på ansigt, hals og dekolletage.

Læs mere om Profhilo her >>

Se de fantastiske før/efter-billeder her >>

Da det er hudens egne naturlige processer, som boostes til at opstramme huden, går der omtrent en måned, før du har det fulde resultat af din Profhilo-behandling.

Prisen for et behandlingsforløb á 2 behandlinger og interval på 4 uger med Profhilo på hænderne er 13.500 kr. 

Book din Profhilo-behandling her >>

3. IPL på hænderne mod ‘leverpletter’

Denne kunde er blevet behandlet 1 gang med IPL mod pigmentpletter

Udtrykket ‘leverpletter’ dækker som regel over pigmentpletter, vi får som på grund af pigmentforandringer i huden. Som tidligere berørt er hænderne derfor særligt hårdt ramt på grund af solen.

IPL anvendes derfor til at fjerne pigmentpletter, så din hud igen bliver fint, glat og ensartet. Behandlingen kan selvfølgelig også bruges til at fjerne pigmentpletter i ansigtet eller andre steder på kroppen.

Læs mere om IPL mod pigmentpletter her >>

Prisen for en behandling med IPL mod pigmentpletter på hænderne er 1.850 kr.

Book din IPL-behandling her >>

Den ultimative vej til smukke hænder

En kombinationsbehandling med Restylane Skinbooster, Profhilo og IPL mod pigmentpletter – enten to eller alle tre behandlinger – er derfor den ultimative vej til smukke hænder. Din huds behov for ekstra fylde, opstramning og mere ensartet hudtone imødekommes alle.

IPL-behandlinger kan kun udføres, når din hud har sin ‘ægte’ farve, og du må derfor ikke have haft området i sol i en måned. Men du kan stadig starte dit behandlingsforløb med Profhilo eller Restylane Skinbooster nu i sommer, så vil du være færdig i september, hvor du kan påbegynde din behandling med IPL mod pigmentpletter.

Book en konsultation hos en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker og få lagt en behandlingsplan Book din IPL-behandling her >>

Tak til vores mange glade kunder

5
16 timer siden
God og informativ behandling af…
God og informativ behandling af Josephine. Jeg glæder mig til at se resultatet om nogle...
Anonym
5
1 dag siden
Rigtig god vejledning og behandling!
Rigtig god vejledning og behandling! ...
Marie
5
2 dage siden
Super god behandling
Super god behandling, er tryg hele vejen igennem og resultatet er så fint. ...
Inge Eltong
5
28. jun 2022
Iben er sød og dygtig og lytter til…
Iben er sød og dygtig og lytter til behov. Helt perfekt ...
Naja
5
27. jun 2022
Virkelig tilfreds med både information
Virkelig tilfreds med både information, behandling og resultat. Professionelt og æstetisk! ...
Pia
5
26. jun 2022
Jeg er meget tilfreds med min seneste…
Jeg er meget tilfreds med min seneste behandling med Restylane ...
Gunhild Zacho Maarup
5
21. jun 2022
God rådgivning og vejledning giver ro i maven
God rådgivning og vejledning betyder, at man føler sig godt taget hånd om. Super venligt...
John Darly
5
20. jun 2022
Professionel og grundig behandling.
Professionel og grundig behandling. ...
Anne-Sofie Duch Teglgaard
5
19. jun 2022
En fantastisk oplevelse fra man træder…
En fantastisk oplevelse fra man træder ind ad døren på gl. Kongevej til man går...
Anette
5
19. jun 2022
Meget tilfreds
Blev anbefalet N’age af min søster som har haft gode erfaringer med deres behandlinger, og...
Eliza Danesi