Man kan jo ikke løbe sig til et stramt maveskind

46-årige Eva Kruse er lidt af en superwoman. Hun er hele Danmarks modedronning og CEO for Global Fashion Agenda, og så er hun mor til tre – inklusiv 1-årige Storm. Og i en travl hverdag hvor der både skal jongleres med arbejde, familie og træning, har det været en stor hjælp for Eva at få foretaget behandlinger hos N’AGE.

Foto: Asger Mortensen

”Jeg er for nylig vendt tilbage på fuld tid på arbejdet efter en periode med barsel og nedsat tid. Så lige nu er jeg ved at finde ud af, hvordan man jonglerer en hverdag med en 1-årig og et stort globalt projekt med samarbejdspartnere rundt om på kloden, der er vågne i alle døgnets timer,” fortæller Eva, som gør alt, hun kan for at vedligeholde sig selv såvel fysisk som mentalt.

”Jeg har ikke lyst til at se gammel ud! Og særligt over for min 15 år yngre mand. – Og jeg vil også gerne lidt kunne gemme hvor træt jeg i virkeligheden er. Derfor gør jeg alt, jeg kan for at holde mig i gang både fagligt, mentalt og fysisk. Efter min fødsel startede jeg forsigtigt op med pilates for at få trukket mavemusklerne sammen igen. Efter ca. fire måneder gav jeg den så gas med reformertræning og genoptog mit løb. Her i efteråret har jeg løbet et par halvmaratoner og føler mig fysisk stærk igen, men man kan jo desværre ikke løbe sig til et stramt maveskind,” lyder det fra Eva, som fik en Ultherapy-behandling af maveskindet for at opstramme huden og genvinde spændstigheden.

Værd at vente på!

Jeg er meget tilfreds med resultatet og oplever faktisk, at processen stadig er i gang, og maveskindet fortsat forbedrer sig dag for dag. Det er min klare fornemmelse, at huden er forbedret og opstrammet efter min Ultherapy-behandling. Og jeg har samme oplevelse med Ultherapy i ansigtet, som jeg har fået nogle gange gennem de sidste par år. Elasticiteten i huden bliver mærkbart bedre, og resultatet er helt naturligt, fordi det jo er huden selv, der gør arbejdet” lyder det fra en begejstret Eva, der efter behandlingen opnåede præcist det, hun gik og drømte om.

”Hos mig tager det ikke 2-3 måneder, men måske nærmere 4-6 måneder før resultatet viser sig. Mit råd til andre er derfor at være tålmodig. Den forskel, jeg oplever, er til gengæld præcis det, man altid går og drømmer om! Ultherapy gav et diskret løft og en følelse af mere firmness. Pludselig er der lidt mindre ”gardiner” ved øjenlågene, lidt mindre dybe furer ved mund/næse, lidt skarpere kæbelinie osv.” fortæller Eva, som glad anbefaler Ultherapy hos N’AGE.

”Jeg anbefaler Ultherapy til alle, der vil høre på mig! I fremtiden vil jeg også løbende give både maveskind og ansigt lidt mere kærlighed med Ultherapy, så det holder sig pænt langt ud i fremtiden.”

Se Evas imponerende før/efter-billeder og læs mere om, hvordan hun blev gravid som 45-årig >> 

Tak til vores mange glade kunder

5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic