Book tid

Man kan jo ikke løbe sig til et stramt maveskind

46-årige Eva Kruse er lidt af en superwoman. Hun er hele Danmarks modedronning og CEO for Global Fashion Agenda, og så er hun mor til tre – inklusiv 1-årige Storm. Og i en travl hverdag hvor der både skal jongleres med arbejde, familie og træning, har det været en stor hjælp for Eva at få foretaget behandlinger hos N’AGE.

Foto: Asger Mortensen

”Jeg er for nylig vendt tilbage på fuld tid på arbejdet efter en periode med barsel og nedsat tid. Så lige nu er jeg ved at finde ud af, hvordan man jonglerer en hverdag med en 1-årig og et stort globalt projekt med samarbejdspartnere rundt om på kloden, der er vågne i alle døgnets timer,” fortæller Eva, som gør alt, hun kan for at vedligeholde sig selv såvel fysisk som mentalt.

”Jeg har ikke lyst til at se gammel ud! Og særligt over for min 15 år yngre mand. – Og jeg vil også gerne lidt kunne gemme hvor træt jeg i virkeligheden er. Derfor gør jeg alt, jeg kan for at holde mig i gang både fagligt, mentalt og fysisk. Efter min fødsel startede jeg forsigtigt op med pilates for at få trukket mavemusklerne sammen igen. Efter ca. fire måneder gav jeg den så gas med reformertræning og genoptog mit løb. Her i efteråret har jeg løbet et par halvmaratoner og føler mig fysisk stærk igen, men man kan jo desværre ikke løbe sig til et stramt maveskind,” lyder det fra Eva, som fik en Ultherapy-behandling af maveskindet for at opstramme huden og genvinde spændstigheden.

Værd at vente på!

Jeg er meget tilfreds med resultatet og oplever faktisk, at processen stadig er i gang, og maveskindet fortsat forbedrer sig dag for dag. Det er min klare fornemmelse, at huden er forbedret og opstrammet efter min Ultherapy-behandling. Og jeg har samme oplevelse med Ultherapy i ansigtet, som jeg har fået nogle gange gennem de sidste par år. Elasticiteten i huden bliver mærkbart bedre, og resultatet er helt naturligt, fordi det jo er huden selv, der gør arbejdet” lyder det fra en begejstret Eva, der efter behandlingen opnåede præcist det, hun gik og drømte om.

”Hos mig tager det ikke 2-3 måneder, men måske nærmere 4-6 måneder før resultatet viser sig. Mit råd til andre er derfor at være tålmodig. Den forskel, jeg oplever, er til gengæld præcis det, man altid går og drømmer om! Ultherapy gav et diskret løft og en følelse af mere firmness. Pludselig er der lidt mindre ”gardiner” ved øjenlågene, lidt mindre dybe furer ved mund/næse, lidt skarpere kæbelinie osv.” fortæller Eva, som glad anbefaler Ultherapy hos N’AGE.

”Jeg anbefaler Ultherapy til alle, der vil høre på mig! I fremtiden vil jeg også løbende give både maveskind og ansigt lidt mere kærlighed med Ultherapy, så det holder sig pænt langt ud i fremtiden.”

Se Evas imponerende før/efter-billeder og læs mere om, hvordan hun blev gravid som 45-årig >> 

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
N’age
Er nu godt og vel halvvejs i min behandling og kan se en kæmpe forandring....
Cecilie Andersen
5
4 dage siden
Fantastiske søde og mega dygtige piger
Fantastiske søde og mega dygtige piger. Det er ikke sidste gang jeg vil have behandling...
marianne jørgensen
5
25. sep 2023
Altid en virkelig god oplevelse
Altid en virkelig god oplevelse, det sødeste personale og en grundig vejledning og ærlig dialog.
Michelle
5
25. sep 2023
Meget stor tilfredsstillelse
Meget stor tilfredsstillelse, super dygtige😊 ...
Inge Jette Tafdrup
5
25. sep 2023
Altid meget informativ og venlig…
Altid meget informativ og venlig service. Det føles trygt :) ...
Jette Stæhr
5
25. sep 2023
Super professionelt
Super professionelt. Alt i top ...
Karin Lindegaard
5
24. sep 2023
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse Jeg blev mødt af profesionelle og dygtige folk, som kunne hjælpe med...
Jane Madsen
5
24. sep 2023
I trygge professionelle hænder
Jeg har længe været ked af mine nedadgående mundvige og stadig forsvindende overlæbe og da...
Katja Madsen
5
23. sep 2023
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af…
Dejlig oplevelse fra man trådte ind af døren ,sød og venlig betjening .5 stjerner fra...
Lis
5
23. sep 2023
Behagelig stemning og proffesionel…
Behagelig stemning og proffesionel betjening ...
Lone Møller Brix-Thomsen