Mød din behandler: Daniella Rothmann

Hos N’AGE er vores tre kerneværdier etik, æstetik og sikkerhed. Disse tre værdier gennemsyrer vores klinikker – især hos vores fantastiske kosmetiske sygeplejersker. De har både retten til at sige nej til at behandle, hvis de ikke mener, at resultatet bliver naturligt; de har det æstetiske blik for den enkle nordiske minimalisme, og så vægter de din sikkerhed og tryghed over alt andet. I dagens blogindlæg kan du møde Daniella Rothmann, der er kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE Lyngby, og som vil fortælle lidt om, hvilke behandlinger hun er gladest for, og hvilke råd hun altid vil give til dem, der overvejer en kosmetisk behandling.

Daniella Rothmann

Alder: 26 år

Klinik: N’AGE Lyngby

Børn: Ingen børn

Hudtype: Grov og fedtet hud med tendens til urenheder. Har førhen døjet meget med akne

Hvilken behandling ville du aldrig kunne undvære?

“Min absolutte yndlingsbehandling er IPL kombineret med Fraxel! Når man gennem mange år har kæmpet med urenheder, sidder man ofte tilbage med ar eller røde og mørke pigmenteringer efter udbrud. Derfor er IPL-behandlingen blevet min bedste ven, da jeg ikke længere behøver en masse makeup, inden jeg skal ud af døren.

Fraxel har også været en stor game-changer for mit vedkommende, da mine store porer ofte har generet mig meget. Udover at minimere porer booster Fraxel også min hudkvalitet og har derfor gjort det til en helt uundværlig behandling for mig”

Hvad er dit bedste hudplejetip?

“Mit bedste hudplejetip er helt sikkert at investere i klinisk hudpleje. Jeg siger altid, at det er en skam at betale for gode behandlinger, hvis man ikke forebygger og korrigere med gode hudplejerutiner derhjemme!

Derudover så brug øjencreme! Det er så vigtigt med en god øjencreme, da molekylerne omkring øjnene er så små, at de store molekyler, vi bruger til resten af vores ansigt, ikke kan trænge igennem. Øjenområdet er typisk der, vi ser de første aldringstegn, så pas godt på det!”

Daniellas hudplejerutine

Morgen

 1. Exfoliating Cleanser
 2. Dual Action Scrub (2-3 gange om ugen)
 3. Blemish + Age Toner
 4. Daily Power Defense
 5. Blemish + Age Defense
 6. A.G.E. Interrupter
 7. Eye Brightening Crème
 8. Smart Tone Broad Spectrum SPF50+
Exfoliating Cleanser / Dual Action Scrub / Blemish + Age Toner / Daily Power Defense / Blemish + Age Defense / A.G.E. Interrupter / Eye Brightening Crème / Smart Tone Broad Spectrum SPF50+

Aften

 1. Exfoliating Cleanser
 2. Blemish + Age Toner
 3. Wrinkle + Texture Repair
 4. Glycolic 10 Renew Overnight
 5. Eye Brightening Crème
Exfoliating Cleanser / Blemish + Age Toner / Wrinkle + Texture Repair / Glycolic 10 Renew Overnight / Eye Brightening Crème

Hvad er dit ultimative favoritprodukt?

“Mit yndlingsprodukt er uden tvivl min Eye Brightening Crème. Jeg er nemlig typen, som døjer meget med hævede øjne om morgenen, og her har den her virkelig gjort en forskel!

Den modvirker hævelser i øjenomgivelserne supereffektivt, samtidig med at den lysner og indeholder en smule retinol, så den også arbejder med de fine linjer omkring øjnene. Kæmpe anbefaling fra mig!”

Daniellas bedste råd til dig, der overvejer en kosmetisk behandling

“Mit bedste råd er at gå til en dygtig behandler og en klinik, som tør at sige nej. Sikkerhed og etik er en kæmpe del af det, vi laver til dagligt. Jeg startede selv tidligt ud med Restylane i læberne, inden jeg selv blev kosmetisk sygeplejerske, og jeg ville ønske, at en professionel havde rådgivet og vejledt mig i en anden behandling end denne, da mine læber ikke så naturlige ud længere. Heldigvis kan man opløse filler!

Derfor er mit bedste råd at vælge en klinik, hvor der bliver set på harmonien og balancen i det enkelte ansigt og derfra lavet en behandlingsplan. Det er vigtigt, når man lægger sit ansigt i hænderne på et andet menneske, at man stoler på, at de vejleder dig med æstetisk ekspertise og stærk etik.”

Tak til vores mange glade kunder

5
3 dage siden
Astrid , Vejle. SÅ dygtig !
Astrid, Vejle afd. BEDSTE anbefaling. Astrid er MEGA dygtig! Lytter, undersøger og finder frem til...
karina bolund
5
09. jul 2024
Virkelig et sødt personale
Virkelig et sødt personale. Man føler sig i gode hænder her. ...
Nadia
5
09. jul 2024
‘Over sø og land’ ….
Jeg følte mig meget velkommen i en rar og afslappet atmosfære i receptionen. Og det...
Tina Knudsen
5
08. jul 2024
Meget sød sygeplejerske
Meget sød sygeplejerske, jeg følte mig i gode hænder, og trygge omgivelser. Kan varmt anbefales,...
Kunde Kate Funch
5
08. jul 2024
Dejlig atmosfære
Dejlig atmosfære, jeg blev “taget i hånden” gennem hele processen ❤️ ...
Lise Kamstrup
5
08. jul 2024
Man føler sig altid velkommen
Man føler sig altid velkommen på Kongens Nytorv, personalet er søde og venlige. Selve behandlingen...
Berit A.
5
05. jul 2024
10 ⭐️⭐️
Hvis jeg kunne, havde jeg givet 10 ⭐️ Meget kompetent, ærlige og dygtigt personale. Føler...
lena
5
04. jul 2024
Jeg har har kun godt at sige🤩
Jeg har har kun godt at sige🤩 Inden mit første besøg var jeg lidt bekymret...
Trine Guldager Petersen
5
02. jul 2024
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan…
Altid god tillidsfuld dialog om hvordan jeg gerne vil have det. Elsker at komme hos...
Rikke Pazdecki
5
01. jul 2024
Super venligt personale der tog godt…
Super venligt personale der tog godt imod mig og meget professionel behandling! ...
Marianne Høgh