Mød din behandler: Emilie Schou Petersen

Alle kosmetiske sygeplejersker hos N’AGE er specialuddannede eksperter i at skabe naturlige resultater, der passer til lige præcis dig. Vores brede behandlingsportefølje kan virke uoverskuelig, hvis man overvejer en kosmetisk behandling – derfor har vi spurgt nogle af vores kosmetiske sygeplejersker, hvilke behandlinger de selv ikke kan undvære, hvordan de plejer deres hud til daglig, og hvad deres bedste råd er til dig, som overvejer en kosmetisk behandling. I dag tager skønne Emilie Schou Petersen scenen og deler ud af sine egne erfaringer og faglige viden!

Emilie Schou Petersen

Alder: 31 år

Børn: Ingen børn – men en lille hund!

Klinik: N’AGE Østerbro

Hudtype: Grov hudstruktur med tendens til urenheder

Hvilken behandling ville du aldrig kunne undvære?

“Den mest uundværlige behandling for mig er botox i panden og mellem brynene. Det er nu, at rynkerne begynder at vise sig så småt, og derfor vil jeg gerne komme dem i forkøbet. Derudover knuselsker jeg også Fraxel i kombination med IPL. Den kombination giver nemlig både glød, ensartethed og er god til min lidt grovere hudstruktur.”

Hvad er dit bedste hudplejetip?

“Mit bedste tip, som jeg også selv gør brug af, er at rense sin hud, et stykke tid inden man går i seng. På den måde er man ikke så træt, at man ikke orker den store hudplejerutine. Jeg gør det nogle gange, lige efter at jeg har spist, eller i hvert fald et par timer før jeg skal i seng.

Ud over mit rensetip er der jo det ultimative hudplejetip: Du skal huske at bruge solcreme – hele året! Solens stråler er hudens værste fjende, fordi den fremmer pigmentering, rynker og forværrer udseendet på ar. Det kan du komme i forkøbet ved at bruge solcreme dagligt!”

Emilies hudplejerutine

Morgen

 1. Exfoliating Cleanser
 2. Exfoliating Polish
 3. Complexion Renewal Pads
 4. Daily Power Defense
 5. H.A. Intensifier
 6. Youth Eye Complex
 7. Smart Tone Broad Spectrum SPF50
Exfoliating Cleanser / Exfoliating Polish / Complexion Renewal Pads / Daily Power Defense / H.A. Intensifier / Youth Eye Complex / Smart Tone Broad Spectrum SPF50

Aften

 1. Exfoliating Cleanser
 2. Complexion Renewal Pads
 3. Active Serum
 4. Wrinkle + Texture Repair
 5. Youth Eye Complex
Exfoliating Cleanser / Complexion Renewal Pads / Active Serum / Wrinkle + Texture Repair / Youth Eye Complex

Hvad er dit ultimative favoritprodukt?

“Mit nye favoritprodukt er helt sikkert Active Peel System! Jeg prøvede først en enkelt, og nu har jeg bestilt hele sættet hjem. Den dybdegående kemiske eksfoliering giver simpelthen den flotteste glød – med det samme! Derudover vil jeg lige slå et slag for Complexion Clearing Masque, der er et fantastisk produkt til hud med tendens til urenheder. Jeg bruger den også som spot treatment, hvis jeg lige får en enkelt bums – så er den væk igen dagen efter.”

Emilies bedste råd til dig, der overvejer en kosmetisk behandling

“Mit bedste råd er, at hvis du overvejer en kosmetisk behandling, så book en konsultation hos os, så du kan høre, hvad mulighederne er. Samtalen er både gratis og uforpligtende, og så handler den bare om, hvad du kunne tænke dig, og hvad vi vil kunne gøre ved det – helt stille og roligt.

Det er helt normalt at have mange tanker frem og tilbage omkring en kosmetisk behandling, men det er jo det, vi er her for. Vi prøver aldrig at prakke dig noget på, som du ikke ønsker eller har brug for.”

Tak til vores mange glade kunder

5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic