Hvilke behandlinger får Saszeline hos N’AGE?

Hvordan er det muligt at se så brandgodt ud i en alder af 37 år? Der er ikke en rynke eller fin linje at finde på Saszeline. Der er ingen tvivl om, at hun holder sig rigtig godt. Selvom Saszeline holder sig utroligt godt, så er hun også mor til to og en generel travl kvinde. Derfor er vi hos N’AGE stolte af at kunne være med til at vedligeholde hendes naturlige udseende.

 

Hvad er din favorit behandling hos N’AGE?

Restylane Skinbooster i mine læber. Jeg elsker resultatet! Jeg har kun fået lavet behandlingen to gange de seneste to år, men jeg har alligevel kunne se et enormt effektivt, men naturligt resultat. Behandlingen ændrer ikke på mine læber, den giver dem bare et lille ”puf” – ligesom da jeg var 20. Jeg synes ikke det er pænt, når man kan se, at noget er lavet, hvilket jeg også understregede ved mit første besøg hos N’AGE. Jeg mener kun, at man skal støtte op om sit udseende; ikke ændre eller erstatte” – Saszeline.

Vi er helt enige. Hos N’AGE behandler vi ikke bare for at gøre det. Vi vejleder kun i naturlige resultater, der passer til den enkelte. Eksempelvis har Saszeline ved hendes seneste to besøg ikke fået Restylane Skinbooster som planlagt, da hendes egen kollagenproduktion er blevet boostet så meget, at det ikke har været nødvendigt.

”Jeg har nu to gange oplevet at få et nej. Jeg synes det er fedt, at man bare er ærlig omkring det. Det har jeg stor respekt for.” – Saszeline.

Saszeline Dreyer

Endnu ingen botox til Saszeline

Selvom det kan være svært at tro, så er Saszeline endnu ikke blevet behandlet med Botulinum Toxin, også kendt under navnet botox.

 

”Jeg bliver altid spurgt om, hvem der behandler mig med botox, fordi det ser så naturligt ud. Sandheden er, at jeg endnu ikke har haft behov for det. Jeg har derfor haft glæde af nogle af de andre behandlinger, der er ved N’AGE. Jeg synes, det er sjovt at prøve lidt forskelligt.” – Saszeline.

 

Hvilke andre behandlinger har du fået hos N’AGE?

Permanent hårfjerning med IPL

”Jeg bliver behandlet med IPL for at nedbryde min hårvækst under armene, på benene og ved bikinilinjen. Jeg har markant mindre hårvækst allerede, selvom jeg endnu ikke er færdig med alle mine behandlinger.” – Saszeline. 

Coolsculpting og Ultherapy

Coolsculpting har virkelig virket på mig. Jeg har længe haft et uønsket fedtdepot på nedre mave, også selvom jeg træner. Jeg kan tydeligt mærke, at den er reduceret. Man skal dog ikke forvente, at behandlingen kan gøre det hele for en. Den skubber mere bare en i den rigtige retning. Mit behandlingsforløb med Ultherapy har også været for at optimere området ved nedre mave. Jeg har et ønske om at få huden strammet op efter mine to fødsler. Jeg glæder mig til at se resultatet, når jeg på et tidspunkt har færdiggjort mine behandlinger med Ultherapy.” – Saszeline.

Vidste du…

at Coolsculpting med fordel kan kombineres med Ultherapy, hvis du efter en fødsel både ønsker fedtreduktion og opstramning af huden? Coolsculpting reducerer sikkert og permanent de genstridige fedtdepoter, og Ultherapy giver et naturligt løft.