Se det nye N’AGE og mød smukke Rikke May

“Alle ved, at hvis en kvinde føler sig godt tilpas, så er hun ikke til at skyde igennem”

Som du måske har bemærket, så har vi ændret lidt på N’AGE logoets former. Vi har givet det en opfriskning og foryngelseskur. For N’AGE har faktisk 14 år på bagen! Og som de mest erfarne inden for æstetiske skønhedsbehandlinger i Danmark, så er vi om nogen optagede af at holde udseendet smukt, frisk og ungdommeligt!

Vi rører ikke ved det indvendige! N’AGE er stadig bygget på værdierne Æstetik, Etik og Sikkerhed. Og så har vi med ”N’AGE nordic” haft et behov for at fortælle, at vi holder fast i det nordiske skønhedsideal; det naturlige, det friske og det glade – for kvinder og mænd med rank ryg, som ønsker at se godt ud!

Derfor er det også rigtig dejligt at kunne afsløre vores nye ambassadør, Rikke May, som passer perfekt ind hos N’AGE. En kvinde på 35 år med rødder i Fyn, bopæl i Singapore og ben i næsen! Rikke May er model, blogger, mor, hustru og en masse andet. Og så har hun hang til rosé, Nik & Jay og gode grin, skønhed og mode.

Rikke May er vild med behandlingerne hos N’AGE – de holder begyndende aldringstegn væk – altså undtagen smilerynkerne, hvor alle de gode grin sidder! Og hvor de skal blive siddende!

Og her kan I møde den 35-årige, smukke kvinde og få et indblik i, hvem hun er, og hvad hun står for:

Rikke May, udover at være N’AGEs nyeste ambassadør, hvad kan du så ellers fortælle om dig selv?

Jeg hedder Rikke May, jeg er 35 år gammel og bor i Singapore på 2. År med min familie. Min kæreste og datter Bella på 9 år. Jeg har flere års erfaring både fra modebranchen men også Beauty branchen, hvor jeg har lavet PR for mange udenlandske brands. Jeg elsker alt, hvad der har med skønhed at gøre, og jeg prøver selv at gøre meget for at holde mig fit og spise sundt – og så selvfølgelig ændre de ting, der gør mig ked af det. Jeg har igennem årene selv fået Botulinum Toxin i panden, og hvor der ellers trængte. Jeg har fået fedtudsugninger på mine knæ, fedtfrysning på hofterne og fået et brystløft. Jeg er åben over for alle slags behandlinger, hvis jeg kan se, det kan gavne mig og give mig det resultat, jeg gerne vil opnå med den rigtige erfaring.

Hun fortsætter:

Min baggrund er inden for modebranchen, hvor jeg har arbejdet i 12 år som sælger. Jeg har været med til at starte flere udenlandske brands i Danmark, så som Stella McCartney lingeri, SPANX og Hanky Panky. Jeg har været salgsansvarlig for DAY Birger et Mikkelsen, Moncler og NAJA LAUF – alle gode brands med en høj profil. Det har været creme de la creme, jeg har arbejdet med. Også når det kom til kunderne. Mennesker der har vidst, hvad de ville, og hvordan man skulle se ud. Folk der var meget pertentlige, passer godt på sig selv og ikke slækker de steder, hvor man kan booste sit ydre.

Hvorfor var lige præcis N’AGE et brand, du har ønsket at repræsentere?

Da jeg blev spurgt, om jeg ville repræsentere N´AGE, var jeg ikke et sekund i tvivl. Jeg tror faktisk også, jeg kom til at råbe lidt for hurtigt og højt ‘JA’. Noget der ligger højt på min liste, når jeg skal have foretaget behandlinger er tryghed – og den har jeg altid haft, når jeg har besøgt N´AGE. De gør aldrig noget uden, at reglerne bliver fulgt. Det beundrer jeg virkelig. At mit utålmodige sind så nogen gange kan blive helt desperat over 2 dages betænkningstid, er en anden sag. For når jeg tænker over det, så er det jo netop dét, jeg blandt andet elsker N’AGE for! Sikkerheden I, at man ikke rusher ud i noget, der ikke er gennemtænkt. Nogle gange kan man blive grebet af en idé, men der har jeg oplevet N’AGEs dygtige kosmetiske sygeplejersker gribe ind og sige ”Ej, det er altså unødvendig” eller ”det synes jeg ikke vil se naturligt ud til dig”. Det har en kæmpe værdi for mig.

Hvordan oplever du de begyndende aldringstegn?

Jeg er næsten lige fyldt 35 år, og jeg har nok aldrig kæmpet mindre med alderen, end jeg gør nu. Jeg følte nok før, at jeg hele tiden var et skridt bagud og aldrig helt tilfreds med min krop. Det er jeg heller ikke nu, men nu har jeg vendt det til, at det kan ændres, og at jeg kan nå mit mål. Så er der ingen grund til at ‘banke sig selv i hovedet’ og være så hård mod sig selv. Man bør i stedet have et åbent sind og vide, hvor der er vilje, er der vej! Jeg har ro i sindet. Jeg har erfaringen, og jeg hopper ikke bare ud og får en tatovering, som jeg måske gjorde, (det gjorde jeg) da jeg var 25.. Jeg ved præcis nu, hvad jeg gerne vil ændre på, og hvordan jeg kan komme i mål med det uden, at jeg overskrider mine egne grænser, for jeg er faktisk ret klar over, hvor de går! Og hvis jeg ikke selv kan finde en løsning, så ved jeg, at N’AGE nok skal være der til at guide mig i den rigtige retning.”

Hvad betyder det for dig at være i midten af 30’erne – hvordan omfavner du din alder?

Det betyder ingenting for mig at blive ældre sådan på papir. Det gør mig lidt stresset. Jeg kan se min krop søger mod jorden, og jeg skal kæmpe endnu hårdere og træner endnu mere, end jeg skulle, da jeg var yngre. Det kunne jeg godt undvære.” Griner Rikke May.

Hvad er dit forhold til kosmetiske behandlinger?

Jeg har altid haft et åbent sind, når det kom til folk, der kæmpede med nogle ting, de gerne ville ændre. Jeg har også respekteret de valg, de har taget. Det er ikke altid, jeg har forstået dem, men man skal have rummeligheden til at respektere det. Jeg har dog aldrig forstået dem, der er gået efter det hurtige, billige fix, hvor de er hoppet på en deal for at spare penge! For er der noget, der er vigtigst for mig, så er det sikkerheden! Jeg synes, at det er langt vigtigere at blive vejledt af kompetente folk til den rigtige behandling frem for bare at hoppe på den billigste – det er ret dyre lærepenge, hvis det går galt.”

Lyder det fra Rikke May, og hun fortsætter:

Jeg har heller aldrig forstået dem, der ikke vil sige, hvad de har fået lavet. I min verden er det ikke noget, man skal være flov over. Alle ved jo, at man ikke er født med strittende bryster og rynkefri pande. Det er næsten synd, når folk prøver at lade som om, de er ‘all au natural’, når man ved, det ikke er sagen. Vær stolt af, at du tager vare på dig selv og på din krop! Vær stolt af, at du ikke bare tillader at gå i forfald, og at du har modet til at ændre det, der gør dig ked af det og få dig selv til at blomstre. For alle ved, at hvis en kvinde føler sig godt tilpas, så er hun ikke til at skyde igennem.

For Rikke handler det om at være bevidst omkring sig selv:

Jeg synes, det er vigtigt, at man laver en pagt med sig selv om, hvor ens grænse går. Man kan hurtigt glemme grænsen, da ens ‘normal’ rykker sig i takt med de behandlinger, man får lavet. Jeg selv er 100% klar over, at jeg aldrig vil få lavet læber. Det er én ting, jeg altid har sagt. Det er nok også fordi, jeg lige nu har meget fyldige læber, og det er noget af dét, jeg elsker ved mig selv – hvor jeg for en gang skyld er tilfreds. Men jeg har set mine veninder få det lavet, som jeg aldrig havde troet ville gøre det. Men hvis jeg en dag står med trætte kysselæber, så kan man da heller ikke se min røv for bare skosåler! Så sidder jeg da i stolen hos N’AGE og får det lavet. Men man skal passe på sig selv og sin krop. Og hvis man kan holde sig indenfor de grænser, så tror jeg, man er godt på vej.

Tak til vores mange glade kunder

5
12 timer siden
Kompetent personale!
Jeg har/er super glad og tilfreds med mit forløb hos N’Age i Vejle! De er...
Amalie Wibrand
5
17 timer siden
God oplevelse!
God oplevelse! ...
Anna
5
18 timer siden
Professionel og tryg behandling
Jeg følte mig godt modtaget ved den gratis konsultation og senere ved 1. behandling hos...
Lisbeth Frederiksen
5
18 timer siden
Vanedannende
Vanedannende. :-) Man er i hænderne på søde og dygtige medarbejdere hver gang. ...
Bente
5
1 dag siden
Er begyndt på behandling hos N’Age i…
Er begyndt på behandling hos N’Age i Vejle ved Simone og er super glad og...
Betina Jacobsen
5
1 dag siden
Altid en god oplevelse hos N’age!
Altid en god oplevelse hos N’age! ...
Isabella
5
1 dag siden
Rigtig god
Rigtig god, positiv behandling, god service og grundig information. ...
Lise Sørensen
5
2 dage siden
Tryghed
Tryghed, god tid ...
Astrid Højlund
5
2 dage siden
Man føler sig i gode hænder
Man føler sig i gode hænder, og der er virkelig god service. ...
Vickie
5
3 dage siden
Er så glad for mit forløb hos N’AGE!
Jeg har været så glade for mit forløb hos N’AGE. De er super dygtige og...
Ida Marie Jessen