Victoria Quitzau: Skinbooster er vejen til lækker glød

Naturlig skønhed, ungdommelig glød og forfængelighed. Det er tre elementer, som vores nye, smukke ambassadør Victoria Quitzau besidder.

Selvom naturlig skønhed er et subjektivt begreb, så er de fleste alligevel enige: Det handler om at være den bedste udgave af sig selv. Det er den enkeltes unikke ansigtstræk, der skaber den helhed, vi kalder naturlig skønhed, og selvom man måske kan ønske sig samme gener som supermodellerne, så har vi endnu ikke mødt nogle smukke kvinder, der hviler på beauty-laurbærrene.

Victoria Quitzau
Victoria Quitzau og Ida Bille Brahe, ejer af og kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE.

Naturlig glød slår et godt filter

Det er næsten umuligt ikke at lade sig friste af de tusinde Instagram-filtre og -redigeringsprogrammer, der med et tryk kan gøre din hud smukkere. Men bag filteret er der virkeligheden i spejlet. Hvorfor ikke droppe filteret og få en smuk hud med en Skinbooster-behandling i stedet for?

Victoria er blot en af vores ambassadører, der er helt vilde med Restylane Skinbooster-behandling:

– Selvom jeg er tilfreds med mit udseende, har jeg eksempel altid ønsket en mere flot og fugtet hud, og jeg har af helbredsmæssige årsager fået fjernet to skønhedspletter i ansigtet, som har efterladt små ar. Jeg blev af N’AGE anbefalet en Skinbooster-behandling, som har hjulpet utroligt meget. Min hud er meget mere fugtet, og synligheden af arrene er blevet udjævnet og mindre, siger Victoria.

“Det skal være okay at være lidt forfængelig – også i en ung alder”

Victoria Quitzau

Vil du gerne vide, hvad Skinbooster kan gøre for din hud? Så skal du booke en gratis konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske.

– Alt med måde – men jeg synes, at det skal være okay at være lidt forfængelig og gå op i sit udseende, for man har jo kun det ene udseende, som man er blevet givet. Hvorfor ikke være den bedste udgave af det? Jeg er ikke ude på at ligne en anden person, og jeg er egentlig heller ikke rynkeforskrækket – jeg vil bare holde ved lige og forebygge. Og som Ida så fint sagde til mig til min konsultation: ”Vores fornemmeste opgave er at sikre, at det unaturlige ikke bliver naturligt”. Der vidste jeg, at jeg var i trygge hænder, fortæller Victoria om sine overvejelser.

Hvad gør Restylane Skinbooster?

Restylane Skinbooster udglatter de små, fine linjer i huden med øjeblikkelig effekt. Derudover hydrerer den huden, så den fremstår mere glat og frisk – den giver altså en dejlig glød. Den injiceres i meget små doser under huden, hvor den binder fugt og giver en dyb hydrering indefra. Ikke nok med, at huden synligt forynges, samtidig forbedres også både hudens elasticitet og struktur. Restylane nedbrydes naturligt i løbet af 12 måneder.

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Isabella er god til af følge op
Isabella er god til af følge op, så man føler sig set og hørt ...
Gitte Müller
5
1 dag siden
Man føler sig velkommen i de lækre…
Man føler sig velkommen i de lækre omgivelser. Personalet er dygtige og søde. Man føler...
Mette
5
1 dag siden
Jeg føler mig altid i trygge og gode…
Jeg føler mig altid i trygge og gode hænder hos N’AGE Aarhus. Dygtige og kompetente...
Rikke
5
1 dag siden
God oplevelse
Man bliver altid mødt af venlige og professionelle behandlere. ...
Simone
5
1 dag siden
Professionel klinik med fantastik service
Jeg har benyttet mig af N'AGEs klinik i Aarhus gennem de sidste 2 år, og...
Maude J.
5
1 dag siden
Sødeste og mest professionelle personale!
Sødeste og mest professionelle personale. Virkelig god oplevelse! Kommer helt sikkert igen :-) ...
Anna
5
1 dag siden
Altid en rigtig god oplevelse
Tak for et altid fantastisk resultat ❤️ ...
mkk
5
1 dag siden
Imødekommenhed og professionel…
Imødekommenhed og professionel behandling. ...
Fru Susanne Maria Lamhauge
5
2 dage siden
Jeg kan klart anbefale N'Age.
Jeg kan klart anbefale N'Age. Yderst profesionelle behandlere og resultatet er jeg super tilfreds med....
Marianne Petersen
5
2 dage siden
Kæmpe anbefaling
Jeg har lige fået restylane- behandling igen. Som altid er Nage meget kompetence, samt dygtige...
Lene Trier