Victoria Quitzau: Skinbooster er vejen til lækker glød

Naturlig skønhed, ungdommelig glød og forfængelighed. Det er tre elementer, som vores nye, smukke ambassadør Victoria Quitzau besidder.

Selvom naturlig skønhed er et subjektivt begreb, så er de fleste alligevel enige: Det handler om at være den bedste udgave af sig selv. Det er den enkeltes unikke ansigtstræk, der skaber den helhed, vi kalder naturlig skønhed, og selvom man måske kan ønske sig samme gener som supermodellerne, så har vi endnu ikke mødt nogle smukke kvinder, der hviler på beauty-laurbærrene.

Victoria Quitzau
Victoria Quitzau og Ida Bille Brahe, ejer af og kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE.

Naturlig glød slår et godt filter

Det er næsten umuligt ikke at lade sig friste af de tusinde Instagram-filtre og -redigeringsprogrammer, der med et tryk kan gøre din hud smukkere. Men bag filteret er der virkeligheden i spejlet. Hvorfor ikke droppe filteret og få en smuk hud med en Skinbooster-behandling i stedet for?

Victoria er blot en af vores ambassadører, der er helt vilde med Restylane Skinbooster-behandling:

– Selvom jeg er tilfreds med mit udseende, har jeg eksempel altid ønsket en mere flot og fugtet hud, og jeg har af helbredsmæssige årsager fået fjernet to skønhedspletter i ansigtet, som har efterladt små ar. Jeg blev af N’AGE anbefalet en Skinbooster-behandling, som har hjulpet utroligt meget. Min hud er meget mere fugtet, og synligheden af arrene er blevet udjævnet og mindre, siger Victoria.

“Det skal være okay at være lidt forfængelig – også i en ung alder”

Victoria Quitzau

Vil du gerne vide, hvad Skinbooster kan gøre for din hud? Så skal du booke en gratis konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske.

– Alt med måde – men jeg synes, at det skal være okay at være lidt forfængelig og gå op i sit udseende, for man har jo kun det ene udseende, som man er blevet givet. Hvorfor ikke være den bedste udgave af det? Jeg er ikke ude på at ligne en anden person, og jeg er egentlig heller ikke rynkeforskrækket – jeg vil bare holde ved lige og forebygge. Og som Ida så fint sagde til mig til min konsultation: ”Vores fornemmeste opgave er at sikre, at det unaturlige ikke bliver naturligt”. Der vidste jeg, at jeg var i trygge hænder, fortæller Victoria om sine overvejelser.

Hvad gør Restylane Skinbooster?

Restylane Skinbooster udglatter de små, fine linjer i huden med øjeblikkelig effekt. Derudover hydrerer den huden, så den fremstår mere glat og frisk – den giver altså en dejlig glød. Den injiceres i meget små doser under huden, hvor den binder fugt og giver en dyb hydrering indefra. Ikke nok med, at huden synligt forynges, samtidig forbedres også både hudens elasticitet og struktur. Restylane nedbrydes naturligt i løbet af 12 måneder.

Tak til vores mange glade kunder

5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic