Victoria Quitzau: Skinbooster er vejen til lækker glød

Naturlig skønhed, ungdommelig glød og forfængelighed. Det er tre elementer, som vores nye, smukke ambassadør Victoria Quitzau besidder.

Selvom naturlig skønhed er et subjektivt begreb, så er de fleste alligevel enige: Det handler om at være den bedste udgave af sig selv. Det er den enkeltes unikke ansigtstræk, der skaber den helhed, vi kalder naturlig skønhed, og selvom man måske kan ønske sig samme gener som supermodellerne, så har vi endnu ikke mødt nogle smukke kvinder, der hviler på beauty-laurbærrene.

Victoria Quitzau
Victoria Quitzau og Ida Bille Brahe, ejer af og kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE.

Naturlig glød slår et godt filter

Det er næsten umuligt ikke at lade sig friste af de tusinde Instagram-filtre og -redigeringsprogrammer, der med et tryk kan gøre din hud smukkere. Men bag filteret er der virkeligheden i spejlet. Hvorfor ikke droppe filteret og få en smuk hud med en Skinbooster-behandling i stedet for?

Victoria er blot en af vores ambassadører, der er helt vilde med Restylane Skinbooster-behandling:

– Selvom jeg er tilfreds med mit udseende, har jeg eksempel altid ønsket en mere flot og fugtet hud, og jeg har af helbredsmæssige årsager fået fjernet to skønhedspletter i ansigtet, som har efterladt små ar. Jeg blev af N’AGE anbefalet en Skinbooster-behandling, som har hjulpet utroligt meget. Min hud er meget mere fugtet, og synligheden af arrene er blevet udjævnet og mindre, siger Victoria.

“Det skal være okay at være lidt forfængelig – også i en ung alder”

Victoria Quitzau

Vil du gerne vide, hvad Skinbooster kan gøre for din hud? Så skal du booke en gratis konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske.

– Alt med måde – men jeg synes, at det skal være okay at være lidt forfængelig og gå op i sit udseende, for man har jo kun det ene udseende, som man er blevet givet. Hvorfor ikke være den bedste udgave af det? Jeg er ikke ude på at ligne en anden person, og jeg er egentlig heller ikke rynkeforskrækket – jeg vil bare holde ved lige og forebygge. Og som Ida så fint sagde til mig til min konsultation: ”Vores fornemmeste opgave er at sikre, at det unaturlige ikke bliver naturligt”. Der vidste jeg, at jeg var i trygge hænder, fortæller Victoria om sine overvejelser.

Hvad gør Restylane Skinbooster?

Restylane Skinbooster udglatter de små, fine linjer i huden med øjeblikkelig effekt. Derudover hydrerer den huden, så den fremstår mere glat og frisk – den giver altså en dejlig glød. Den injiceres i meget små doser under huden, hvor den binder fugt og giver en dyb hydrering indefra. Ikke nok med, at huden synligt forynges, samtidig forbedres også både hudens elasticitet og struktur. Restylane nedbrydes naturligt i løbet af 12 måneder.

Tak til vores mange glade kunder

5
4 timer siden
Tryghed
Tryghed, god tid ...
Astrid Højlund
5
5 timer siden
Man føler sig i gode hænder
Man føler sig i gode hænder, og der er virkelig god service. ...
Vickie
5
1 dag siden
Er så glad for mit forløb hos N’AGE!
Jeg har været så glade for mit forløb hos N’AGE. De er super dygtige og...
Ida Marie Jessen
5
1 dag siden
Top professionel og kompetent…
Top professionel og kompetent behandling. Jeg var i gode hænder fra start til slut. Behandlerne...
Jonas Boye Krag
5
1 dag siden
Verdens bedste n'age
De har været så søde og hjælpsomme - alle sammen. Jeg har fået den bedste...
Maria
5
1 dag siden
Som altid tilfreds !
Som altid leverer Nage et flot stykke arbejde. Denne gang fik jeg restylane i læberne...
Christina Nielsen
5
2 dage siden
Super service
Jeg fik en virkelig god vejledning, og jeg følte at behandleren gav sig tid til...
R. Pentcheva
5
2 dage siden
Nage er dygtige og lever helt op til…
Nage er dygtige og lever helt op til mine forventninger. De kommer med ideer men...
Line
5
2 dage siden
Meget professionelt
Meget professionelt, dejlige smilende medarbejdere og jeg har fået rigtig god resultat efter den første...
Wasan Salman
5
2 dage siden
Altid top professionel og kompetent…
Altid top professionel og kompetent behandling, men i særdeleshed er troværdigheden et overordnet element, som...
Alice Hjorthøj Schmi