“Som mand handler det bare om at turde at tage springet” – Jesper Nielsen

Vores nye ambassadør, Jesper Nielsen, er en mand med en travl hverdag. Udover at være et kendt ansigt i ejendomsmæglermæglerbranchen, så er han en mand, der på ingen måder går på kompromis med sit velvære. Træning, sund kost og familien er tre vigtige ting for ham. Derfor er det for Jesper ikke unaturligt at gå op i sit udseende.

”Det hele skal hænge sammen, så hvorfor ikke springe ud i det?” – Jesper Nielsen

DET, VI ALLE DRØMMER OM

Selvom det lyder som en kliche, så handler det for de fleste af vores kunder om at være den bedste udgave af sig selv. Det gør det også for Jesper Nielsen:

”Det er ikke kun på grund af mit udadvendte job, at jeg vælger at få kosmetiske behandlinger. Jeg vil bare gerne være den bedst mulige udgave af mig selv, på alle mulige parametre, sådan tror jeg vi alle har det- også os mænd. Når jeg træner, så gør jeg det for at holde mig selv ved lige. Det samme kan man gøre for sit udseende bl.a. med Ultherapy, som er en naturligvis proces, der hjælpes på vej, uden nogle fysiske indgreb. Jeg synes, at vi som mænd skal turde tage snakken, dele det med vores venner, og af den vej bliver det naturligt og mindre tabubelagt. For mig var det meget det med at tage skridtet og finde ud af hvad der var muligt, og sådan tror jeg det er for mange andre mænd. ” – Jesper Nielsen

DET NATURLIGE RESULTAT MED ULTHERAPY

Hvad gør du for at holde dig selv ved lige? De fleste vil svare, at de træner, spiser sundt og plejer deres hud. Det gør Jesper Nielsen også, og nu kan han skrive Ultherapy, som er en genaktivering af en naturlig proces i vores hud, på sin årlige hudplejerutine.

”Som mand er jeg stor tilhænger af det naturlige resultat. Ligesom jeg dyrker sport og spiser sundt, så er det lige så vigtigt for mig, at jeg passer på min hud. Nu har jeg prøvet Ultherapy og jeg er vild med tanken om, at det er en behandling, der ikke går ind og laver om på mit udseende, men blot optimerer og løfter tilbage til mit tidligere udgangspunkt. Jeg er sindssygt spændt på resultatet om et par måneder.” – Jesper Nielsen

HVAD ER ULTHERAPY?

Ultherapy er den mest effektive, ikke-kirurgiske behandling til opstramning af løs hud. Med alderen får vi løs hud, fordi vores hud ikke længere danner lige så meget kollagen, som da vi var unge. Ultherapy leverer energi ned til de dybe og underliggende lag i huden, der stimulerer de kollagene fibre til at stramme sig op, og huden danner selv mere kollagen efter behandlingen.

Du kan læse mere om behandlingen her

Se fantastiske før- og efterbilleder her

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Søde og imødekommende. ...
Signe
5
3 dage siden
God og informativ behandling af…
God og informativ behandling af Josephine. Jeg glæder mig til at se resultatet om nogle...
Anonym
5
3 dage siden
Rigtig god vejledning og behandling!
Rigtig god vejledning og behandling! ...
Marie
5
4 dage siden
Super god behandling
Super god behandling, er tryg hele vejen igennem og resultatet er så fint. ...
Inge Eltong
5
28. jun 2022
Iben er sød og dygtig og lytter til…
Iben er sød og dygtig og lytter til behov. Helt perfekt ...
Naja
5
27. jun 2022
Virkelig tilfreds med både information
Virkelig tilfreds med både information, behandling og resultat. Professionelt og æstetisk! ...
Pia
5
26. jun 2022
Jeg er meget tilfreds med min seneste…
Jeg er meget tilfreds med min seneste behandling med Restylane ...
Gunhild Zacho Maarup
5
21. jun 2022
God rådgivning og vejledning giver ro i maven
God rådgivning og vejledning betyder, at man føler sig godt taget hånd om. Super venligt...
John Darly
5
20. jun 2022
Professionel og grundig behandling.
Professionel og grundig behandling. ...
Anne-Sofie Duch Teglgaard
5
19. jun 2022
En fantastisk oplevelse fra man træder…
En fantastisk oplevelse fra man træder ind ad døren på gl. Kongevej til man går...
Anette