Spørgsmål og svar: Cellulitebehandling

Spørgsmål og svar: Cellulitebehandling

Vi har bedt jer om at stille spørgsmål til vores nye cellulitebehandling, og vi har samlet svarene på dem alle i blogindlægget her. Den bedste måde at få svar på dit spørgsmål til en behandling vil altid være at booke en gratis og uforpligtende konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske. Her vil vi tage afsæt i dit specifikke udgangspunkt, og der er sat god tid af til at tale om behandlingen og stille spørgsmål.

Hvordan virker behandlingen?

For at kunne forklare, hvordan behandlingen virker, må vi starte med, hvordan appelsinhud opstår. Det sker, fordi de bindevævsstrenge, der findes i underhuden og holder huden jævn, bliver svagere med alderen. Mikrocirkulationen i underhuden påvirkes desuden af syreophobning forårsaget af kost og livsstil, og dette kan resultere i en inflammation, hvilket også har betydning for cellulites opståen.

Et behandlingsforløb starter naturligvis altid med en konsultation hos en sygeplejerske. Vi vurderer, hvilket forløb og hvor mange behandlinger du skal have, ud fra dit udgangspunkt. Cellulite kan måles i fire grader, og hvor grad 1 og 2 er de mildeste og kun kræver et forløb på 3 behandlinger, er grad 3 og 4 de sværeste og kræver et forløb på 5 behandlinger.

Selve behandlingen foregår ved, at du får markeret det område, der skal behandles med små prikker. Det er her, cellulitebehandlingen injiceres ind i huden. Injektionen indeholder en potent kombination af:

  • Hyaluronsyre: Stimulerer dannelsen af kollagen i bindevævet
  • Aminosyrer: Reparerer og styrker bindevævsstrengene
  • Bicarbonater (salte): Neutraliserer syreophobningen i underhuden og reducerer inflammation

Behandlingen er unik, fordi metoder, der førhen har været kendt for at reducere cellulite, har destrueret bindevævsstrengene i stedet for at reparere dem. N’AGE er den eneste klinik i Danmark, der tilbyder denne type cellulitebehandling, hvor den faktiske årsag til problemet behandles.

Du kan læse mere om behandlingsforløbet her:

Virker det også på meget svær cellulite?

Vi kan kun vurdere din specifikke situation til en uforpligtende samtale. Dog er cellulitebehandlingen velegnet til alle grader af cellulite, men resultatet afhænger naturligvis af dit udgangspunkt. Jo lavere grad af cellulite, jo pænere bliver resultatet.

Konsultationen er både gratis og uforpligtende. Vores kosmetiske sygeplejersker har testet behandlingen hele weekenden og er trænet i at vurdere, hvilket resultat du kan forvente af cellulitebehandlingen.

Du kan se før- og efterbilleder inde på behandlingssiden her:

Strammer den huden op?

Igen afhænger resultatet af dit udgangspunkt. Cellulitebehandlingen giver en let opstramning, men det er ikke behandlingens primære formål. Ønsker du at opstramme huden, eller døjer du med kreppet hud, vil en af vores andre behandlinger såsom Ultherapy eller Profhilo være ideel at kombinere med cellulitebehandlingen.

Kan den det samme som CoolSculpting?

Selvom cellulitebehandlingen og CoolSculpting begge arbejder i underhuden, hvor fedtcellerne befinder sig, er det to helt forskellige områder, de arbejder på og to helt forskellige behandlingsmetoder. Cellulitebehandlingen er en injektionsbehandling, der målrettet styrker og reparerer bindevævsstrengene i underhuden. Injektionen påvirker udelukkende fedtcellerne ved at afhjælpe inflammation og syreophobning.

CoolSculpting arbejder derimod koncentreret med fedtcellerne. Her er det håndtag, der påsættes på huden i det område, hvor man ønsker en reduktion af fedtceller. Herefter fryses fedtcellerne i 30-45 minutter, hvorefter området med krystalliserede fedtceller masseres. De døde fedtceller udskilles da naturligt over de næste tre måneder gennem lymfesystemet.

De to behandlinger kan med fordel kombineres, hvis du ønsker en reduktion af fedtceller og cellulite i samme område!

Tak til vores mange glade kunder

5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic