Sådan kan du behandle appelsinhud

Sådan kan du behandle appelsinhud

Appelsinhud er en almindelig hudtilstand, der opstår hos 90 % af alle kvinder. Ujævnheden i huden, som typisk opstår på lår, bagdel og hofter, skyldes, at fedtdepoter under huden presser op mod bindevævet. Selvom appelsinhud ikke er farligt, kan det virke æstetisk forstyrrende og for mange være en hindring i hverdagen. Heldigvis tilbyder vi hos N’AGE en effektiv behandling, som helt særligt hjælper med at styrke bindevævet og reducere synligheden af appelsinhud.

Hvordan fungerer vores behandling mod appelsinhud?

Hvor mange behandlinger til appelsinhud kræver en daglig indsats, eksempelvis tørbørstning eller cremer, benytter vi hos N’AGE en avanceret metode til behandling af selve årsagen til appelsinhud. Behandlingen er en injektionsbehandling, hvor en blanding af aminosyrer, hyaluronsyre og salte injiceres direkte i det berørte område. Denne kombination af ingredienser arbejder på flere niveauer i huden for at bekæmpe appelsinhud:

  • Aminosyrer: Appelsinhud opstår delvist som følge af svækkede bindevævsstrenge, og aminosyrer hjælper med at styrke disse indefra. Ved at forbedre bindevævets elasticitet kan vi effektivt reducere ujævnhederne i overfladen.
  • Hyaluronsyre: Hyaluronsyre kan effektivt binde fugt og stimulere dannelsen af kollagen og elastin i huden. På den måde forbedres hudens struktur og spændstighed, hvilket gør huden mere glat og jævn.
  • Bicarbonater (salte): Appelsinhud kan være forbundet med inflammation i vævet, der skyldes en livsstilsbetinget syreophobning, og som sløver mikrocirkulationen i underhuden. Ved at tilføre salte, der ved at neutralisere syreophobningen og dermed har en antiinflammatorisk virkning, forbedres derved blodcirkulationen, hvilket skaber en mere ensartet hudoverflade.
appelsinhud

Hvad kan du forvente af vores appelsinhudsbehandling?

Behandlingen kræver få injektioner og kræver ingen langvarig restitution. Ved at målrette behandlingen til de områder, der er hårdest ramt af appelsinhud, kan du forvente synlige forbedringer i hudens struktur efter et forløb af flere behandlinger. Vi skræddersyr altid behandlingsforløbet efter dine individuelle behov for at sikre de bedst mulige resultater.

Hvorfor vælge N’AGE til behandling af appelsinhud?

Hos N’AGE var vi de første til at introducere behandlingen på det danske marked. Derfor er vi den klinik med absolut størst erfaring inden for behandling af appelsinhud. Når du behandles for appelsinhud hos N’AGE, vil du desuden få en helstøbt vejledning, hvor vi også hjælper dig med at vedligeholde resultatet bedst muligt. Blandt andet ved brug af kollagenpulveret Skingain Plus, som effektivt understøtter behandlingens effekt.

Cellulitebehandlingen er særlig effektiv, fordi den ikke kun behandler de overfladiske tegn på appelsinhud, men også arbejder i dybden med selve årsagen til appelsinhud, der er svage bindevævsstrenge og inflammation i vævet.

Book din konsultation om appelsinhud i dag

Hvis du ønsker at slippe af med appelsinhud og forbedre din huds udseende, er du velkommen til at booke en konsultation hos N’AGE. Vores dygtige kosmetiske sygeplejersker står klar til at rådgive dig om den bedste behandlingsplan til netop din appelsinhud. Vi hjælper dig med at få en mere jævn og fast hud – uden synlig appelsinhud.

Et behandlingsforløb starter naturligvis altid med en konsultation hos en sygeplejerske. Vi vurderer, hvilket forløb og hvor mange behandlinger du skal have, ud fra dit udgangspunkt. Cellulite kan måles i fire grader, og hvor grad 1 og 2 er de mildeste og kun kræver et forløb på 3 behandlinger, er grad 3 og 4 de sværeste og kræver et forløb på 5 behandlinger.

appelsinhud

Spørgsmål og svar om behandling af appelsinhud

Virker det også på meget svær appelsinhud?

Vi kan kun vurdere din specifikke situation til en uforpligtende samtale. Dog er cellulitebehandlingen velegnet til alle grader af appelsinhud, men resultatet afhænger naturligvis af dit udgangspunkt. Jo lavere grad af appelsinhud, jo pænere bliver resultatet.

Konsultationen er både gratis og uforpligtende. Vores kosmetiske sygeplejersker har testet behandlingen hele weekenden og er trænet i at vurdere, hvilket resultat du kan forvente af cellulitebehandlingen.

Du kan se før- og efterbilleder inde på behandlingssiden her:

Strammer behandlingen huden op?

Igen afhænger resultatet af dit udgangspunkt. Cellulitebehandlingen giver en let opstramning, men det er ikke behandlingens primære formål. Ønsker du at opstramme huden, eller døjer du med kreppet hud, vil en af vores andre behandlinger såsom Ultherapy eller Sunekos Body være ideel at kombinere med cellulitebehandlingen.

Fraråder I tørbørstning og cremer?

Nej, men det bør ses som et supplement til behandlingen for at holde resultatet ved lige eller for at forebygge appelsinhud. Effekten af cremer, massage og tørbørstning kræver mere dagligt arbejde end et forløb med cellulitebehandling. På samme måde anbefaler vi også, ligesom med vores andre behandlinger, at man fortsat passer på sin hud og krop gennem en sund livsstil med sund kost, motion og lækre hudplejeprodukter.

Vi anbefaler som nævnt Skingain Plus kollagenpulver og ZO Smoothing Crème.

Kan cellulitebehandling det samme som CoolSculpting?

Selvom behandlingen til appelsinhud og CoolSculpting begge arbejder i underhuden, hvor fedtcellerne befinder sig, er det to helt forskellige områder, de arbejder på og to helt forskellige behandlingsmetoder. Cellulitebehandlingen er en injektionsbehandling, der målrettet styrker og reparerer bindevævsstrengene i underhuden. Injektionen påvirker udelukkende fedtcellerne ved at afhjælpe inflammation og syreophobning.

CoolSculpting arbejder derimod koncentreret med fedtcellerne. Her er det håndtag, der påsættes på huden i det område, hvor man ønsker en reduktion af fedtceller. Herefter fryses fedtcellerne i 30-45 minutter, hvorefter området med krystalliserede fedtceller masseres. De døde fedtceller udskilles da naturligt over de næste tre måneder gennem lymfesystemet.

De to behandlinger kan med fordel kombineres, hvis du ønsker en reduktion af fedtceller og cellulite i samme område!

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
N’AGE Risskov
Mine varmeste anbefalinger går til dygtige Ussa🙏 ...
Runa Enevoldsen
5
13. okt 2024
Tænk at et sted kan være så omsorgsfuld…
Tænk at et sted kan være så omsorgsfuld og et produkt som er Fantastisk altid...
Henrik Frederiksen
5
12. okt 2024
Super god oplevelse med god service😊
Super god oplevelse med god service😊 ...
maria
5
12. okt 2024
Personaler er meget professionelle og…
Personaler er meget professionelle og søde og meget hjælpsomme. De er gode til rådgivning og...
Alma
5
10. okt 2024
N’age springer alle grænserne for hvad…
N’age springer alle grænserne for hvad en god og personlig service er! Jeg giver min...
Signe
5
08. okt 2024
Fantastisk vejledning og behandling
Fantastisk, professionel og samtidig personlig service. Et meget opmærksomt personale. God vejledning. Virkelig god og...
H. Nielsen
5
01. okt 2024
Altid en vidunderlig oplevelse ved…
Altid en vidunderlig oplevelse ved Nage. Jeg bliver behandlet ved Emma, og hun giver bare...
Mie Kristine Jeppesen
5
30. sep 2024
Dejlig oplevelse
Behagelige, rolige og pæne lokaler. Sød velkomst af receptionisten. Sidst men ikke mindst, kyndig guidance...
Pia
5
29. sep 2024
Jeg fik en god forklaring på
Jeg fik en god forklaring på, hvad jeg ønskede at få gjort. ...
Sanne Rasmussen
5
29. sep 2024
Som altid MEGET tilfreds
Som altid MEGET tilfreds. Resultatet ses først efter et par uger. Hvis resultatet ikke er...
Nausikaa Tanne P.