Spørgsmål og svar: Cellulitebehandling

Spørgsmål og svar: Cellulitebehandling

Vi har bedt jer om at stille spørgsmål til vores nye cellulitebehandling, og vi har samlet svarene på dem alle i blogindlægget her. Den bedste måde at få svar på dit spørgsmål til en behandling vil altid være at booke en gratis og uforpligtende konsultation hos en kosmetisk sygeplejerske. Her vil vi tage afsæt i dit specifikke udgangspunkt, og der er sat god tid af til at tale om behandlingen og stille spørgsmål.

Hvordan virker behandlingen?

For at kunne forklare, hvordan behandlingen virker, må vi starte med, hvordan appelsinhud opstår. Det sker, fordi de bindevævsstrenge, der findes i underhuden og holder huden jævn, bliver svagere med alderen. Mikrocirkulationen i underhuden påvirkes desuden af syreophobning forårsaget af kost og livsstil, og dette kan resultere i en inflammation, hvilket også har betydning for cellulites opståen.

Et behandlingsforløb starter naturligvis altid med en konsultation hos en sygeplejerske. Vi vurderer, hvilket forløb og hvor mange behandlinger du skal have, ud fra dit udgangspunkt. Cellulite kan måles i fire grader, og hvor grad 1 og 2 er de mildeste og kun kræver et forløb på 3 behandlinger, er grad 3 og 4 de sværeste og kræver et forløb på 5 behandlinger.

Selve behandlingen foregår ved, at du får markeret det område, der skal behandles med små prikker. Det er her, cellulitebehandlingen injiceres ind i huden. Injektionen indeholder en potent kombination af:

  • Hyaluronsyre: Stimulerer dannelsen af kollagen i bindevævet
  • Aminosyrer: Reparerer og styrker bindevævsstrengene
  • Bicarbonater (salte): Neutraliserer syreophobningen i underhuden og reducerer inflammation

Behandlingen er unik, fordi metoder, der førhen har været kendt for at reducere cellulite, har destrueret bindevævsstrengene i stedet for at reparere dem. N’AGE er den eneste klinik i Danmark, der tilbyder denne type cellulitebehandling, hvor den faktiske årsag til problemet behandles.

Du kan læse mere om behandlingsforløbet her:

Virker det også på meget svær cellulite?

Vi kan kun vurdere din specifikke situation til en uforpligtende samtale. Dog er cellulitebehandlingen velegnet til alle grader af cellulite, men resultatet afhænger naturligvis af dit udgangspunkt. Jo lavere grad af cellulite, jo pænere bliver resultatet.

Konsultationen er både gratis og uforpligtende. Vores kosmetiske sygeplejersker har testet behandlingen hele weekenden og er trænet i at vurdere, hvilket resultat du kan forvente af cellulitebehandlingen.

Du kan se før- og efterbilleder inde på behandlingssiden her:

Strammer den huden op?

Igen afhænger resultatet af dit udgangspunkt. Cellulitebehandlingen giver en let opstramning, men det er ikke behandlingens primære formål. Ønsker du at opstramme huden, eller døjer du med kreppet hud, vil en af vores andre behandlinger såsom Ultherapy eller Profhilo være ideel at kombinere med cellulitebehandlingen.

Kan den det samme som CoolSculpting?

Selvom cellulitebehandlingen og CoolSculpting begge arbejder i underhuden, hvor fedtcellerne befinder sig, er det to helt forskellige områder, de arbejder på og to helt forskellige behandlingsmetoder. Cellulitebehandlingen er en injektionsbehandling, der målrettet styrker og reparerer bindevævsstrengene i underhuden. Injektionen påvirker udelukkende fedtcellerne ved at afhjælpe inflammation og syreophobning.

CoolSculpting arbejder derimod koncentreret med fedtcellerne. Her er det håndtag, der påsættes på huden i det område, hvor man ønsker en reduktion af fedtceller. Herefter fryses fedtcellerne i 30-45 minutter, hvorefter området med krystalliserede fedtceller masseres. De døde fedtceller udskilles da naturligt over de næste tre måneder gennem lymfesystemet.

De to behandlinger kan med fordel kombineres, hvis du ønsker en reduktion af fedtceller og cellulite i samme område!

Tak til vores mange glade kunder

5
2 dage siden
Staffs are friendly
Staffs are friendly and will assure you that their procedure is safe and one should...
Lemelyn Gaddi
5
2 dage siden
Elskede min oplevelse hos n’age følte…
Elskede min oplevelse hos n’age følte mig meget velkommen. Personalet var smilende og hjalp mig...
Mathilde
5
3 dage siden
Bedste udgave af dig selv ung som gammel
Det er for mig, altid hyggeligt, at besøge N’age. Jeg får god behandling og føler...
Susanne Kühl
5
3 dage siden
Jeg har indtil videre været yderst…
Jeg har indtil videre været yderst tilfreds med min behandling. Mai Havskjær ...
MAI HAVSKJAER
5
11. aug 2022
Rigtig kompetent
Rigtig kompetent, sødt og omsorgsfuldt personale. Jeg har fået filler for rander under øjnene af...
Maria
5
09. aug 2022
Naturligt udseende og fod behandling
Fin behandling ...
Rikke
5
04. aug 2022
Altid en fornøjelse at komme hos N’age.
Altid en fornøjelse at komme hos N’age. Professionelt og imødekommende personale. ...
Pernille
5
01. aug 2022
Super behagelig og professionel…
Super behagelig og professionel oplevelse, venter med at bedømme behandlingens effektivitet til efter 2 behandling...
Bjarne Landes
5
01. aug 2022
Professional and good service
Professional and good service ...
Ola
5
01. aug 2022
God og kompetent forløb og behandling
God og kompetent forløb og behandling, kan klart anbefale N'age. ...
kirsten wivel-snejbjerg