Vild med vores Restylane Skinbooster

Vi er meget stolte over, at skønne og seje Christiane Schaumburg-Müller har valgt at tilføje titlen ”N’AGE ambassadør” på sit i forvejen imponerende CV.

Smukke Christiane Schaumburg-Müller begyndte karrieren som professionel danser, blev landskendt i tv-serien ”2900 Happiness” og indtog for alvor sin plads på stjernehimlen som værtinde på ”Vild med Dans”, hvor hun igen i år er at finde.

I dag er hele Danmark på kælenavn med ChriChri, der har fortsat den strålende karriere som ejer af eget forlag, blog-univers, magasin og on-demand tv-kanal.

Der er rift om pladsen på hendes CV, og derfor er vi særligt stolte over, at Christiane også er en af N’AGEs smukke ambassadører, som tør at stå ved, at en stålende hud sommetider kræver mere end en god creme.

Men har man overhovedet brug for kosmetiske behandlinger, når man er skønheds- og modeikon, forfatter til flere livstilsbøger og indehaver af hud og gener, som mange af os misunder?

“Jeg har et job, hvor jeg bruger enormt meget makeup hver dag, for jeg er meget ”på”, og det er vigtigt for mig altid at se soigneret og præsentabel ud. Og det kræver pleje! Desuden har jeg synlige pigmentforandringer i ansigtet, som kommer og går”, fortæller Christiane.

Sådan har jeg det med min hud

Ligesom de fleste andre har hun altså brug for at gøre en ekstra indsats for at holde sin hud i topform, og det ser hun slet ikke som en sur pligt.

“I bund og grund kan jeg godt lide at holde min hud sund – præcis som at holde kroppen sund. Jeg er slank af natur, men ikke sund og stærk – det er jeg nødt til at gøre noget aktivt for. På samme måde er jeg nødt til at gøre noget aktivt for at holde min hud fuld af vitalitet og glød”, fastslår 35-årige Christiane, der faktisk er blevet gladere for sit udseende med alderen.

“Indtil for omkring 10 år siden var jeg ret rund i ansigtet, men så tabte jeg hvalpefedtet, og i dag er jeg meget tilfreds med mit ansigt. I det hele taget har jeg helt klart en større ro omkring mit udseende den dag i dag”, fortæller hun ærligt.

Vild med Restylane Skinbooster

En af de behandlinger, Christiane har fået hos N’AGE, er en let Restylane Skinbooster.

Restylane Skinbooster er en behandling, der tilfører huden hyaluronsyre indefra. På den måde bliver hudens fugtdepoter øjeblikkeligt fyldt op, hvilket gør huden glattere og friskere med en sundere glød, som kan ses straks efter behandlingen.

Jeg er superglad for resultatet! Mit mål med Restylane Skinbooster-behandlingen var mere glød – og det fik jeg”, fortæller Christiane, som egentlig havde forberedt sig på langvarig wellness og derfor var overrasket over, hvor hurtigt behandlingen var overstået.

“Det er faktisk lidt som at være til en virkelig effektiv ansigtsbehandling, hvor formålet er, at du kan gå derfra med hud, der bare smiler af fugt og liv. Her varer resultatet bare ved,” konstaterer hun.

Derhjemme gør SkinCeuticals forskellen

Christiane er også begyndt at bruge nogle af de avancerede hudplejeprodukter fra SkinCeuticals, som N’AGE forhandler.

Det internationalt anerkendte hudplejemærke SkinCeuticals er især kendt for sin seriøse forskning og produkternes indhold af mange aktive ingredienser af højeste kvalitet.

“Jeg er virkelig glad for dem! Jeg skal lige bruge dem lidt længere tid, før jeg kan udtale mig om resultaterne, men indtil videre er de et hit”, lyder det fra Christiane.

På sin badeværelseshylde har hun lige nu skumsæben Soothing Cleanser, den antioxidante serum C E Ferulic, solbeskyttelsen Ultra Facial Defense SPF 50+, hyaluron-boosteren H.A. Intensifier, øjencremen A.G.E. Eye Complex og ansigtscremen Emollience.

“Specielt glad er jeg for Soothing Cleanser, der kan fjerne både et tykt lag makeup og mascara med blot et pump! Det er lige noget for mig”, lyder det begejstret fra Christiane. Der er nemlig brug for effektivitet i en travl hverdag, hvor Christiane ud over at være succesfuld selvstændig businesskvinde også er gift med rapperen L.O.C. og mor til sønnen Constantin.

Alligevel ser hun altid imponerende frisk ud, og mange har sikkert undret sig over, hvad hendes hemmelighed er.

“Jeg elsker at sove og går gerne tidligt i seng for at kunne få mine 8-9 timer – hver aften. Søvn har en stor prioritet for mig, ellers kan jeg simpelthen ikke fungere”, siger Christiane.

Naturlig opstramning med Ultherapy

Skulle hudens friskhed forsvinde, er der flere N’AGE behandlinger, som hun glæder sig til at prøve i fremtiden.

“Der er mange spændende behandlinger, men jeg er særligt nysgerrig omkring Ultherapy”, lyder det fra Christiane.

Ultherapy er en behandling, hvor de dybe hudlag bliver stimuleret ved hjælp af ultralyd, hvilket sætter gang i hudens naturlige produktion af kollagen. Resultatet kan sammenlignes med et ansigtsløft – bare helt uden kniv og ar. Opstramningen sker helt naturligt over de kommende måneder efter behandlingen, og resultatet er langtidsholdbart.

“Det lyder jo næsten for godt til at være sandt, og det er klart en af de behandlinger,  jeg gerne vil høre mere om.

Plejer huden derhjemme med Dermaroller

Endelig har Christiane et ganske særligt forhold til sin Dermaroller, som regenererer hudens egne processer.

“Jeg har brugt Dermaroller i et godt stykke tid og er virkelig fan. Faktisk elsker jeg den lidt! Så jeg skal også se nærmere på de behandlinger, der tilbydes med dermaroller”, fortæller skønne Christiane, som har taget hul på et nyt år med fuld drøn på.

“Der er mange spændende ting i sigte i 2018. Masser af arbejde, masser af ansvar og hovedpine, men i år skulle sidstnævnte gerne skyldes for meget champagne”, smiler hun.

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Imødekommende og service-minded
Imødekommende og service-minded, som ikke ses mange steder 😊 Følte mig velkommen og tryg med...
Tina Jensen
5
2 dage siden
Sød og professionel behandling hos Nage…
Sød og professionel behandling hos N'age i Aarhus :) ...
Julie Seelk
5
2 dage siden
Altid behagelig modtagelse i…
Altid behagelig modtagelse i receptionen. Professionelle behandlere og smukke resultater. ...
Lone Meistrup
5
3 dage siden
Det er altid en dejlig oplevelse
Det er altid en dejlig oplevelse. Man føler sig ventet og velkommen. ...
Helle Gaub
5
3 dage siden
Har fået lavet forskellige behandlinger…
Har fået lavet forskellige behandlinger over tiden, og mødes med stor professionalisme hver gang. Man...
Consumer
5
4 dage siden
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age. Det skønneste personale der er ærlige, kærlige...
Mia
5
4 dage siden
Laser face treatment
I had some laser treatment done on my face and my skin looks much better....
Lydia baril
5
4 dage siden
God behandling
Sød betjening. Man kommer altid til til tiden. ...
Anja
5
15. jun 2024
Virkelig god service
Virkelig god service! Og virkelig godt resultat ...
Ditte Bisgaard
5
15. jun 2024
5 🌟 er ikke nok!
Der findes ikke nok stjerner, der vil afspejle, både den varme men samtidige reelle &...
MSF