Behandlinger med Botox® og Azzalure®

Botulinum Toxin, bedre kendt som mærkerne Botox® eller Azzalure®, er et anerkendt lægemiddel, der har været anvendt i kosmetisk øjemed i over 15 år i hele verden, og det har faktisk været brugt i medicinske sammenhænge siden 1960’erne bl.a. til behandling af spastiske børn og mod skelen og hovedpine, så Botox er et ekstremt gennemtestet præparat.

Vi får dem alle:

Rynker i panden, mellem brynene og omkring øjnene. Det skyldes, at de små muskler i ansigtet konstant trækker sig sammen og får huden til at folde.

Mange mennesker er kede af netop de rynker, fordi de oplever, at de får deres ansigt til at se vredt, stresset og bekymret ud.

Den slags rynker kaldes mimiske, og kan reduceres med Botulinum Toxin, som er et muskelafslappende præparat. Det kendes også under varemærker som Azzalure®, Botox® og Dysport®.

Ved brug af ganske små mængder af Botulinum Toxin, altså fx. Botox eller Azzalure, får man musklerne til at slappe af, så huden og rynkerne udglattes, hvorved man får et mere imødekommende og yngre udtryk.

Vi bryder med fordomme omkring “Botox”

Disse fordomme stammer blandt andet fra mediernes billeder af skrækeksempler af mennesker, som er blevet fuldstændigt mimikløse, eller som konstant ser overraskede ud. Dét vi lægger vægt på i N’AGE, er det naturlige resultat og at skabe balance i ansigtet. Det smukkeste resultat er det resultat, der ikke ses.

Vi reducerer rynken – ikke mimikken

Vores holdning hos N’AGE er, at et ansigt skal være levende. Derfor tilpasser vi behandlingen med Botox/Azzalurre, så dit ansigt fremtræder både naturligt og aldersløst, og så mimikken bevares. Man kan f.eks. lægge flere små doser, så man kun dæmper muskulaturen en smule og derfor beholder både mimik og måske lidt af de små, smukke rynker.

Botulinum Toxin fx. Botox eller Azzalure kan også anvendes til svedbehandlinger hos folk, som oplever, at de sveder meget fx under armene eller i hænderne.

Behandlingerne med Botox/Azzalure udføres af læger og specialuddannede kosmetiske sygeplejersker med mange års erfaring. Inden en behandling med Botox eller Azzalure skal du til en forkonsultation hos en af vores N’AGE hudlæger.

En let og skånsom behandling

Selve behandlingen foretages med en meget fin nål, som injiceres i de valgte områder, og resultatet af en behandling med Botox eller Azzalure ses 3-10 dage efter behandlingen.

Efter første behandling holder resultatet 3-6 måneder. Med tiden bliver resultatet mere holdbart, og der kan gå længere og længere tid mellem behandlingerne.

Inden behandlingen:

Du skal i henhold til Sundhedsstyrelsens regler forkonsulteres inden behandling med Botulinum Toxin (Botox/Azzalure) hos en af vores hudlæger. Udover den kosmetiske vejledning vil du blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen. Herefter har du en betænkningstid på min. 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. Konsultationen er en del af vores service og kan bookes her.

Download Samtykkeerklæring for behandlinger med Botulinum Toxin her

Før- og efter behandling – billeder

Denne kunde har fået en “Botulinum Toxin” behandling mellem brynene og i panden

Denne kunde har fået en kombinationsbehandling med Restylane samt Botulinum Toxin.

Kurven er tom