De små hår på hagen skulle bare dø..

Barbering, sugaring, epilering og waxing – mulighederne for hårfjerning er mange! Desværre har de til fælles, at resultatet er kortvarigt, og at huden bliver rød og kløende. Derfor er permanent hårfjerning blevet en populær og let løsning for mange, der ønsker en blød og glat hud. En af disse var vores smukke ambassadør, Lina Rafn.

“Jeg havde en forfærdelig oplevelse med skægpest ved bikinilinjen, som kom for fuld hammer få dage før et Photo shoot. Der fik jeg for alvor nok af hele barbercirkusset,” fortæller Lina, der derfor valgte at få permanent hårfjerning hos N’AGE.

“Jeg fik permanent hårfjerning i bikini-linjen og udvalgte steder i ansigtet, og for mig har det været helt perfekt! Jeg havde det sådan, at de små hår på hagen bare skulle dø, så jeg er virkelig glad for at være fri for dem!” lyder det fra Lina, der nu har én ting mindre at stresse over i den travle hverdag.

Nyeste teknologi giver resultater – effektivt og sikkert!

Hos N’AGE anvender vi IPL Nordlys fra Ellipse, der er den nyeste teknologi inden for permanent hårfjerning. Behandlingen fungerer ved, at lyshovedet udsender lys, der rammer pigmentet i hårstrået. Her dannes en kortvarig varme, der på få millisekunder destruerer hårsækken, så den ikke længere producerer nye hår.

Permanent hårfjerning anvendes både på mænd og kvinder, og med den nyeste IPL-teknologi kan der fjernes uønsket hår på alt fra lys hud til mørkere hudtyper med mørke hår.

“Jeg sværger simpelthen til IPL Nordlys fra Ellipse, da teknikken kan løse så utroligt mange problemer for vores kunder. Permanent hårfjerning er jo både mere effektiv og langt billigere på sigt! Og med den nyeste teknologi er den også mindre smertefuld,” fortæller Rikke Lindby, som er erfaren kosmetisk sygeplejerske og klinikchef hos N’AGE Odense.

“Med IPL-teknikken kan vi nemlig ikke kun fjerne hår permanent, vi kan også, med forskellige håndtag, forbedre hudkvaliteten, behandle akne-ar, fjerne pigmentpletter og karsprængninger – Sikkert og effektivt!” forklarer Rikke, som har opnået mange smukke resultater med teknologien. Og netop de gode resultater inspirerer mange til at tage skridtet og prøve permanent hårfjerning.

“Som behandler oplever jeg, at permanent hårfjerning er eksploderet i popularitet. Det er alle lige fra 18-årige studerende til mænd og kvinder, som har fortrudt, at de ikke kom for 20 år siden. Som noget helt nyt, kan vi med den nyeste teknologi også fjerne hår på naturligt mørk hud. Det har man aldrig kunnet tidligere!” fortæller Rikke begejstret .

Tak til vores mange glade kunder

5
19 timer siden
At alle medarbejder er venlige
At alle medarbejder er venlige, hjælpsomme har altid tid og smile på læben. ...
Faranak Shams
5
21. jul 2024
Fantastisk oplevelse - også for en nybegynder
Mit første besøg hos N’AGE (Lyngby). Jeg har taget tilløb til en behandling af “bekymringsrynken”...
Kate
5
14. jul 2024
Astrid , Vejle. SÅ dygtig !
Astrid, Vejle afd. BEDSTE anbefaling. Astrid er MEGA dygtig! Lytter, undersøger og finder frem til...
karina bolund
5
09. jul 2024
Virkelig et sødt personale
Virkelig et sødt personale. Man føler sig i gode hænder her. ...
Nadia
5
09. jul 2024
‘Over sø og land’ ….
Jeg følte mig meget velkommen i en rar og afslappet atmosfære i receptionen. Og det...
Tina Knudsen
5
08. jul 2024
Meget sød sygeplejerske
Meget sød sygeplejerske, jeg følte mig i gode hænder, og trygge omgivelser. Kan varmt anbefales,...
Kunde Kate Funch
5
08. jul 2024
Dejlig atmosfære
Dejlig atmosfære, jeg blev “taget i hånden” gennem hele processen ❤️ ...
Lise Kamstrup
5
08. jul 2024
Man føler sig altid velkommen
Man føler sig altid velkommen på Kongens Nytorv, personalet er søde og venlige. Selve behandlingen...
Berit A.
5
05. jul 2024
10 ⭐️⭐️
Hvis jeg kunne, havde jeg givet 10 ⭐️ Meget kompetent, ærlige og dygtigt personale. Føler...
lena
5
04. jul 2024
Jeg har har kun godt at sige🤩
Jeg har har kun godt at sige🤩 Inden mit første besøg var jeg lidt bekymret...
Trine Guldager Petersen