De små hår på hagen skulle bare dø..

Barbering, sugaring, epilering og waxing – mulighederne for hårfjerning er mange! Desværre har de til fælles, at resultatet er kortvarigt, og at huden bliver rød og kløende. Derfor er permanent hårfjerning blevet en populær og let løsning for mange, der ønsker en blød og glat hud. En af disse var vores smukke ambassadør, Lina Rafn.

“Jeg havde en forfærdelig oplevelse med skægpest ved bikinilinjen, som kom for fuld hammer få dage før et Photo shoot. Der fik jeg for alvor nok af hele barbercirkusset,” fortæller Lina, der derfor valgte at få permanent hårfjerning hos N’AGE.

“Jeg fik permanent hårfjerning i bikini-linjen og udvalgte steder i ansigtet, og for mig har det været helt perfekt! Jeg havde det sådan, at de små hår på hagen bare skulle dø, så jeg er virkelig glad for at være fri for dem!” lyder det fra Lina, der nu har én ting mindre at stresse over i den travle hverdag.

Nyeste teknologi giver resultater – effektivt og sikkert!

Hos N’AGE anvender vi IPL Nordlys fra Ellipse, der er den nyeste teknologi inden for permanent hårfjerning. Behandlingen fungerer ved, at lyshovedet udsender lys, der rammer pigmentet i hårstrået. Her dannes en kortvarig varme, der på få millisekunder destruerer hårsækken, så den ikke længere producerer nye hår.

Permanent hårfjerning anvendes både på mænd og kvinder, og med den nyeste IPL-teknologi kan der fjernes uønsket hår på alt fra lys hud til mørkere hudtyper med mørke hår.

“Jeg sværger simpelthen til IPL Nordlys fra Ellipse, da teknikken kan løse så utroligt mange problemer for vores kunder. Permanent hårfjerning er jo både mere effektiv og langt billigere på sigt! Og med den nyeste teknologi er den også mindre smertefuld,” fortæller Rikke Lindby, som er erfaren kosmetisk sygeplejerske og klinikchef hos N’AGE Odense.

“Med IPL-teknikken kan vi nemlig ikke kun fjerne hår permanent, vi kan også, med forskellige håndtag, forbedre hudkvaliteten, behandle akne-ar, fjerne pigmentpletter og karsprængninger – Sikkert og effektivt!” forklarer Rikke, som har opnået mange smukke resultater med teknologien. Og netop de gode resultater inspirerer mange til at tage skridtet og prøve permanent hårfjerning.

“Som behandler oplever jeg, at permanent hårfjerning er eksploderet i popularitet. Det er alle lige fra 18-årige studerende til mænd og kvinder, som har fortrudt, at de ikke kom for 20 år siden. Som noget helt nyt, kan vi med den nyeste teknologi også fjerne hår på naturligt mørk hud. Det har man aldrig kunnet tidligere!” fortæller Rikke begejstret .

Tak til vores mange glade kunder

5
07. mar 2024
Bedste oplevelse alitid tak❤️
Bedste oplevelse alitid tak❤️ ...
Aqsa Syed
5
29. feb 2024
Super god oplevelse i Odenses N’Age
Super god oplevelse i Odenses N’Age. Flot resultat, og føler sig i trygge hænder. ...
Ann-Sofie
5
28. feb 2024
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic