En nordisk skønheds bekendelser

Smukke Rikke May får også hjælp
Du har uden tvivl set N’AGEs ansigt, smukke Rikke May, før. Hun er blogger, mor, iværksætter med eget tøjmærke og bosat i Singapore. Rikke er en perfekt personificering af det nordiske skønhedsideal, som har fokus på at se sund, frisk og naturlig ud – men det betyder ikke, at man ikke kan få lidt hjælp…

Jeg ønsker ikke at ændre mit udseende, men man kan jo stadig godt optimere. Så længe man ikke kan se, hvad jeg får lavet, så har jeg ingen grænser for, hvilke behandlinger jeg vil kaste mig ud i! Jeg er helt vild med N’AGE, fordi de både kan se muligheder, men også grænser. Christian og de andre kosmetiske sygeplejersker siger altid nej, hvis jeg foreslår noget, der ville gå over gevind. Man gider jo ikke at ligne en kattedame!” siger Rikke og blinker.

Her bliver Rikke behandlet med Botulinum Toxin af dygtige Christian Holm Madsen,

kosmetisk sygeplejerske hos N’AGE på Kongens Nytorv.

Små behandlinger, større selvtillid!
Der er ingen tvivl om, at Rikke er velsignet med et fantastisk udseende fra naturens side. Men hun ønsker, ligesom de fleste af os andre, at holde alderen og de værste rynker lidt på afstand.

Rikke får derfor kombinationsbehandlinger med både Botulinum Toxin og Restylane for at skabe et helstøbt, naturligt resultat. Hun får Botulinum Toxin i panden og mellem øjenbrynene for at afslappe panden og undgå sure rynker, Restylane i kinderne for at bevare sin ungdommelige ansigtsform og Restylane Skinbooster for at få en lækker, sund glød og udviske fine linjer.

Rikke får også Ultherapy ved øjnene for at opstramme huden i området, hvilket “gør en kæmpe forskel for, hvor frisk hun ser ud og føler sig.”

Jeg elsker resultatet. Jeg føler mig mere selvsikker og bærer mig selv på en helt anden måde – og dét spiller ind på mit humør!”

Læs mere om Botulinum Toxin her >>

Læs mere om Restylane her >>

Læs mere om Restylane Skinbooster her >>

Læs mere om Ultherapy her >>

Hvorfor vælger Rikke N’AGE?
Det kræver jo tillid at få stukket en nål i ansigtet! Og jeg stoler på alle behandlerne hos N’AGE. De er altid så venlige og professionelle. Så lægger jeg gerne mit ‘liv’ i deres hænder og rejser hele vejen fra Singapore!” griner Rikke.

Den helt særlige tillid til behandlerne og klinikken er også en af de primære årsager til, at Rikke er blevet ambassadør for N’AGE.

Jeg gerne vil dele ud af mine erfaringer, så andre også kan føle sig trygge – for hvis man har lyst til at få kosmetiske behandlinger, skal man gøre det! Man bliver så glad bagefter! Min omgangskreds ved også godt, jeg gør det, og jeg kunne aldrig finde på at holde det hemmeligt. Flere af mine veninder, som jeg aldrig havde troet ville gøre det, er nu også er begyndt på det, fordi de kan se, jeg ikke går helt amok.”

Kopier Rikkes naturlige resultater
Ønsker du også en kombinationsbehandling med naturlige resultater? Rikkes forløb bestod af følgende behandlinger:

En behandling med Botulinum Toxin i panden og mellem øjenbrynene til pris 3.900 kr.

Restylane-behandling i kinderne starter fra 2.500 kr. Prisen vil variere efter ønsker og behov. 

En enkelt Restylane Skinbooster-kur koster 3.600 kr. eller 8.800 kr. for et forløb med 3 behandlinger, hvilket vi anbefaler for at maksimere både effekten og holdbarheden af behandlingen.

Beskyt din behandling!
Når du får foretaget en kosmetisk behandling, investerer du rigtig meget i dit udseende. For at bedst at bevare og vedligeholde dine resultater anbefaler vi derfor at bruge gode, potente og veldokumenterede hudplejeprodukter, der værner om din investering.

Hos N’AGE kan du derfor få en gratis og personlig hudanalyse med vores SkinScope, hvor vi skræddersyer et hudplejeprogram, der passer til netop din hud og behandling.

Rikke har fået en hudanalyse med vores SkinScope, hvorefter hun har fået skræddersyet et hudplejeprogram, som passer netop til hendes hud og behandling.

Rikkes hudplejerutine
Rikke er som mange andre et vanemenneske og var først skeptisk over for at skifte sin hudplejerutine. Men efter at have prøvet SkinCeuticals blev hun overbevist:

Jeg er totalt hooked og kan slet ikke se mig selv skifte rutine! For det virker virkelig. Min hud så træt og grå ud på grund af fugtmangel, sol og forurening. Det har ændret sig radikalt, og min hud har aldrig set bedre og sundere ud.”

Morgen
Rikke starter altid med at rense sin hud med Gentle Cleanser, som er en plejende rensecreme, der er god til tør hud. Derefter påbegynder hun sin morgenrutine med CE Feurelic, et potent antioxidant serum til at beskytte huden mod frie radikaler og forurening. Hun bruger AOX Eye Gel omkring øjnene for at forebygge og reducere mørke rande. Som dagcreme bruger Rikke Emollience, da hendes hud trænger til ekstra fugt. Hun bruger selvfølgelig også altid (!) solcreme. Rikke bruger Mineral Defense med faktor 50 og en smule farve i, så den også kan fungere som foundation.

Aften
Om aftenen styrker hun hudens forsvar mod frie radikaler yderligere med antioxidant serummet Reservatrol BE, der også er med til at øge elasticiteten i huden. Rikke sværger til kombinationen af A.G.E Interrupter eller A.G.E. Interrupter øjencreme, som er den ultimative sammensætning til at reducere og forebygge fine linjer ved at styrke dannelsen af kollagen i huden. For at tage særligt godt vare på sin hud og forhindre aldringstegn bruger Rikke også Retinol 0.3 3 gange om ugen for at udjævne hudstrukturen, mindske porer samt bevare hendes fine, nordiske teint.

Få skræddersyet og professionel vejledning om hudplejeprodukter ved din næste behandling.  I juni har du mulighed for at booke dig ind til en gratis hudanalyse i sammenhæng med din behandling på følgende datoer:
Mandag d. 17/6 2019 kl. 10-16
Onsdag d. 19/6 2019 kl. 10-16
Torsdag d. 20/6 2019 kl. 10-16
Fredag d. 28/6 2019 kl. 12-18
Ring til os på 7027 3366 og hør nærmere.

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Imødekommende og service-minded
Imødekommende og service-minded, som ikke ses mange steder 😊 Følte mig velkommen og tryg med...
Tina Jensen
5
2 dage siden
Sød og professionel behandling hos Nage…
Sød og professionel behandling hos N'age i Aarhus :) ...
Julie Seelk
5
2 dage siden
Altid behagelig modtagelse i…
Altid behagelig modtagelse i receptionen. Professionelle behandlere og smukke resultater. ...
Lone Meistrup
5
3 dage siden
Det er altid en dejlig oplevelse
Det er altid en dejlig oplevelse. Man føler sig ventet og velkommen. ...
Helle Gaub
5
3 dage siden
Har fået lavet forskellige behandlinger…
Har fået lavet forskellige behandlinger over tiden, og mødes med stor professionalisme hver gang. Man...
Consumer
5
4 dage siden
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age. Det skønneste personale der er ærlige, kærlige...
Mia
5
4 dage siden
Laser face treatment
I had some laser treatment done on my face and my skin looks much better....
Lydia baril
5
4 dage siden
God behandling
Sød betjening. Man kommer altid til til tiden. ...
Anja
5
15. jun 2024
Virkelig god service
Virkelig god service! Og virkelig godt resultat ...
Ditte Bisgaard
5
15. jun 2024
5 🌟 er ikke nok!
Der findes ikke nok stjerner, der vil afspejle, både den varme men samtidige reelle &...
MSF