“Jeg tog et valg – et valg om at ville ældes med ynde…”

Det er sommer og tid til at nyde solen. Men når vi smiler og ikke mindst misser med øjnene mod solen, sætter bevægelserne sig efterhånden som rynker og kragetæer. Det kan være charmerende og tegn på levet liv – til en vis grænse. For ingen bryder sig om at se ældre og mere trætte ud, end de føler sig.

Heller ikke Stine, som i maj fik foretaget sin første kosmetiske behandling hos N’AGE – en N’AGE Contour behandling:

“Jeg havde overvejet igennem længere tid, om der mon kunne gøres noget ved mit tiltagende trætte udtryk. Så jeg tog et valg – et valg om at ville ældes med ynde. Jeg var meget ked af, at jeg fra morgenstunden mødte et træt og uoplagt spejlbillede. Jeg havde mørke rande, poser under øjne og nedadvendte mundvige, så jeg så sur ud, hvis jeg ikke virkelig anstrængte mig for at smile. Min omgangskreds gav også tit udtryk for, at jeg så træt ud,” fortæller Stine.

Mit forløb hos N’AGE har været fantastisk. Det er nogle søde og virkelig dygtige behandlere, der er hos N’AGE, og jeg følte mig helt tryg allerede første gang, jeg lagde mig under nålen,” fortæller Stine, som har fået foretaget en Restylane behandling. Restylane er en ikke-permanent filler, som består af 98% vand og 2% hyaluron, og Botulinum Toxin – også kendt under varenavnet Botox, som glatter rynker ud ved at få musklerne til at slappe af.

Stine har fået foretaget en N’AGE Contour behandling. Ofte er det nemlig ikke kun rynker, som får os til at se ældre ud, men også tab af fedtvæv og derved de ungdommelige konturer. Ved at lægge Restylane i bestemte ansigts-zoner, plummes huden ud, den tabte fylde- og de ungdommelige konturer genskabes og rynkerne reduceres.

Med Botulinum Toxin er bekymringsrynken mellem Stines øjenbryn reduceret (1). Restylanebehandlingen har genskabt hudens tabte fylde, reduceret rynkerne omkring Stines kinder og løftet hendes kindben (2) samt reduceret furerne fra næsen til munden (3). Derudover er de mørke rande under øjnene reducerede, og de nedadgående mundvige har fået et løft (4). Til sidst er der foretaget en enkelt Restylane Skinbooster behandling, som genskaber hudens volumen, udretter små linjer og giver et indre fugtboost til huden.

Læs meget mere om Restylane her og se de mange før-/efterbilleder >>

Du kan også læse mere om Botulinum Toxin her og se resultaterne >>

Prisen for Stines behandlinger er 2.300 kr. for behandlingen med Botulinum Toxin og 13.000 kr. for Restylanebehandlingerne.
 
“Jeg er så glad for resultatet! Jeg kan stå op om morgenen og se frisk ud! Ingen rande eller poser mere. Helt fantastisk. Nogle dage glemmer jeg faktisk helt at tage makeup på… – Det har jeg ikke gjort i mange år! Og så stråler min hud efter skinbooster behandlingen. Jeg vil helt sikkert holde mine behandlinger ved lige. Dét er selvkærlighed!,” Lyder det fra Stine. 

Og hendes nærmeste har da også bemærket, at der er sket noget…

Min omgangskreds kan se, at jeg har fået et friskere udseende. Men ingen kan sige præcis, hvad der er sket. Og det er jo lige nøjagtig det, der er meningen. Harmoni og naturlighed

Tak til vores mange glade kunder

5
5 timer siden
Tryghed
Tryghed, god tid ...
Astrid Højlund
5
5 timer siden
Man føler sig i gode hænder
Man føler sig i gode hænder, og der er virkelig god service. ...
Vickie
5
1 dag siden
Er så glad for mit forløb hos N’AGE!
Jeg har været så glade for mit forløb hos N’AGE. De er super dygtige og...
Ida Marie Jessen
5
1 dag siden
Top professionel og kompetent…
Top professionel og kompetent behandling. Jeg var i gode hænder fra start til slut. Behandlerne...
Jonas Boye Krag
5
1 dag siden
Verdens bedste n'age
De har været så søde og hjælpsomme - alle sammen. Jeg har fået den bedste...
Maria
5
1 dag siden
Som altid tilfreds !
Som altid leverer Nage et flot stykke arbejde. Denne gang fik jeg restylane i læberne...
Christina Nielsen
5
2 dage siden
Super service
Jeg fik en virkelig god vejledning, og jeg følte at behandleren gav sig tid til...
R. Pentcheva
5
2 dage siden
Nage er dygtige og lever helt op til…
Nage er dygtige og lever helt op til mine forventninger. De kommer med ideer men...
Line
5
2 dage siden
Meget professionelt
Meget professionelt, dejlige smilende medarbejdere og jeg har fået rigtig god resultat efter den første...
Wasan Salman
5
2 dage siden
Altid top professionel og kompetent…
Altid top professionel og kompetent behandling, men i særdeleshed er troværdigheden et overordnet element, som...
Alice Hjorthøj Schmi