“Jeg tog et valg – et valg om at ville ældes med ynde…”

Det er sommer og tid til at nyde solen. Men når vi smiler og ikke mindst misser med øjnene mod solen, sætter bevægelserne sig efterhånden som rynker og kragetæer. Det kan være charmerende og tegn på levet liv – til en vis grænse. For ingen bryder sig om at se ældre og mere trætte ud, end de føler sig.

Heller ikke Stine, som i maj fik foretaget sin første kosmetiske behandling hos N’AGE – en N’AGE Contour behandling:

“Jeg havde overvejet igennem længere tid, om der mon kunne gøres noget ved mit tiltagende trætte udtryk. Så jeg tog et valg – et valg om at ville ældes med ynde. Jeg var meget ked af, at jeg fra morgenstunden mødte et træt og uoplagt spejlbillede. Jeg havde mørke rande, poser under øjne og nedadvendte mundvige, så jeg så sur ud, hvis jeg ikke virkelig anstrængte mig for at smile. Min omgangskreds gav også tit udtryk for, at jeg så træt ud,” fortæller Stine.

Mit forløb hos N’AGE har været fantastisk. Det er nogle søde og virkelig dygtige behandlere, der er hos N’AGE, og jeg følte mig helt tryg allerede første gang, jeg lagde mig under nålen,” fortæller Stine, som har fået foretaget en Restylane behandling. Restylane er en ikke-permanent filler, som består af 98% vand og 2% hyaluron, og Botulinum Toxin – også kendt under varenavnet Botox, som glatter rynker ud ved at få musklerne til at slappe af.

Stine har fået foretaget en N’AGE Contour behandling. Ofte er det nemlig ikke kun rynker, som får os til at se ældre ud, men også tab af fedtvæv og derved de ungdommelige konturer. Ved at lægge Restylane i bestemte ansigts-zoner, plummes huden ud, den tabte fylde- og de ungdommelige konturer genskabes og rynkerne reduceres.

Med Botulinum Toxin er bekymringsrynken mellem Stines øjenbryn reduceret (1). Restylanebehandlingen har genskabt hudens tabte fylde, reduceret rynkerne omkring Stines kinder og løftet hendes kindben (2) samt reduceret furerne fra næsen til munden (3). Derudover er de mørke rande under øjnene reducerede, og de nedadgående mundvige har fået et løft (4). Til sidst er der foretaget en enkelt Restylane Skinbooster behandling, som genskaber hudens volumen, udretter små linjer og giver et indre fugtboost til huden.

Læs meget mere om Restylane her og se de mange før-/efterbilleder >>

Du kan også læse mere om Botulinum Toxin her og se resultaterne >>

Prisen for Stines behandlinger er 2.300 kr. for behandlingen med Botulinum Toxin og 13.000 kr. for Restylanebehandlingerne.
 
“Jeg er så glad for resultatet! Jeg kan stå op om morgenen og se frisk ud! Ingen rande eller poser mere. Helt fantastisk. Nogle dage glemmer jeg faktisk helt at tage makeup på… – Det har jeg ikke gjort i mange år! Og så stråler min hud efter skinbooster behandlingen. Jeg vil helt sikkert holde mine behandlinger ved lige. Dét er selvkærlighed!,” Lyder det fra Stine. 

Og hendes nærmeste har da også bemærket, at der er sket noget…

Min omgangskreds kan se, at jeg har fået et friskere udseende. Men ingen kan sige præcis, hvad der er sket. Og det er jo lige nøjagtig det, der er meningen. Harmoni og naturlighed

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Imødekommende og service-minded
Imødekommende og service-minded, som ikke ses mange steder 😊 Følte mig velkommen og tryg med...
Tina Jensen
5
2 dage siden
Sød og professionel behandling hos Nage…
Sød og professionel behandling hos N'age i Aarhus :) ...
Julie Seelk
5
2 dage siden
Altid behagelig modtagelse i…
Altid behagelig modtagelse i receptionen. Professionelle behandlere og smukke resultater. ...
Lone Meistrup
5
3 dage siden
Det er altid en dejlig oplevelse
Det er altid en dejlig oplevelse. Man føler sig ventet og velkommen. ...
Helle Gaub
5
3 dage siden
Har fået lavet forskellige behandlinger…
Har fået lavet forskellige behandlinger over tiden, og mødes med stor professionalisme hver gang. Man...
Consumer
5
4 dage siden
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age
Altid kæmpe optur at komme ned i N’age. Det skønneste personale der er ærlige, kærlige...
Mia
5
4 dage siden
Laser face treatment
I had some laser treatment done on my face and my skin looks much better....
Lydia baril
5
4 dage siden
God behandling
Sød betjening. Man kommer altid til til tiden. ...
Anja
5
15. jun 2024
Virkelig god service
Virkelig god service! Og virkelig godt resultat ...
Ditte Bisgaard
5
15. jun 2024
5 🌟 er ikke nok!
Der findes ikke nok stjerner, der vil afspejle, både den varme men samtidige reelle &...
MSF