Ny skønhedsbog og ultralyd

Måske kender du Anette Kristine Poulsen fra Go’ Morgen Danmark hvor hun er skønhedsekspert eller fra hendes blog Beautyspace.dk – hun er ihvertfald en erfaren og dygtig kvinde, og én af de ting vi sætter stor pris på hos Anette, er hendes oprigtighed og nysgerrighed. Vi er ikke altid enige om f.eks. Botox og fillers, men hun er altid åben overfor nye metoder og resultater. Og det sætter vi stor pris på

I hendes nyeste bog ‘Sådan får du superhud‘ skriver hun om vores opstrammende ultralydsbehandling ULTHERAPY, som hun er begejstret for. Du kan læse uddrag fra bogen her:

Sådan får du superhud

Ultherapy hører til skuespiller Jennifer Anistons foretrukne behandlinger. Løftet bag er friskere, fyldigere hud, hvor mængden af kollagen øges via den opstrammende ultralyd. Behandlingen anbefales til både løs halshud, tunge øjenlåg og generel opstramning. Lad mig tage dig med en tur på briksen:

Fokuseret ultralyd er ikke nogen overfladebehandling – der arbejdes i dybden med de såkaldt kollagen fibre. ”Vi siger jo ikke med det samme, at behandlingen kræver 500 skud i ansigtet”, lyder det indledningsvis fra sygeplejerske Emilie Blønd fra N’age. Hun har ry for at håndtere vanskelige kunder. Da jeg nævner det for hende, griner hun ikke, men spørger, om jeg da hører til dem. Uden at vente på svar, forklarer hun, at det for hende handler om at være fast, skabe tryghed og ikke foreslå for mange pauser. For det trækker bare ubehaget i langdrag. Jeg møder op en time inden behandlingen for at blive smertedækket. Takker ja til Ibrupofen og Panodil og nej til Dolol og Stesolid. Noget, jeg når at fortryde.

Men det er svært ikke bare at forbinde Ultralyd med koldt, geleglat maveskind under graviditet. Sådan er det ikke helt i dette tilfælde. Man kan vælge at få strammet dele af ansigtet op, og i mit tilfælde bliver det underansigtet og dermed et håb om at få mildnet surmundslinjerne, der går fra mundvigene og ned til hagen. Behandleren siger, at det kommer til at tage kort tid, fordi jeg (åbenbart) har et lille ansigt. Der bliver tegnet op med tusch i de baner, Ulthera-maskinen skal køre, og så er vi i gang med det, der ikke er nogen velværebehandling. Uden at gøre tåretrillende ondt, er følelsen nærmere som at blive ramt af et mark-elhegn under huden. Det er slet ikke sjovt på halsen, hvor en indre film af kvælningsforsøg lystigt spiller. Men så snart maskineriet er væk, er den prikkende strømfornemmelse det også. Bagefter er der ingen hævelser at se, men huden føles en anelse øm, når jeg rører den. Årsagen er, at Ultherapy arbejder mellem halvanden og fire millimeter nede i huden, hvor bindevævet varmes så meget op, at der bliver dannet ny kollagen og elastin. Det umiddelbare resultat er en mere spændstig hud, som især ses under hagen. Det endelige resultat vil vise sig gradvist i løbet af de næste måneder. Ultherapy koster næsten det samme som at rejse med sin familie sydpå i en uge. Til gengæld er der god grund til at have forventninger, for forbehandlingen rangerer højt når det gælder brugertilfredshed på det internationale, uafhængige vurderingssite realself.com.

‘Sådan får du superhud’ er ydermere fyldt med virkelig gode og håndgribelige råd til hudpleje og hjælper dig virkelig godt på vej med at gennemskue, hvilke ingredienser som er nyttige i en jungel af skønhedsprodukter. Så stor anbefaling herfra og et hjertelig tillykke til Anette fra os!

Tak til vores mange glade kunder

5
1 dag siden
Fantastisk behandling og vejledning
Fantastisk behandling og vejledning. Jeg bliver altid mødt af professionelle læger og sygeplejersker, som giver...
Estelle
5
13. feb 2024
Fantastisk service 😍😍
Jeg var til filler behandling hos Mia i Charlottenlund. Gjorde slet ikke ondt og Mia...
Chrystina Jeppsson
5
07. feb 2024
Great practitioners and results
Their practitioners are really good, natural results. I used to be a client of Patricia...
kunde
5
04. feb 2024
I er de bedste🫶
I er de bedste🫶 Er kommet hos jer igennem mange år og mig slipper I...
Anja
5
31. jan 2024
Aldrig oplevet bedre service!
Aldrig oplevet bedre service!! Var inde til en konsultation i risskov, hvor jeg blev mødt...
Majna Hodzic
5
06. jan 2024
Laura Hedegaard er fantastisk sød
Laura Hedegaard er fantastisk sød, betænksom og en dygtig behandler! Jeg ser frem til mit...
Beatrice Røjkjær
5
04. jan 2024
One of the best medical spas I have…
One of the best medical spas I have ever been. N’age provides excellent medical and...
Teis Krag
5
03. jan 2024
Jeg har de sidste 2 år fået mine…
Jeg har de sidste 2 år fået mine Restylane behandlinger hos N’age i Aarhus. Simone...
Vesna Markovic
5
31. dec 2023
N'AGE leverer ikke bare virkelig god…
N'AGE leverer ikke bare virkelig god kundeservice, men også rigtig flotte resultater. Har fået restylane...
Emma
5
28. dec 2023
Super sted
Tryg behandling ...
Mathias